Casual beauty или Kлубна тема No 7

• 26 448
  • 427
  •   1
Отговори
# 210
 ive, то и аз се привързвам...принципно към всичко, не само към бижута и аксесоари, доколкото ги имам. Не харча пари заради идеята, шопингманията не ме е тресла никога, няма и да ме затресе. Затова нещата, които имам - дрехи, обувки, аксесоари и пр., си избирам дълго, защото търся точно каквото съм си наумила, че искам и като си го намеря и купя, страшно много си го обичам и дълго го нося. Винаги мисля какво, с кое мога да комбинирам, че да изглежда една и съща, любима моя дреха, различно. Докарвам дори различен стил, комбинирайки как ли не... Laughing. ...А пък аз не че не понасям пръстени, не, напротив! Simple Smile. Просто много малко пръстени ми харесват и изобщо бижута. Сега обаче нося на врата си, доста често, един подарък от съпруга ми -  големичко сърце на Сваровски на кожена (...оф, как се казваше Embarassed...), не верижка, ами-и-и... Laughing Както и да е, не се сещам! Ако бях видяла това чудо в магазина, едва ли щях да му обърна особено внимание, пък и цената му е доста голяма според мен (видях го в един МОЛ после) и по принцип Сваровски ми е кич. Но като ми го подари съпругът ми, много го харесах, а и това сърце стои много красиво на тънката ми шия, малко издадените ми, "пилешки" ключици и в комбинация с "D-чашката ми", особено ако се "избайцам" с по-голямо деколте Mr. Green.  Та направо се влюбих в това сърце, съвсем сериозно и наистина се чувствам много привързана към него!  Simple Smile
  Бу, аз не бих си купила висулчест часовник, не бих го дори носила, ако ми го подарят, ама аз съм си "ръждясала консерва" по отношение на всякакви висулки и хич не ме слушай... Laughing Колкото до бройката..., ако те правят щастлива, знаеш Мечо Пух какво казва : "Колкото повече, толкова повече!" Simple Smile

# 211
Какво мислите за комбинацията hot pinc&orange?

tuk , Dior

sori za poslednata snimka, tia ot Dior ne sa nared.
Но, много ми прави впечатление тази комбинация, първо щото е странна и второ, защо ми харесва.
е, не за мен.. но според мен ще е хитова.

# 212
Мислим, че това е тенденцията за лято '09, която с кеф ще пропуснем.  Laughing Не за друго, ами съвсем ще зациганея (лятото ставам много черна и светлите ми очи се ''блъскат'' с тъмната коса). Един ярък цвят е ок, но дваааа..  Stop Crazy

Носите ли гащеризони? Винаги съм искала, но ми стоят като на строителен работник.  Embarassed

# 213
Винаги съм искала, но ми стоят като на строителен работник.  Embarassed

Ami to.. tova e celta ))))

# 214
Krisal, напълно съгласна съм с всичко, написано от теб, направо мога да се подпиша под поста ти! Wink И аз правя тези малки...компромисчета, когато са подарък от любимия.  Heart Eyes Ама на него съм му казвала, че не обичам Сваровски и не очаквам подобен подарък. Simple Smile

Гащеризони носех, когато бях на 15-16 и много се харесвах с тях. После пак си търсих, ама нямаше - не бяха на мода Crazy и след време се отказах.Сега май ми липсва желание да обличам подобно нещо.Поне в близко бъдеще.
Искам да кажа, че винаги ме е било яд, затова, че по магазините няма разнообразие, извън всякакви актуални сезонни линии, ами всичко е еднакво. Все сме с униформите. В това отношение се радвам на магазините за дрехи втора употреба.

Комбинацията от розово и оранжево ми харесва, но за бански или някоя дрешка за дъщеря ми.Може и за десен на възглавница от детската й стая. Аз...не е в мой стил, чувствам се порастнала за това съчетание от цветове. Simple Smile

# 215
  • До хладилника, който обичам
Tази комбинация харесвам, на детето слагам (даже не знаех, че е мода), но аз не бих.

Носех гащеризон до 21-22. Няма как да не изглеждах като строителен работник, предвид това, че си бях купила син дочен гащеризон от такъв магазин Mr. Green И го носех с кеф, но тогава бях 48 кила и ми стоеше различно. Последно се опитах да си купя гащеризон от младежката редутска колекция, който сигурно ми идва възтесен, защото с него мога да стоя само права Laughing та няма да я бъде тая.
Вместо това, който обича, винаги може да си купи ширококрачолести дънки с тиранти/презрамки от същия плат. Не е точно гащеризонен ефект, но е следващото най-добро и доста по-ласкателно за фигурата.

# 216
Tази комбинация харесвам, на детето слагам (даже не знаех, че е мода), но аз не бих.

Е как не би, как - я виж с какво си обгърнала аватарските си задни части, не е ли туй розов оранж??  Laughing

На мен не ми се нрави съчетанието, мисля да се въздържа. Орнажевото ми е любим цвят, но розовото.... да кажем, че не сме особено близки. Гащеризон също не съм имала, макар да съм фен. Тирантите намирам за много яки /купих от Кенвело за дъщеря си кариран skinny панталон с тиранти, но нямаше подобен артикул и за бабиери/ Вчера мернах на светофара една миледи, облечена досущ така- много ми хареса, изглеждаше небрежно-елегантно-модерно. И високо...  Mr. Green

# 217
Какво мислите за комбинацията hot pinc&orange?
tuk , Dior

Харесвa ми - Jil Sander Spring 2008.

ПП А това ми е любимо - от същата колекция.

# 218
Виждам темата се е раздвижила. Аз бих носило това съчетание, защо не? Стига да открия дрехите,които ме викат. Напоследък все по-рядко ми се случва.
Часовник не нося, а искам, ще го възприемам като бижу.
За Нова година мисля да си поръчам на дядо Коледа обици, бяло злато. Годижният ми пръстен е от такова и поне да стане комплект.
Гащеризон съм носила, да когато бях седми осми клас. Сега нещо не мога да се възприема. Тук при нас бременните носят, но ми стои странно.
crazy chick, и аз бих искал да си купя дънки,които да нося с тиранти и бяла риза, уж ще стои супер и с едно кастетче в цвета на тиранта. Размечтах се. Wink

# 219
  • Кацнала на едно дърво.
Харесва ми комбинацията оранжево-розово, но само на снимка. Някои неща са красиви само на страниците на списанията. Някои неща са красиви, само когато са дело на голям дизайнер, а подобните по-достъпни варинати изглеждат ужасно.
И гащеризон харесвам, но зависи от модела. Разполагам с един къс маслено зелен и един дънков дълъг, с широки крачоли. Последният, с боти на висок ток и елегантно палто го гледах в списание и ми хареса. Не знам дали бих се осмелила да се докарам чак така.  Rolling Eyes

# 220
За комбинацията оранжево-розово, нещо не ми е по вкуса. )) И двата цвята не са ми от най-любимите, още по-малко пък на едно място. )))

Лу, бижутата на пилигрим много ми харесаха, доста са интересни. )))

Странното при мен е че харесвам много неща, но в крайна сметка се придържам към класически бижута и дрехи.

Гащеризон никога не съм носила, щях да си купувам 7-8ми клас, но така и не се харесах. А сега съвсем няма да се харесам, на тези килограми. )))

# 221
  • Belgium

Лу, бижутата на пилигрим много ми харесаха, доста са интересни. )))

Има ги в България, пробвай ги  Peace

# 222
Виждам темата се е раздвижила. Аз бих носило това съчетание, защо не? Стига да открия дрехите,които ме викат.

Е не. Само аз мислих, че го използвам това " викат ме, не ме викат...."
И аз много се водя от това, какво ме 'вика".

Сега ме викат черни 'бижута". Нали знаете, тези магазини, в които има мноооого дрънкулки за ник'ви пари.
Е, там като ме забравите, ще ме намерите  Mr. Green   
 Вече имам черни обици ( а преди няколко години имам и черен пръстен), сега следва няколко-редово герданче от пластмасови 'перлички', което да се проточва докъм пъпа. 3-4 реда са вързани в едни богата закопчалка, както и панделчица някъде през гердана, бодната с розичка .. Абе, няма такъв кич!!! Но тук тия глупости са по 25 евро... в бг сигурно за 10 лева ще я намеря.  Но като ме вика... Само с гривни не мога да се оправя, много харесвам гривни, но никога не нося, струва ми се че имам дебела ръка, че не ми отива, че ми я 'отсича'.. и тка. Но и гривна ще имам.  Понеже съм на такава вълна, от снощи съм и с черен маникюр, та съвсем да съм убава мома. Забравих татуировка, лепяща се.
Спирам дотук, за да не ми падне съвсем реномето  Whistling

# 223
А, ако ще пада реноме пишете и моето в списъка. Откога съм им хвърлила око на тези многоредните нанизи от фалшиви черни перли, точно както 10cent's ги описва, а пък и с една панделчица.....хайде и моето "реноме" в реката Mr. Green
А ако някой ми подари роклята на Диор, заедно с гримьорката на Ева Мендес и ме покани на някое подходящо събитие, изобщо не се и съмнявам, че много ще ми отива...скромност, скромност е моето второ име Wink

# 224
  • До хладилника, който обичам
Да минем на шалове и шапки, че студ голям.

От няколко дена гледам, гледам, но все не си взимам. Може донякъде да се дължи на това, че миналата зима осъмнах със 7 шапки и 5 шала, знам ли... (някои даже са комплект).
Все пак - силно ме викат едроплетени шарени шалове (шарени на редове, не меланж шарени). Цената им обаче ме гони - някак не мога да преглътна още идеята да дам 30 лева за шал, дето кой знае колко ще го нося, въпреки че предполагам, че до няколко дена ще омекна, понеже като ми влезе нещо в главата... или ще помоля свеки да оплете едно. Не знам защо ги правят от акрил обаче Rolling Eyes
Предпочитам естествени материи и акрилът лекинко ме потърсва.

Почудих се на по-стилни шалове, тип пашмина (пашмина с пашмината ти такава, колко добре звучи), но не вярвам да умея да ги нося добре - елегантността не ми се удава Rolling Eyes

И шапките тази зима ще са ми проблем. Миналата си накупих плетени по главата (о, да, се моа!), както и два плътни каскета (един плат и един плетен). Тези по главата обаче не знам как ще ги нося сега с късата коса - съвсем като Иванушка глупака ще ставам, като ги сваля  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт