Подкрепете активното естествено раждане в БГ!

• 150 156
  • 3 189
  •   1
Отговори
# 2 775
и аз да кажа: браво mishka_moja
много балансирано и добро изказване  bouquet Wink

браво mishka_moja са научиш как се говори ....

чудно ми е защо не коментира лъжата на Георгиева за раждане в банята на Шейново?

ти остави банята....то и всичко друго е лъжа...във всякакви пози се раждало-дрън-дрън
така става като човек не си сдържа егото и иска да се изкара победител и прав на всяка цена....
ма не може да лъже даже....не е лъжа това, на което никой няма да повярва, това си е чиста издънка

впрочем-крайно неприятна жена

а оназ другата, дето се кокорчеше злобно и каза едно злобно "извинена сте", като зрителката каза, че трябва акушерките да имат по-съществена роля...нямам думи ooooh!

Последна редакция: ср, 06 яну 2010, 21:26 от Archangel

# 2 776
  • в страната на чудесата

чудно ми е защо не коментира лъжата на Георгиева за раждане в банята на Шейново?

не беше за теб! не съм пи-ар на който и да е и не работя в пресслужбата на Шейново. не знам коя е георгиева и слабо ме интересува. и както виждам от следващия постинг съвсем не съм изпуснала. повдига ми се от злобни и тесногръди прояви, независимо от професията на изказващия ги.
хайде да свършим нещо полезно за каузата, а бащатко? имаш ли по-добра идея от слабо посещавани обществени мероприятия? ако не си в състояние, ще ми докараш бан  Joy добре, че съм се научила на търпение...

# 2 777

не беше за теб! не съм пи-ар на който и да е и не работя в пресслужбата на Шейново. не знам коя е георгиева и слабо ме интересува. и както виждам от следващия постинг съвсем не съм изпуснала. повдига ми се от злобни и тесногръди прояви, независимо от професията на изказващия ги.
хайде да свършим нещо полезно за каузата, а бащатко? имаш ли по-добра идея от слабо посещавани обществени мероприятия? ако не си в състояние, ще ми докараш бан  Joy добре, че съм се научила на търпение...

Не за друго, но плюеше (във формата на ироничен сарказъм) по родителите с лотосовото раждане от Габрово... те казват заради лошото отношение в болницата родихме в къщи... а по излагацията на болницата нищо не коментираш.
За това, че в Индия хората са доста по спокойни и уравновесени (не съм бил в Индия казвали са ми, предполагам все имаш някой познат който е ходил натам) за разлика от нашето комплексирано и злобно общество родено на конвейера. Включително и аз като част от това общество. И след като прочете толкуз референци... кога трябва да се одреже пъпната връв според теб и кога я режат в повечето болници?

и ако банята на Шейново е като тази която заснех днес в една столична поликлиника  Sick http://vbox7.com/play:9f7ffcd9

# 2 778
  • в страната на чудесата
лотУс
оТреже

изхвърлих си телевизора след като ме заливаха дни с помията на аристократката от габрово. и сега не можах да видя каква е тоалетната на шейново. голям пропуск. утре ще се разходя да видя лично и специално ще коментирам тук. защото това е от особена важност за каузата, на която е посветена темата.
браво. чудесно. така ще се получи наистина желаната промяна на практиките. да започнем от фаянса.

коя каста от индия. преди, когато имах телевизор гледах за едни хорица, които крещяха до фекалиите си. и едни други, които се избиваха в ужасните квартали на делхи. ти кои точно имаш предвид?

не искам да звуча грубо, но ползвай опцията "проверка на правопис"...

# 2 779
лотУс
оТреже

изхвърлих си телевизора след като ме заливаха дни с помията на аристократката от габрово. и сега не можах да видя каква е тоалетната на шейново. голям пропуск. утре ще се разходя да видя лично и специално ще коментирам тук. защото това е от особена важност за каузата, на която е посветена темата.
браво. чудесно. така ще се получи наистина желаната промяна на практиките. да започнем от фаянса.

коя каста от индия. преди, когато имах телевизор гледах за едни хорица, които крещяха до фекалиите си. и едни други, които се избиваха в ужасните квартали на делхи. ти кои точно имаш предвид?

не искам да звуча грубо, но ползвай опцията "проверка на правопис"...

Благодаря за отговора.
ЛОТОС - http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9B%D0%BE%D1%82%D0%BE%D1%81
никой не те кара да ги гледаш, както и мен да те чета....
все пак не разбрах... кога според теб е редно да се оТТТТреже пъпната връв и кога се прави в повечето болници? ако може по разбираемо... като за прост човек

Последна редакция: ср, 06 яну 2010, 22:40 от Бащатко

# 2 780
Изведнъж след това домашно раждане лекарите-гинеколози се втурнаха да ни обясняват как всичко в родилните отделения е прекрасно. По "Хоризонт" направиха репортаж от Габровската АГ болница-там, видите ли, бащата можел да присъства преди (!!!) раждането (но не и по време на него), бебетата можели да са с майките си (но майките не го искали), имали климатик и всичко било ремонтирано. Майката-швейцарка е посетила болницата преди раждането и и било харесало  Rolling Eyes.

# 2 781
easy, който обеснява се оправдава,а това си е чисто оправдаване Peace елате ни вижте колко сме подредени  и прочее...

# 2 782
Бащатко, тоалетната, която си заснел е идентична на тази в пета градска болница
там също така гинекологичния кабинет е една празна стая с едно разскърцано магаре и един ожулен шакф и нищо повече, всичко е горе-долу от времето на бабата на хан Аспарух и не притежават дори един обикновен разширител /това като мъж може и да не знаеш какво е, но стига да кажа, че е най-простия инструмент, който един гинеколог може да има/

но прегледа струва 60 кинта....

страховито Shocked

# 2 783
  • София
Мишка, благодаря ти! Права си за информираността на бременните - трябва повече услилия в тази посока. За отвореното писмо - не знам, така е в известна степен за маргинализирането, от друга - асоц. Родители предложи съвместно да направим пресконференция по този повод.
Една добра новина - Дуол ми каза днес, че от МЗ са приели предложенията ни за въвеждане на план за раждане и промяна на инф. съгласие и ще ги обсъдим подробно.

Миленче, пълна инерция ме беше обхванала и съм на крачка да направя нещо в посока смяна на държавата.

Бащатко, лотусово е защото е по името на Clare Lotus Day - жената, която е "разпространила" практиката на запад.

Моля ви, нека не се заяждаме и да опитаме разговорът да е градивен.

# 2 784

Една добра новина - Дуол ми каза днес, че от МЗ са приели предложенията ни за въвеждане на план за раждане и промяна на инф. съгласие и ще ги обсъдим подробно.

страхотни новини! възхищавам ви се!  bouquet

# 2 785

И казваш, нямало напредък и развите?! Wink Страхотна новина!!! Браво на вас!!!  bouquet

# 2 786
Бащатко, тоалетната, която си заснел е идентична на тази в пета градска болница
там също така гинекологичния кабинет е една празна стая с едно разскърцано магаре и един ожулен шакф и нищо повече, всичко е горе-долу от времето на бабата на хан Аспарух и не притежават дори един обикновен разширител /това като мъж може и да не знаеш какво е, но стига да кажа, че е най-простия инструмент, който един гинеколог може да има/

но прегледа струва 60 кинта....

страховито Shocked

една по една... всички тоалетни ще  заснема
хубавото е, че нямам ич работа по тия места... ама повод все ще си намеря
да се оглежда всеки в тоалетната Simple Smile

# 2 787
Иве, това е СТРАХОТНА новина!!! Благодаря много, че сподели! Значи все пак се стига до нещо. Вече! Най-после!
Мен ме усмихна! Усмихни се и ти  Hug  bouquet
Duol, браво!

# 2 788
  • в страната на чудесата
страхотни сте! аз твърдо вярвам, че голямата промяна ще се случи с малки стъпки. всеки нормален човек е наясно, че проблеми има и че решаването им ще отнеме време. но според мен малките крачки, които правите са всъщност ГОЛЕМИ успехи.
браво!
мислех си дали не може да се обсъди проект за обучение на акушерки по някоя от оперативните програми за HR?  newsm78

# 2 789
Иве страхотна новина...

Общи условия

Активация на акаунт