Заповядайте при нас, спечелете подарък за вас! Prizee - фенове 15!

• 36 394
  • 797
  •   1
Отговори
# 555
момичета знаете ли как се става вип в джинито?

# 556
И аз живо се интересувам. Моля някой ако знае, да пише.

# 557
  • София
най-вероятно с определен брой активирани кодове в джини..

# 558
  • E-CLM & CH-VD
най-вероятно с определен брой активирани кодове в джини..

Бях гледала преди, май 20 кода бяха  newsm78

Да се поправя, проверих пак - 51 points VIP, т.е. 51 Geniz+ или 13 Genieocodes а ВИП 1

Последна редакция: пн, 01 дек 2008, 13:11 от Bec

# 559
Момичета, искам да си разнообразя малко игрите, затова да ви питам с какви мога да си ги заменя. Засега имам Пилотчето и Така... преди някой говореше за някакъв Пейнбол, или нещо не съм разбрала правилно.Ако има, кажете каква е? А онази с хранещите се риби била много трудна... Останаха ли други, за които незнам Thinking

# 560
момичета знаете ли как се става вип в джинито?

VIP 1 : 51 точки VIP (51 Geniz+) или 13 Genieocodes, отключва билета « Trèfle » и ви дава 5 игри на ден

VIP 2 : 81 points VIP (81 Geniz+) или 21 Genieocodes, отключва билета « Forest » и ви дава 5 игри на ден

VIP Suprême : има 2 условия
              - Да си VIP 2
              - Да заредиш поне 10 points VIP (10 Geniz+) или 3 Genieocodes
и отключва билета « Lapinou » и ви дава 5 игри на ден.

Цитат на Вес

Последна редакция: пн, 01 дек 2008, 13:15 от noraa

# 561
  • E-CLM & CH-VD
Момичета, искам да си разнообразя малко игрите, затова да ви питам с какви мога да си ги заменя. Засега имам Пилотчето и Така... преди някой говореше за някакъв Пейнбол, или нещо не съм разбрала правилно.Ако има, кажете каква е? А онази с хранещите се риби била много трудна... Останаха ли други, за които незнам Thinking

Не се заменят по желание, имам предвид, че се заменят когато играта ти предложи, и тя ти предлага обикновено една нова, на мястото на някоя стара. Пейнтбола и хранителната верига са от най-старите игри, мисля, че няма шанс да ги дадат.
А ако искаш просто да си върнеш някоя игра, като причина трябва да се посочи някакъв куест, а в повечето куестове участва точно пилота.
Лично за мен, пейнтбола беше много скучна игра, една от първите, които махнах.

# 562
Аз лично съм писала два пъти на франсетата да ми сменят игри. Първият път исках на мястото на "Диаблото тип марио" да ми сложат билетчето Коктейл, за да си изпълня КУЕСТ-а със 7,77 буби, но ми отговориха, че за новите потребители не важи този билет. След това им писах, че в такъв случай искам играта ТАКА. Нея поне ми я дадоха. Моля, някой да разкаже подробности за игрите Снъги Пилот, Хранителната верига и Пентбола . Тия дни ми се ще да махна и онази с Царевичките, че и тя не ми харесва.

# 563

Не се заменят по желание, имам предвид, че се заменят когато играта ти предложи, и тя ти предлага обикновено една нова, на мястото на някоя стара. Пейнтбола и хранителната верига са от най-старите игри, мисля, че няма шанс да ги дадат.
А ако искаш просто да си върнеш някоя игра, като причина трябва да се посочи някакъв куест, а в повечето куестове участва точно пилота.
Лично за мен, пейнтбола беше много скучна игра, една от първите, които махнах.

Не е вярно, и по желание се сменят, аз така направих. Трябва да им пишеш. И да кажеш коя игра искаш да замениш. Но има само оше една burning tale.  Аз я нямам.

# 564
Каква е тази игра "Бърнинг Тейл"  newsm78 за първи път я чувам. Я разкажете каква е точно.  Praynig

# 565
  • E-CLM & CH-VD

Точно това казах - че може да си върне някоя игра.

# 566
Много са готини  Peace , аз в петък ги получих, и мъжо ги лепна веднага като ги  видя.  Party ето една снимка:
тук

Много добре изглеждат. Нали са две? Нямам търпение да ги получа.  Hug

# 567
Незнам как сменят игрите, ама аз още си чакам да ми я сменят моята, след като доколкото разбрах ми писаха, че са уважили молбата ми - те хубаво са я уважили ама това е вече 1 седмица  Cry

# 568
  • Враца
На мен лично пилота ми е направо отвратителен..толкова стреляне ..чак ми се схваща ръката ..за 1В.но я смених заради куеста.Много ми се иска да я махна..кой ще ме посъветвате да си върна...   Така ..беше лесничка...  А сенниците са супер и аз много им се радвам...

# 569
Каква е тази игра "Бърнинг Тейл"  newsm78 за първи път я чувам. Я разкажете каква е точно.  Praynig

Това е една летяща лисица със скутер която трябва да заобиколи едни мини. Хака работи при нея но на мен изобщо не ми допада и ми е досадна.

Марги смени си пилота с ТАКА. Хака работи при нея и става бързо. Само изчакай атаката на клана, че може би ще си загубиш събраните игри.

Общи условия

Активация на акаунт