Време за екшън или форумски номинации 2008г.

• 16 342
  • 430
  •   1
Отговори
# 225
Калина, ти е/баваш ли се с мен и някяква петиция. Всяко дете, интересуващо се от политика знае, че колкото повече хора изразят вота си, толкова по-демократично е взетото решение. Има страни, в които гласуването е задължително, а за негласувалите има глоби. Това е задвижило 92.5% от австралийците, традиционно аполитични, имащи само 2 /двечки/ партии да отидат до урните.

# 226

Има страни, в които гласуването е задължително, а за негласувалите има глоби. Това е задвижило 92.5% от австралийците, традиционно аполитични, имащи само 2 /двечки/ партии да отидат до урните.

Какво ти пука за австралийците, не помниш ли как тук се гласуваше на 100%, при това само за една-единствена партия? Хем без глоби!  Mr. Green

Гласувах! Всяка номинация в отделна тема и да се номинира, и гласува бавно и напоително.  Peace
Иначе какво? Ще ги опаткаме номинациите за 1-2 седмици (нали народът настървено ги чака вече цяла година, зер колко има насъбрано, ако сега не го изОка, кога друг път?). После следва сдобряване за Коледния купон, после пак интрижки и кудкудякане до Нова година, и после какво? А? Цяла година скукаааа...  smile3507

# 227
Да взема да предложа нещо, към което едва ли тук би имало интерес - някакъв, но дано го прочетат модератори и да решат - щом Златния черпак ще е в Готварския (или няма да е? или ще е само линк към тук и т.н.) защо не вземе да се разшири? Мисълта ми е да са няколко номинации, а не една - най- популярна/сполучлива/полезна рецепта
                                                          най-бързо притичаща се на помощ форумка
                                                          най-красиво готвеща
                                                          за цялостен принос - което е всъщност Златния черпак
                                                          и други
Ако са в готварския, биха могли дори да бъдат полезни. Категориите могат и да са съвсем други, само давам насоки. След като има годишни награди, що да са само за словесни упражнения?  Thinking  Още миналата година си го мислех - конкретно за най- брутална рецепта, най- вкусна рецепта и прочие, прочие. Може да има за хлебарка, за тортаджийка...

# 228
Отново предлагам номинация Вкисната Туршия - за тези,които най-активно споделят и оплюват несподелящите възгледите им

# 229
Отново предлагам номинация Вкисната Туршия - за тези,които най-активно споделят и оплюват несподелящите възгледите им

Тази година малинакът расте с все сила.  Laughing

# 230
Бу, четох те много внимателно. Нима разпалваш конфликти у форОма? Laughing Безобразие! Mr. Green

Всички знаят, че като ревне хор "Бодра пъпка", когото и да нарочи отърване няма. Защо е нужно изобщо да се насъсква глутницата? Не знам, аз миналата година се опитах да разбера кое му е хубавото и веселяшкото примерно Алегра да ме нарочи за дебнеща отмъстителка, а след това Birds Flu да ми се подиграе, че участвам в две инициативи и съм посмяла да си го напиша. Ноам Чомски /този, който е измислил и термина "глобализация"/ твърди, че човекът е социално животно. Да, съгласна съм с него, Бог да прости, но тук човекът се превръща в член на глутница, жадна за кръв. Не те ли притеснява това? Що за визия ще има форума преди Коледа и що за купон ще си направите после. Знам, че глутницата ще скочи сега да ръфа и съдира, за това нямам нищо против да ме изтриеш като ме прочетеш.
Неприятно впечатление ми прави. Ако въобще те интересува. Едва ли.

# 231
  • До хладилника, който обичам
Аз че те прочетох, прочетох те, но какво общо имам - не разбрах Rolling Eyes

Че социалният интернет живот си има както плюсове, така и големи недостатъци е всеизвестен факт, както и този, че реалният живот е друга бира.
Но все пак не разбрах защо се спряга моето конкретно име - освен да си върша работата като мод и чат-пат да участвам в теми, дискусии, номинации или каквото е там, като потребител, бил той и древен, друго какво съм направила?

# 232
Да взема да предложа нещо, към което едва ли тук би имало интерес - някакъв, но дано го прочетат модератори и да решат - щом Златния черпак ще е в Готварския (или няма да е? или ще е само линк към тук и т.н.) защо не вземе да се разшири? Мисълта ми е да са няколко номинации, а не една - най- популярна/сполучлива/полезна рецепта
                                                          най-бързо притичаща се на помощ форумка
                                                          най-красиво готвеща
                                                          за цялостен принос - което е всъщност Златния черпак
                                                          и други
Ако са в готварския, биха могли дори да бъдат полезни. Категориите могат и да са съвсем други, само давам насоки. След като има годишни награди, що да са само за словесни упражнения?  Thinking  Още миналата година си го мислех - конкретно за най- брутална рецепта, най- вкусна рецепта и прочие, прочие. Може да има за хлебарка, за тортаджийка...

Това за готварския подфорум на мен ми хареса и ми допада. Ще бъде съвършено ако се измислят категориите така, че да бъдат максимално обхващащи спецификата на готварството.....

# 233
Маме, благодаря ти, че поне ти обърна внимание на предложението, в рамките на цели 2 часа, в тази тъй посещавана тема. Мисля, че и това достатъчно ясно показва, колко се интересуват 'тукашните' потребители от готварството и Златния черпак, нека се направят изводи.

# 234

Това за готварския подфорум на мен ми хареса и ми допада. Ще бъде съвършено ако се измислят категориите така, че да бъдат максимално обхващащи спецификата на готварството.....

Аз пък мисля, че ще се създаде излишно напрежение  Thinking.
Готварският си съществува прекрасно и без подобни зрелища.  Stop
Лично мнение, ако решите все пак, че държите да има ще правим Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 03 ное 2008, 16:17 от L e o

# 235
Аз че те прочетох, прочетох те, но какво общо имам - не разбрах Rolling Eyes

Че социалният интернет живот си има както плюсове, така и големи недостатъци е всеизвестен факт, както и този, че реалният живот е друга бира.
Но все пак не разбрах защо се спряга моето конкретно име - освен да си върша работата като мод и чат-пат да участвам в теми, дискусии, номинации или каквото е там, като потребител, бил той и древен, друго какво съм направила?

Брей колко слаба памет имаме напоследък...

Ами да ти припомня щом трябва. Точно ТИ предложи изключително веселата, приятна и забавна категория "Форумски хемороид" с изключително невинния намек, че аз съм този въпросния хемороид. Аз естествено го приемам като невинна закачка от твоя страна, защото не виждам причина да ме обиждаш по този грозен начин без аз да съм те обидил и затова си трая. Чакам да започне "веселбата" вече и тогава ще реша аз как ще се "веселя" и на чий гръб.

# 236
Бу , мисля,че с изказването ти,че красивите жени "пажи боже"да са тези от Красива мама,също може да предизвикаш конфликт. Както и безумната ти радост на номинацията "Златен екстеншън" за подържаните момичета.

# 237
Лео, (много ясно, че ще си кажеш мнението) може би си права. Но пък Златния черпак също създава напрежение, а за него дори се номинира и гласува на място, където никой не се интересува, респективно не познава, форумките от Готварския подфорум.
На мен ми хрумна, че би било забавно, но вярно е, че често уж забавното преминава в напрежение. Просто аз си мисля, също лично мнение, че тая категория Златен черпак трябва да претърпи промяна - развитие или изцяло да отпадне.

# 238

Ти пък нищо не разбираш от "веселба". Това не е зрелище. Това е просто веселба

# 239

Именно.
Да не говорим, че откакто в КМ спряха да се отброяват мненията, Готварският се препълни с красиви готвачки..., щедро ръсещи мерудия.  Mr. Green
В което няма нищо лошо, разбира се. Милото със сигурност е предоволно.  Flutter  chef

Общи условия

Активация на акаунт