Раждане в Окръжна болница 2008 г.

• 67 532
  • 945
  •   1
Отговори
# 360
  • София
прекалено много внимание ти обърнах, не си заслужава  Party
нека ти да си правата хайде за да можеш да дишаш  Peace

О, аз си дишам прекрасно.
Но ти се спри, защото заради теб може да заключат цялата тема.

# 361
# 362
не мила nana77, за всяко отделение отговаря анестезиолог, но за гинекологията, родилното и хирургията е един .
няма да споря повече  Peace
късмет на всички момичета и здрави бебенца  Hug

В една университетска болница, каквато е окръжна болница, сега се казва Света Анна, не може да има един анестезиолог, в тази болница има клиника по анестезиология и интензивно лечение, има хирургична клиника, акушеро-гинекологична клиника, правят се операции, интересно ако текат три операции едновременно, как би могло да има един анестезиолог. Незнам точно колко са анестезиолозите, но не са по-малко от 20. Така, че спокойно, може в случая да е станал гаф и наистина ангажирания за раждането анестезиолог да е бил в операция, но в такива случаи би трябвало акушер гинеколога да подсигури друг спешно, грешката си е в акушергинеколога, на него му искай обяснение.

# 363
  • Ботевград
не мила nana77, за всяко отделение отговаря анестезиолог, но за гинекологията, родилното и хирургията е един .

Не, не е един, говоря от опит - когато отидох да раждам вторият път там, отидох 10 дни преди термин, имах болки, но мислех, че ще е само преглед.
Прегледаха ме обаче и казаха - до 1 час ще си родила, имаш разкритие - обясниха ми за избора на екип, както и това, че в цената влиза упойката.
Поисках упойка и понеже анестезиолога влиза в избора на екип ми  казаха 3 имена, които в момента били на смяна - но не познавах никого - избрах наслука.
Така че не е само един.
По време на поставянето на упойката, /не че имаше много време де/ но жената не можа да я сложи и да намери мястото, викна колега, който я направи, така че не е един, колегата дойде веднага.

# 364
  • София
грешката си е в акушергинеколога, на него му искай обяснение.

Peace
Дайте да приключим темата, уточнихме, че твърдението не е вярно.  Wink

# 365
# 366
Мацки да ви питам нещо, аз ще раждам нормално ( освен ако нещо не се обърка де ) и ме интересува, ако дабре съм избръсната отдолу в болницата като отида дали пак ще искат да ме бръснат  newsm78
Не че нещо ама съм чувала че не са особенно внимателни и предпочитам аз да си я свърша тази работа .

# 367
  • У вас,че да видиш хубуу ли е!
Относно анестезиолозите..Докато бях в интензивното и си говорехме с другите майки установихме,че са  ни анестезирали трима различни.Значи няма какво повече да се коментира по въпроса! Wink
Slavaa най-вероятно,ако си свършила добре работата няма да те пипнат,но ако не си,ще те избръснат!Няма страшно не боли!Мен си ме избръснаха внимателни са!  Wink

# 368
Мацки да ви питам нещо, аз ще раждам нормално ( освен ако нещо не се обърка де ) и ме интересува, ако дабре съм избръсната отдолу в болницата като отида дали пак ще искат да ме бръснат  newsm78
Не че нещо ама съм чувала че не са особенно внимателни и предпочитам аз да си я свърша тази работа .
Аз първият път се бях "обработила" 2-3 дни преди раждането,като отидох,естествено бях леко "набола" но не ме пипаха. Simple Smile

# 369
  • София
Аз първият път се бях "обработила" 2-3 дни преди раждането,като отидох,естествено бях леко "набола" но не ме пипаха. Simple Smile

Ако си леко набола ще те избръснат. Затова се оправи вкъщи, гледам че имаш само 1 ден до термин  Simple Smile

# 370
аз говорех за първия път,а сега съм подготвена вече Simple Smile ще споделя скоро живот и здраве какви са ми 2-рите впечатления от там Hug

# 371
За бебето само памперси и мокри кърпички ли се носят за раждането??

# 372
Таниии, да. На мен дори и биба не ми трябваше. Но виж ръкавички си вземи, защото ако има ноктенца много си драскат лицето малките мишки.  Grinning

# 373
  • София
Пакетът памперси трябва да не е отворен.

# 374
А от кои пакети да взема тези с 24 пампелса ще бъдат ли достатъчни или по-големи. И друго мокрите кърпички колко пакета общо, имам предвид и за мен и за бебо?

Общи условия

Активация на акаунт