За първа година в детската градина! - 9 част

• 16 949
  • 301
  •   1
Отговори
# 180
Аз не се притеснявам много, защото на него не му прави впечатление. Щом всяка сутрин отива на градина без да плаче, не е толкова зле. Просто не ми се ще да продължава така. Два пъти седмично нещо му се случва. Дано се разминаваме с драскотини.

# 181
Гери, добре е била днес. Посрещна ме с думите: бях много дубичка днес Simple Smile После малко поседяхме навън пред блока и се прибрахме. Сега си тананика и "рисува". Опитай с Цитросепт за сополите! Стига да е настинка де, а не нещо по-сетиозно Wink По-нагоре писах - в 1ч.л. капвам 1 капка от цитросепт и хубаво разбърквам - после по 2-3 капки в ноздричка. Тази вечер мисля пак да капна, въпреки че секрета е почти никакъв. Не се привиквало, отделно й давам в сок по 6 капки (тя е 12кг).

Денчо, мъчно ми стана за твоето детенце!  Confused

# 182
Момичета ако знаете на мен какво ми е...

# 183
Момичета ако знаете на мен какво ми е...
Сподели, Денчо, изплачи си душицата. Тъжно е това, което описваш. Представям си го даже.
Аз имам късмет със Станислав в това отношение, защото той е свикнал да бъде гледан от много хора-гледачката, баба му, аз......И той засега ще ходи до обяд, пък ако наистина не иска  после да си ходи, ще почне да спи там.

# 184
Dencho искрено ти съчувствам!
Ние имахме проблеми всичко на всичко 3 сутрини подред  и направо ми се късаше сърцето, а на теб какво ти е не мога да си представя.Дано по-бързо минете този период! Пожелавам ти го от сърце.

# 185
Денчо, аз те разбирам, мила! И аз бях в някакво подобно състояние в четвъртък. Даже си поплаках и аз, след като Криси заспа  Rolling Eyes Точно за това ми стана толкова мъчно - твоето детенце е седяло на столчето, а моето седеше до пейката с госпожата и търсеше с насълзени очички из двора да ни види  Cry В петък реших, че стресът й е дошъл вповече и не я пуснах на ДГ. Днес беше по-добре (ама нищо не съм ви казала, че утре да няма пак неприятни изненади)  Laughing

Пожелавам ти да мине по-бързо периодът на адаптация на всички дечица и най-важното - ДА СА ЗДРАВИ!

# 186
Какво точно представлява Цитросепт? Мога ли да си го купя без рецепта? Как се прилага и за какво? Не съм много в час с лекарствата. Виждам, че се дава и през уста. Бих искала да го използвам като първо средсво при евентуални симптоми.

# 187
Какво точно представлява Цитросепт? Мога ли да си го купя без рецепта? Как се прилага и за какво? Не съм много в час с лекарствата. Виждам, че се дава и през уста. Бих искала да го използвам като първо средсво при евентуални симптоми.

цитросепт

# 188

цитросепт

Да добавя, че цената на малкото шишенце е ок.13лв и е 10мл=300капки  Peace

# 189
  • Paradise
И моя син е на аугментин от днес.
Поддържа висока тепмпература, повръща.
Просто "веселба" е вкъщи Confused

# 190
Синковецът влезе на фурия в групата си, обаче ми направи впечатление, че много малко деца имаше. newsm78 Около 10-тина. Две дечица плакаха за мама и тати, другите си бяха спокойни. Учителката предложи вече да го оставям да спи. Бил адаптиран. Mr. Green

# 191
Момичета, малката днес ми отказваше категорично да ходи на градина. Искала да се разхождаме. Изпокарах се и с мъжът ми, защото с тон и обясни на детето, че нямало да се налага и трябвало да ходи на градина. Лелееееее, полудях. Такъв един с авторитарен тон и много важен. Ми толкова ли е трудно да намери думички и да и обясни за градината.

# 192
По повод детските клубове, имаме горчив опит преди 2 години. Така на коледно парти от форума, на следващия ден бяхме в инфекциозна. Затова в такова грипаво време вече не ходя по такива сбирки.

Дано бързо се оправят дичецата.

Ние вървим към оправяне - май, да чукна на дърво. Praynig

Dencho, разбира се че може и по-спокойно, но в един момент ти идва малко нанагорно. Аз понякога също избухвам, защото с мили думи и кротки обяснения не става.

# 193
  • София
Денчо това ми напомни снощната случка . Взимам Марто от градина . А той се обръща назад и започва да се плези на една девойка , която ентусиазирано размахваше езика си срещу него . Вкъщи го питам за това и той ми отговори , че със Симона се ближели  Shockedкато куче и дете . След това се целували по устата и по бузите . Започвам аз да обяснявам , че няма нужда от толкова много целуване и ближене , а баща му се обръща и му казва : А така , тати , натискай ! Представяш ли си ? Ами , че утрешният ден ще дойде родител на това момиченце и ходи обяснявай глупавите изказвания на мъжа ми .

# 194
Здравейте!

Пъзел, браво на момчето! Все така с желание да ходи.

Денчо, много ви се събра на вас. Дано намерите начин малката да се адаптира по-бързо и безболезнено.

Пипи, от малък ще върти гаджета Марто.  Laughing

Хайде болните да оздравяват бързо. Ще взема да пробвам и аз този Цитросепт, много положителни мнения вече чух.
Вчера дребната ми донесе апликация: таралеж, който носи ябълка.  Heart Eyes Залепила е едното краче малко на криво и снощи така се ядосваше, че искаше да го отлепя и да го залепи пак правилно.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт