За първа година в детската градина! - 10 част

• 11 958
  • 281
  •   1
Отговори
# 210
Честит ви РД, Шоши, хехе, вие сте с цяла бременност време по-малки от нас.

Тая сутрин пижото пак е станал в 5, говорих с баба му. И няма отказване на дългия следобеден съм и това си е. Направо не ми се мисли вече. ooooh! ooooh!

# 211
Здравейте и от мен.

Първо Честити три годинки на дъщерята на Шоши!!

Радивдани много лоша работа. И аз винаги изтръпвам вкъщи че каквато е лудетина, тича, скача по леглото .............

Сега да се похваля.......... доживях и аз денят в които Васи няма да плаче сутрин. То си било рахат бе. Аз се притеснявах че след укинеда положението ще е по зле ама не. Днес мога да дишам по-спокойно.

Ако някой е давал секерт от носа за изследване да пише как става точно. Че нашата лична не мога да я чакам да се накуми................

# 212
Шоши, честита ти рожденичка!    bouquet

Радивани, бързо да озрдавява главата!

gerygirl, честито!  Hug

Криси и днес отиде без драми. Наистина си е рахат  Mr. Green

# 213
шоши  да ви е живо и здраво момиченцето!   bouquet

Дени снощи и тази сутрин пак беше с температура.Сега се връщаме от лекар и ни предписаха антибиотик Sad Никога до сега не е пил антибиотик ...
И тази седмица си оставаме вкъщи.

# 214
шоши да ви е живо и здраво детенце, много да ви радва и да не се разболява Simple Smile   bouquet

amber много лошо с този антибиотик, казаха ли от какво е телпературата?

simba21 браво на вас   smile3501

gerygirl браво на и на вас   smile3501

# 215
И моят днес не е на градина(отново). До събота беше с диагноза ангина. Заведох го  на лекар и педиатърът се зарадва, че този път сме се справили без антибиотик ( ама да знаете какви ли не отвари варях), но през нощта ревеше, че го боли главичката. Сега сме пипнали грипа с главоболието. И той не се лекувал с антибиотик, но после пак сме на консултация.

# 216
amber много лошо с този антибиотик, казаха ли от какво е телпературата?

И тя не може да разбере.Предполага, че ушето може да прави някаква инфекция.Иначе вече не кашля, няма хрема ... само тази температура.
Каза, че всичко е започнало като вирусна инфекция, но с тази температура, която потдържаме вече няколко дни може да премине в бактериална инфекция и затова ... АБ.

# 217
  • Пловдив
Амбър   Hug  на мен ми беше много мъчно за антибиотика, Стелла не беше пила до сега, всъщност в началото на месец октомври пи за сефте и сега пак  Close Тогава хич не бях убедена, дори мога да кажа, че съжалявам, че й дадох, но сега заради ушенцето съм убедена. А защо не го видя УНГ като има съмнение за ушенцето лекарката ви  Thinking Кръвните изследвания също могат да покажат ако инфекцията е станала бактериална (дано пак не пиша глупости, ама така знам, следят се левкоцитите май  Blush)
Съжалявам и за момченцето на radivdani с пукнатата главичка, дано бързо минава  Hug
Честита рожденичка на шоши   bouquet
Браво на неплачещите дечица на Симба и Геригърл  Heart Eyes
dididid, стискам палци да разберете какво му е на детенцето и да се лекувате без антибиотик  Hug

# 218
шоши,[/b] да ви е жива и здрава рожденничката  Hug

dididid , кошмар!!! Нямам думи.

Нашия от днес е на градина, питах госпожата колко са децата и тя ми каза че миналата седмица половината ги е нямало. Не знам какво става...

Нямам време сега да се ровя, и искам да питам тук, възможно ли е от АБ-то въпреки че приключи в петък да се обрине 2 дни по-късно, т.е. вчера. Излязли са ми 2-3 червени пъпки на едната ръчичка, идея си нямам от какво е newsm78. Не е ял и пил нищо различно от това което му давам. Не го сърби.

# 219
Гиги, моят син от антибиотик получи възпаление на пениса, та ходихме и на хирург. Въпреки, че антибиотиците са пречистени, все още дават странични ефекти. Възможно е, но ако пъпките се увеличат, отидете на лекар, да не е хванало детето шарка. АБ я подтискат и излиза след като са спрени. Естествено не искам да те плаша, а да си имаш едно наум.

# 220
dididid , да и аз си помислих в първия момент същото, но пък от вчера до сега повече пъпки няма, те са точно 3 на ръчичката и 1 на крачето.
Ще взема да звънна на доктора..ако продължат да излизат ще го заведа обезателно.

# 221
И моят днес не е на градина(отново). До събота беше с диагноза ангина. Заведох го  на лекар и педиатърът се зарадва, че този път сме се справили без антибиотик ( ама да знаете какви ли не отвари варях), но през нощта ревеше, че го боли главичката. Сега сме пипнали грипа с главоболието. И той не се лекувал с антибиотик, но после пак сме на консултация.

Кажи моля те какъв е този нов модел вирус. От вчера ме боли главата и лекарствата помагат за няколко часа и после пак. Дрогирана съм с аналгетици до козирката и пак не се чувствам съвсем добре  ooooh!

# 222
Симба, педиатърът ни каза, че грипът, който върлува в момента е с висока температура,силно главоболие и стомашни болки. Каза ни, че АБ няма да помогне, организмът трябвало да се пребори сам. Давам му течен аналгин за главичката и флудитек за кашлицата.

# 223
Симба, педиатърът ни каза, че грипът, който върлува в момента е с висока температура,силно главоболие и стомашни болки. Каза ни, че АБ няма да помогне, организмът трябвало да се пребори сам. Давам му течен аналгин за главичката и флудитек за кашлицата.

Гадно е, че детето е пипнал гадния вирус. Явно моето нее такова. Т със сигурност нямам, стомашни болки - също.

# 224
Мъжът ми се обади току що.  Е, ще махаме третата сливица. Дано с това да сложим край на двумесечните болести.

Общи условия

Активация на акаунт