Ягодка и Саса - всичко за продуктите м.Ноември

• 34 351
  • 497
  •   1
Отговори
# 285
  • София

Моята кожа е комбинирана към суха,имам много суха кожа на места.Или понякога  се омазнява,като в момента а в други периоди изсъхва ужасно и започва да се лющи Sad Sad Sad
Тези пяни и гела са подходящи за почти всички типове кожа.Аз ги ползвам най вече в периодите,когато кожата ми се изсушава.В момента имам Мус Кларте но ползвам друго почистващо средство Peace

Хм, защото съм запомнила, че ползваш продукти за пори и разни за мазна кожа, за това съм останала с такова впечатление.
Моята любима пяна е на Шисейдо, но вече толкова много бройки изхабих, че реших да разнообразя с нещо ново.

# 286

Моята кожа е комбинирана към суха,имам много суха кожа на места.Или понякога  се омазнява,като в момента а в други периоди изсъхва ужасно и започва да се лющи Sad Sad Sad
Тези пяни и гела са подходящи за почти всички типове кожа.Аз ги ползвам най вече в периодите,когато кожата ми се изсушава.В момента имам Мус Кларте но ползвам друго почистващо средство Peace

Хм, защото съм запомнила, че ползваш продукти за пори и разни за мазна кожа, за това съм останала с такова впечатление.
Моята любима пяна е на Шисейдо, но вече толкова много бройки изхабих, че реших да разнообразя с нещо ново.

Да така е,на Клиник например ползвам за 2-ри тип и чат-пат продукти за заличаване на пори...ползвам продукти за комбинирана най често.Вземи си на Ланком,не са много скъпи,опитай,мисля че ще останеш доволна....
Хайде Blush Blush Blush  отивам да си взема Бюти съня Wink

# 287
  • София

Да така е,на Клиник например ползвам за 2-ри тип и чат-пат продукти за заличаване на пори...ползвам продукти за комбинирана най често.Вземи си на Ланком,не са много скъпи,опитай,мисля че ще останеш доволна....
Хайде Blush Blush Blush  отивам да си взема Бюти съня Wink

Да, може да ги тествам.  Wink

Хайде, лека.  smile3524

# 288
  • София
Момичета, този продукт измиващ гел ли е ?

Като чета указанието, си е овлажнител, погледнах и чужди сайтове, хората си го нанасят като кремче преди грим, а в Ягодка е в графа за измиващи продукти .  Thinking

http://uk.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=34224&goChar=L#DETAIL

Аз си купих такъв от намалението и се нанася като крем,отлична основа за грим Peace
Друг е въпроса че не го ползвам и ако някой го иска може да ми пише Peace

# 289
  • around the world, where the heart belongs
Иля, добре дошла, къде се изгуби, липсваше определено Blush Heart Eyes  bouquet

mamaLina  Heart Eyes Hug

Момичета, от кои измиващи пяни за нормална/суха кожа сте доволни ?

От тази на Ланком, за която писах няколко поста преди твоя, и която безуспешно издирвам.....

# 290
  • around the world, where the heart belongs
Иля, а коя пяна на Шисейдо ползваш, тъй като моята любима пяна не мога да я намеря, да взема да пробвам твоята ...  Mr. Green
Сега си взех една друга на ланком и не ми харесва особено..  http://oth.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=80270&goChar=L#DETAIL Мислех, че е новия вариант на предишната, просто със сменена опаковка, но консистенцията е съвсем различна и т.н.  Иначе е подходяща за суха кожа.

# 291
  • София
Иля, а ти коя пяна на Шисейдо си ползвала толкова пъти. Доколкото разбрах си със суха кожа нали newsm78.
Аз лично съм със толкова суха, че кожата на носа ми нон стоп се бели Sick, но с тоалетно мляко не мога да си почиствам грим и това си е.

# 292
  • София
Момичета, любимата ми пяна е The Skincare Extra Gentle Cleansing Foam на Shiseido   Heart Eyes, невероятна нежна, мека и приятна пяна.

http://us.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=66254&goChar=S#DETAIL

# 293
sandia, искам да те предупредя за коректора на Есте, че е трудно да си оцелиш цвета, затова най-добре пробвай първо някъде. Аз имам най-светлия и пак ми жълтее нещо... Crossing ArmsНе знам какви са ти кръговете и каква покривност търсиш, но много хубави коректори имат Ланком, Chanel, Кларинс.  Flutter

Мими23, много благодаря за разясненията. И аз съм на матова вълна, затова ми беше и питането. Thinking Може и да си го взема, въпреки че съм зарината буквално от ружове и пудри. Money Money Money

Иля, точно щях да ти препоръчвам тази пяна на Шисейдо. Peace Пробвала ли си на Биотерм, чувала съм добри отзиви.  FlutterС Диора какво стана, писа ли им или не ти допада? Rolling Eyes

Целувки и приятни покупки:))))))

Момичета, може ли да ми препоръчате ХУБАВ крем за 57годишна жена, суха кожа с бръчки. Искам да взема на мама  chef

# 294
  • София

Иля, точно щях да ти препоръчвам тази пяна на Шисейдо. Peace Пробвала ли си на Биотерм, чувала съм добри отзиви.  FlutterС Диора какво стана, писа ли им или не ти допада? Rolling Eyes

mamaLina, мм да, страхотна е пяната, след много четене, с по- отлични отзиви не намерих.  Flutter
Явно пак нея ще си поръчам.

Пяната на Диор не беше подходяща за моята кожа и я продадох.  Wink

Между другото доларът постоянно се покачва и вече е 1,57.  ooooh!

# 295
Иля, аз също съм върл фен на пяната за лице по принцип. Обясни ми моля те тази пяна на Шисейдо е без пулвелизатор. Да разбирам ли, че излиза като гел и нанасяйки се на лицето се разпенва  newsm78 И кономичен продукт ли е?
Аз до сега само пяната на Ив Сен съм ползвала http://www.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=85299&goChar=Y#DETAIL и ми е супер икономична. 150 мл. изразходвам за повече от година и половина. Смених я и страшно съжалявам, но женска душа все нещо ново иска  Joy Та може и с тази на Шисейдо да се пробвам

# 296
  • София
Иля, аз също съм върл фен на пяната за лице по принцип. Обясни ми моля те тази пяна на Шисейдо е без пулвелизатор. Да разбирам ли, че излиза като гел и нанасяйки се на лицето се разпенва  newsm78 И кономичен продукт ли е?
Аз до сега само пяната на Ив Сен съм ползвала http://www.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=85299&goChar=Y#DETAIL и ми е супер икономична. 150 мл. изразходвам за повече от година и половина. Смених я и страшно съжалявам, но женска душа все нещо ново иска  Joy Та може и с тази на Шисейдо да се пробвам

skrita, пяната е кремообразна, използва се едно грахово зрънце от нея, с ръце се масажира с кръгови движения и се получава огромна пяна, която нанасяш вече на лицето. Страшно е икономична.

Кажи, моля те нещо повече за твоята пяна. Подходяща ли е за чувствителна, суха кожа, агресивна ли е и прави ли хубава пяна ?

# 297
  • София
След като останах много доволна от тестерче на пяната на Шисейдо, поръчах и аз. Живот и здраве, от днес започвам да я ползвам.

Към момичетата, които се включиха към моята поръчка от Саса, продуктите вече са в районния пощенски клон и още днес при получаването ще се опитам да ви ги изпратя.

# 298
Иля, моята кожа през зимата става на лишеи до такава степен ми се исушава  #Cussing out.  Пяната в никакъв случай не е агресивна, въпреки че според мен има мента  newsm78 Използвам само едно натискане на флакона, което е достатъчно за измиване, отстранява перфектно и грим. Когато се нанася на лицето е направо като крем. За около 5-6 секунди оставя едно хладно усещане/от тук и мисълта ми за ментата/ Дори не се налага да използвам ексфолианти. Чудя се дали да не си я поръчам сега, че е изгодна цена, на мен кутия не ми трябва, и да оставя Шисейдо за друг път  newsm78 А и кремовете са ми на Ив сен и да не правя мазано  Joy
Емел ме подсети, че подготвям поръчка от Саса - ако някой си хареса нещо до довечера  Mr. Green

# 299
ох, заинтригувахте ме с тези пяни. Може ли да ми препоръчате някаква за мазна и с пори кожа

Общи условия

Активация на акаунт