Отново ще е златна есен, а заливът БУРГАСки - чудесен - 64

• 14 809
  • 282
  •   1
Отговори
# 120
  • Бургас
venividivince nbirthday! Желая ти само весели дни за напред! Laughing
Patishonka  welcome
Как така 2 дни без вода? Нали вече правиха профилактика....? newsm78 Ако някой има повече информация, мола да пише!

# 121
Лятото не беше заради профилактика, а поради включването на новите водопроводи

# 122
  • вкъщи
мами,много ви моля кажете какво може да се направи срещу ужасни съседи,които разбиват стената между двете стаи,вдига се невъобразим шум,мони само пищи и се вкопв4а в мен,много е уплашен.
данданията се 4ува през 2 улици.
подадохме оплакване в общината,казаха им да спрат докато излезе решението,но днес пак се кърти яко.ами аз не мога всеки ден да бягам с автобус в майка ми.бясна съм.да не говорим,4е разбиват носеща стена.
 #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 123
  • На морето!
Освен жалба в Общината и постоянно звънене на полицията друго не сесещам. Но от Полицията ще ги санкционират само ако вдигат шум м-у 14 и 16ч и след 22ч вечер.

# 124
.....бясна съм.да не говорим,4е разбиват носеща стена.

Shocked това сериозно ли?! Обади се в полицията наистина  ooooh!

# 125
  • България
 Peace

# 126
  • България
Писах в другата тема ама да питам и тук :Къде се намира Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни (МКБППМН) -Бургас
Ние се поизгубихме малко и ви изпуснах дирите , но гледам за среща се говори ще се опитам да дойда  Peace Още повече че имам повод да се почерпя, Мая вече не суче  Wink

# 127
  • Бургас
http://burgas.dir.bg/2008/10/08/news3452616.html
Направо настръхнах като го прочетох. Каква работа има такъв боклук в детска градина при малки деца  Twisted Evil

# 128
  • Бургас
Нямаме вода ooooh!!
След три часа взе,че дойде водата.

Последна редакция: ср, 08 окт 2008, 18:31 от kalka

# 129
http://burgas.dir.bg/2008/10/08/news3452616.html
Направо настръхнах като го прочетох. Каква работа има такъв боклук в детска градина при малки деца  Twisted Evil

Споко бе,то сигурно е било вечерта. Не знаеш ли по какви места се пласира? Не е на тройката пред ТРИА.  Laughing  Hug

# 130
  • На морето!
Писах в другата тема ама да питам и тук :Къде се намира Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни (МКБППМН) -Бургас
Уау  Shocked Какво е станало, адаш?

# 131
Ставайтееееееееееее

# 132
Станах, станах ...
Недей вика!
Simple Smile

# 133
Мацки, разбрахте ли сега кога спират водата, че да не ни изненада.
Ах Не , не те бях виждала, но на тази снимка дето си сложила така ми заприлича на братовчедката на Камито. Чак се зачудих да не е тя, но се сетих че още нямаш деца.

# 134
  • България
Уау  Shocked Какво е станало, адаш?
Ами нищо не е станало. Служебно ми трябват  Laughing Нали това съм завършила Педагогика на девиантното поведение. Разбрах, че секретар им е зам. кмета на Бургас, но не знам каа да се свържа, може би трябва на място в общината да отида.

Общи условия

Активация на акаунт