Момиченце или момченце, ФЕВРУАРЧЕ ще е най-красивото детенце!!!

• 13 460
  • 309
  •   1
Отговори
# 150
Radka80, ЧЕСТИТО, ГОСПОЖО!  married Желая ви много здраве, разбирателство, любов и пълна къща с дечица!  family
Толо, радвам се за теб!  Hug
Добре дошла, HeykpoTuMa! Желая ти лека и безпроблемна бременност и здраво момиченце  stork-girl през Февруари!   bouquet
Мамчета, преди влизах в албумчето през първата страница, а сега не мога!  newsm78 Моля, обяснете ми! Благодаря!
Лека и спокойна вечер!  smile3524

# 151
здравейте февруарски мами аз съм нова във форума и ще се радвам да се запознаем

# 152
HeYkpoTuMa elista Добре дошли.
dideroncho,и аз съм с този проблем преди влизах от първа страница сега не мога......
Радка 80 Добре дошла при госпожите! не е лошо нали...??????Напротив прекрасно е. Simple Smile

# 153
Г-жо Караиванова,ЧЕСТИТО!
Добре дошла,elista!  bouquet

Dideroncho,аз влизам за албумите през снимка.бг-моите албуми и там си пиша user и парола..

Да си кажа и аз за креватчетата..На сина ми е 140/70 и още си спи в него,а предполагам,че и следващите 2-3 год ще си го ползва.Понеже,ако доживеем,след някоя и друга година евентуално ще се пренасяме в новопостроена къща,та там по проект трябва да има две детски стаи,мисля и сега да взема даже по-малкия вариант креватче 120/60,защото и без друго нямаме много място... newsm78 Според мен най-важното е да има нива на подматрачната рамка.Ако има и чекмедже-супер.Това за свалянето на решетката...не ми се е налагало.
Замислих се за начина на спане при Yanast.Аз също много си гушкам детето,но за да спим трима на спалнята ми се струва,че тя трябва да е поне 2 на 3 м. newsm78 Имаше един период(който свърши скоро),в който детето заспиваше на спалнята(така искаше),но после го пренасяхме задължително на детското му креватче.Сега е съгласен да си държим ръцете и да му разказвам приказки,но си лежи в неговото легло.

# 154
  • Sofia
"Не помня кой беше писал - раждането все още е 1800 лв., но ако имаш направление, т.е. един вид това е цената по ЗК. Специално питах."

Mecholana, на мен понеже не ми стана много ясно...ти кога си говорила за цената на раждането в "Щерев"? Защото аз днес проверявах ценоразписа на "Щерев" и има актуализация на цените от 02.10.2008 г. и вече това, което беше 1800 лв. е 2350 лв. (секцио или нормално - една е цената). Аз по принцип съм си платила пакета "Проследяване на бременността" и съм здравноосигурена, но не знам дали има значение това  newsm78 На 15.10. съм на преглед при Савова и подробно ще я разпитам, но ако имаш някаква актуална информация, моля те кажи, че направо се втрещих днес от тази сума  Shocked
Мами, извинявайте, че пиша тук, а не на лични, но гледам, че има и други майчета ориентирани към тази клиника и може би ще е важно инфо и за тях  Hug

Толо, страхотни новини! Браво!   bouquet

Честито на госпожите  cheersи  welcome на новите момичета!

# 155
Здравейте  Hug
Аз както винаги чета всичко старателно, но рядко пиша.. Исках само да ви кажа, че другата седмица съм при Марков и ще разкажа подробно след това... отивам за ФМ, за дискче с бебчо и да го погледна на 3D, както и да разбера цвета на панталонките......за отчета - аз съм  от София, на 27 г. - първа бременност. Моля ви, пратете ми usera и паролата на снимчиците  wavey 55

# 156
Добро утро момичета,

Пак май ще съм от ранобудните, цяла нощ се въртя и не мога да заспя. Явно е от вълнение. Вчера си разбрахме цвета на гащите. След малко отивам да си сложа един розов щъркел. stork-girl Да увеличим малко отбора на девойките, че гледам изоставаме.  Laughing Ние с таткото много се надявахме да е момченце, но Марков като каза 100% момиче и разбрах, че ми е било все тая общо взето. Като излязохме от кабинета таткото само направи някаква физиономийка  Crossing Arms и вика "Ъ, момиче...", но пък цяла вечер ме милва по коремчето и се радва на "момичетата си". Да е жива и здрава, пък след някой друга година ще се пробваме и за момче.  Mr. Green

Сега за прегледа малко, че Мечи да добие малко представа какво да очаква. Имахме час за 17:20, но нали от нетърпение и да не закъснеем случайно в 17 без 5 вече бяхме в кабинета. Оказа се, че двойката за 16 часа не е минала още Rolling Eyes... то беше ясно, че доста ще си почакаме. Таткото много се поизнерви, стояхме там 2 часа докато ни дойде реда... но пък си заслужаваше. Марков беше много мил, мъжа ми даже беше очарован от него. Всичко си гледа, мери, обеснява.. на няколко пъти ме подканя да питам ако има нещо, но аз така бях ококорила очи и се бях загледала в малката кокона, че никакви въпроси не ми дойдоха на ум.  Laughing Бебка проявяваше характер, беше си скрила ръцете зад главата, а доктора голям зор пръстчетата да й брой. Но ги остави за на края, на нея и без това явно й омръзна тази поза и се размърда.  Wink След всичките мерки ни изчисли, че сме 397 гр.... предполагам е нормално, сега ще ходя по сайтовете да сравнявам, инъче на всички показатели пише за коя седмица отговарят и всичко си ни е точно в седмицата и деня, само дето с главата вървим малко напред, но предполагам е нормално. Ние искахме и 3Д, но Марков каза, че позата, в която е бебка, не е добра и нищо няма да се види. И все пак ни го пусна, за да видим, че нищо не се вижда... не ни го таксува естествено. Платихме си 80 лв. Аз малко като видях народа в чакалнята... и беше станало вече 19 часа и си помислих, че ще почне да ни претупва за по 10 мин., че да си ходи... но за наш късмет не беше така. Прегледа мина много спокойно и подробно, не съм усетила и за момент, че си дава зор да бърза, че го чакали още 10 човека отпред. Пък и  нали всичко ни е наред... по-щастливи от нас няма.  Heart Eyes

И аз още не усещам бебка много много. Усещам някакви движения и то по един-два пъти на седмица. И все се чудя тя ли е, не е ли. Питах снощи доктора и той каза, че съм с предна плацента и е нормално все още да не я усещам редовно. Пък и тя е само 400 гр., с каква сила трябва да ритне плацентата, че чак и на корема да си я усетя. Марков каза, още 10-тина дена да заякне и ще видиш тогава какво става. Simple Smile
vesves, и аз съм от тези дето не пишат много много. Но отчета от ФМ е задължителен...  Joy Успех ти желая и нека всичко да мине добре и да чуете каквото искате.   bouquet

толо, радвам се за добрите новини. Само такива до края.  Hug
HeYkpoTuMa, elista, добре дошли. В хубава компания и сладки приказаки, нека леко и неусетно мине времето до февруари.   welcome
radka80, честито.   bouquet Желая ви дълъг семеен живот, много любов и сладки дечица, които да ви радват. Може би е време най-после и аз да поискам user и парола за новото албумче да видя снимки от сватбата. 

ioli, аз доколкото знам 21 седмица е идеално. И аз съм в тази и вчера бях на ФМ. Мисля, че за втората ФМ препоръчват от 20 до 22.  Peace

Албена13, и аз съм от водолейчетата... барабар с таткото на бебка. Живот и здраве малката, ако се роди около термин и ще бъдем пълен отбор откачалки.  Party Баща ми навремето ми се жалваше "Майка ми водолей, жена ми водолей... сега и дъщерята и тя водолей се роди."... ще има после да добавя внучка ми и тя водолей.  Joy Все хубави хора.  Blush Blush Blush
Хайде стига толкова, че малко се олях. Весел ден на всички.  newsm51

Последна редакция: вт, 07 окт 2008, 07:23 от blueberrygirl

# 157
 Добро утро, коремки!  Hug

Надявам се рожденничките са изкарали прекрасни празници!  smile3510
 Толо, много се радвам за теб!   Hands Clap

Мами, аз исках да ви питам нещо. По темата с процеса на раждане и избора на екип. Ние вече се ориентирахме и към място и към лекар. Няма да е болярче чеденцето като мама и тати, ама много важно - не бих поела никакъв риск относно умения на лекарите и качество на техниката. Ще сме в Плевен и живот и здраве тази седмица ще се запознаем с доки. Имам си едно "списъче" с изисквание - естествено раждане, епидурална упойка, бебонка да е при мен от самото начало, асистенция при кърмене, присъствие на таткото и т.н. Мислим да "наградим" предварително освен лекаря и някоя акушерка, за да съм сигурна, че има кой да ми обръща внимание.

И в този ред на мисли тази нощ си мислех: ако съм във ВИП стая, т.е. сама, когато ида до тоалетна или до банята кой ще наглежда човечето???  newsm78  Моля, мамите с опит да споделят.

Не помня дали ви се похвалих, но бебка вече се сдоби с кошче-люлка. Viva la Продавалник!  newsm18 Знам, че не е най-практичното нещо, защото ще може да го използва 4-5 месеца (и по-малко), но пък реших, че имаме нужда от нещо и за долния етаж, за да не стои детето сгънато все в столче. Пък и като я видях такава дървенка люлката, с балдахинчето, и веднага се сетих за приказката за "Спящата красавица" и как орисниците са се навели над нея  babydust7

Щом пристигне, ще направя снимка и ще я кача в "покупките"!

Весел ден, коремки!  lovekiss

# 158
  • София
Добро утро!
предлагам ви едно кафенце за разбуждане  Simple Smile

# 159
Добро Утро мамчета.

Радка 80 Честито.  Най добри пожелания.

Blueberrygirl Ти изби рибата.  Браво на вашето водолейско семейство.  Да сте живи и здрави.  baby_neutral

Бобси   Благодаря за кафенцето.

# 160
Здравейте майчета  Hug
през почивните дни не съм влизала, а вчера цял ден нямаше ток тук и докато се запиша в новата тема, тя ще свърши  Laughing
 newsm59 на рожденичките! да сте много обичани, здрави, щастливи и здрави бебчета да ви радват февруари !
 welcome в нашата групичка на новите мами и дано имаме късмет и да си гушкаме здрави бебчета февруари
за количките харесахме на флиуу 1-2 модела и на пег перего уно. много държа дръжката да се обръща и спирачките да са на дръжките, както и да е лека и лесно да се сгъва.общо взето доста изисквания имам  Whistling но засега още няма да купуваме. дано всичко е наред има време  Praynig
албена13 и аз съм от водолейските мами Simple Smile
Честито на радка80 Много да се обичате и да се радвате на здрави дечица!
аз нали имах проблеми с крампи и ходих на док.изписа ми магнерот и неоксид витамини.витамините някой пие ли ги. аз не си падам по изкуствените неща мн мн. и сякаш ми се повдига от тях
за раждането искам нормално, с някакво обезболяване. в този смисъл може ли варненските мами да споделите кои болници са добри за раждане. нямам избрани лекари. в Балчик съм на жк.иначе съм чела мн по темата.едни майки хвалят аг, други-окръжна и много малко сякаш-майчин дом
извинявам се за дългия пост
лек ден   bouquet

# 161
Момичета, добро утро!
Влизам набързо да ви почерпя за рождения ден на моята дъщеричка, днес ставаме на ТРИ Heart Eyes  party023  cook newsm38  bigdance2 beer2 Wine Glass Popcorn cook Няма да слагам други картинки, че току виж mother-of-pearls хукнала да търси нящое сладко Mr. Green Приятен ден, довечера ще ви попрочета, целувки на всички  bouquet

# 162
 Добро утро мами  Grinning

emym Да ти е жива , здрава дъщеричката  и много да те радва   bouquet

Добре дошли и на новите бъдещи майки

Прочетох, че обсъждате раждането.На мен това ще ми е второ и пак мисля да е по естествен начин /стига да не се получат усложнения...пу пу ../ Мисля си тук в София да е и по конкретно в Шейново, защото  в нашата болница/Перник/ положението е плачевно.Ще бъда благодарна на майките от София , които вече имат други деца и са раждали там да споделят.
А сега ще поработя малко и после ще надникна пак тук.

Приятен ден   Hug

# 163
Emym Да ти е жива, здрава, весела и засмяна малката кукла.

# 164
  • София
Толо, радвам се за чудесните новини, дано докрая всичко да е наред!!!
Радка, честито, много любов в семейството и разбирателство!!!
emym, да ти е жива и здрава дъщеричката, само да те радва!!!

Аз мисля да раждам нормално без упойки в Св. София. Моя позната роди там април месец за 600лв. роди в самостоятелна стая и си избра екипа. Много е доволна. Мисля да ползвам нейната лекарка. Може би защото ще ми е за първи път и не знам какво ме чака, но не искам да ми слагат упойка в гръбнака. А и майка ми ме успокоява, че не е толкова страшно, поне не винаги. Тя е получила 6см. разкритие с брат ми без никаква болка, а с мен я е боляло съмсем малко, общо взето и двамата ни е родила за по 2 часа и много се надявам да родя подобно на нея, дано има нещо като наследственост при раждането Simple Smile
Аз съм категорична, че не искам да се купува нищо за бебето преди да се е родила, ама съвсем нищо. Ще набележим с таткото разни неща и щом се роди бебчо живи и здрави той ще отиде да купи всичко, може да е отживелица, но така се чувствам по-сигурна. А и въпреки че на 4Д ми казаха момче, може и да са се объркали, знае ли човек Laughing

Общи условия

Активация на акаунт