® E-bay - тема 16

• 39 858
  • 1 052
  •   1
Отговори
# 660
  • Плевен
Аз пък съм доволна от американките, все от там пазарувам, че съм зле с немски, френски и др., а пък английските стоки ми се виждат доста по-скъпи и с по-високи доставки. Всичките ми неща са пристигали в идеално състояние, точно както е в описанието им, включително и 2 упоребявани костюмчета, иначе само нови взимам.

# 661
аааааа
една леля ми е дала refund щото според нея немало смисъл да праща с Express Mail
точно 3 пъти ме попита дали нямам предвид Priority Mail и всеки път и казах че имам предвид точно Express Mail и тя ми казваше че е с $16 повече, платих и 16 повече сега ми ги връща с обяснението че не виждала смисъл
да ми ги пусне с кораб тогава, тъкмо за юни ще имам блузи с дълъг ракав

# 662
Не успях да прочета всичко, че нещо много дълга ми се видя темата, но да попитам, може ли да се поръча нещо доста по обемисто и тежичко от дрехи, аксесоари и тем подобни неща? И има ли някакво ограничение за килограми?

# 663
vili_2703 може всичко, щом си плащаш
Пикап дълъг 6.20 метра и тежаш над 3 тона достатъчно обемисто ли ти се струва
 Joy

# 664
Извинявам се за тъпия въпрос, но просто никога не съм си пазарувала от чужди сайтове. С изключение на един път, но там помолих мой приятел да ми поръча очила. Става ъпрос за мебел, чак пикап не искам, че много бензин ще гори Mr. Green

# 665
14/100 извънградско ако го настъпваш де
 Joy

# 666
А сега срам не срам, ще си кажа дерта както се казва. Баща ми милия иска да си купува нов матрак, но нещо цени от по двеста и нагоре му се струват много и чул човека, че от USA  нещата са по евтини и ме кара аз да проверявам, но нещо не намирам нормални матраци в този e-bay. В смисъл такъв са като дунапренени (пиша mattress), , ама никъде не виждам такива тип Тед или Нани например. Blush Blush Blush

# 667
Та заслужава ли си по принцип за такова нещо и някой може ли да ми даде примерен линк?

# 668
  • у нас
Включвам се с въпрос и молба за помощ  Praynig
Късно снощи си отстрелях 3 панталона за голямата щерка от един и същи продавач.Обявения шипинг до БГ в обявите беше по 3.95 за всеки.Писах и че се надявам на комбиниран шипинг и зачаках ордера.
Сега гледам ми го е пратила и отстъпката е само 2,40

Subtotal: £9.18

Postage & packaging: £11.85

Seller discounts (-) or charges (+): -£2.40

Total: £18.63

Ами това не може да са и реалните разходи по опаковане и пощенски,защото и трите панталончета са 7/8 крачол и не тежат нищо.Кажете мога ли да имам претенции за още отстъпка от шипването,то на нищо не прилича 9,18 панталоните,а 11,85 пощенски--обир посред бял ден  Twisted Evil

# 669
Та заслужава ли си по принцип за такова нещо и някой може ли да ми даде примерен линк?
vili забрави, доставката ще е повече от 200 лв,
по скоро му предложи водно легло, значително по евтино ще е
въпроса ти беше може ли, отговора беше може, стига да си плащаш, а не че ще е евтино

# 670
Lorexa, тя не е длъжна да ти прати реалните си разходи по шипването. В тези разходи може да си включи такса опаковка, бензин до пощата и т.н.

# 671
  • В сърцето на ММ
Поне е дала някаква отстъпка.На мен често ми се случва,ако не е споменато в обявата да не ми смъкват пощенските.Просто не ми отговарят с дни и накрая си плащам като с поп с двойна/тройна доставка.После си връщам със звездичките във фийдбека-ако въобще това може да е някакъв реванш. Rolling Eyes

# 672
  • у нас
Lorexa, тя не е длъжна да ти прати реалните си разходи по шипването. В тези разходи може да си включи такса опаковка, бензин до пощата и т.н.
Тази поща явно ще е доста далеч от тях  Twisted Evil

# 673
Durango мерси за информацията.

# 674
  • Бургас
Здравейте.една англичанка ми върна парите за едни маратонки.Тези пари сега са в моя пейпъл.Как мога да ги ползвам при плащане през ибей.Някаква стърка при самото плащане на дадена стока ли се променя?

Общи условия

Активация на акаунт