Big Brother 4 - Кастингът

• 42 057
  • 2 728
  •   1
Отговори
# 2 640
Момичета,ето линк за номинациите.http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=344832.0
Аз имам номинации,освен за клю,където искам да спечеля,и за Златно огледало (хубост),и за Черно злато (кой най-много ви дразни)  Mr. Green Mr. Green Mr. Green. LaughingИма си хас да ме няма там,след всички скандали. hahaha Joy
Айде спирам да спамя вече. Blush

Тия какво вечерят?

# 2 641
  • София
Славче, номинацията е твоя. Ще те изберем, душо, ще преборим Шушона Mr. Green

# 2 642
Славче, номинацията е твоя. Ще те изберем, душо, ще преборим Шушона Mr. Green

Mr. Green,нали?   Hug

# 2 643
  • София
Славче, не забравяй, че в номинацията за хубавица, после следва пльосване на снимката, за да те огледа целия форум и да гласува. Страх ме хваща след това как ще се отървеш от форумните плейбои Mr. Green

# 2 644
странно,но ме подсетихте сега,че аз също сънувах нещо подобно на Даниела,нападаше ме май  hahaha Thinking Mr. Green

========

Slav4e     bouquet

# 2 645
Славче, не забравяй, че в номинацията за хубавица, после следва пльосване на снимката, за да те огледа целия форум и да гласува. Страх ме хваща след това как ще се отървеш от форумните плейбои Mr. Green

Аз затова,ще дам самоотвод от тази тема. Laughing Няма да се показвам на целият форум със сигурност.  Mr. Green Няма да ме притесняват форумните плейбои,не съм красавица.Но наистина не искам в тая категория.Ако исках да ме знаят всички коя съм,щях да се пльосна на аватара да ме знаят.Обаче гледам,че някои вече са се лепнали точно там,и то ми се струва е по тоя повод. Laughing

# 2 646
  • Sofia, BG
ха ха уморихте ме с тия сънища - моя беше много приятен  Twisted Evil а вие горките са ви мъчили кошмари  Joy Някой да е сънувал бай Иван или цицо?  Joy

А Таня и Вили ако имитирането на животни беше за фафли щяха да забравят и достойнство и чест  ooooh! и щяха да изядат с парцалите тези, които отказват да участват. Ама нали няма лична полза..  Tired

# 2 647
Момичета, на 8.12 ли е финала  newsm78

# 2 648
  • София
Славче, свраката ще е твоя, обаче, кака, няма начин Hug

# 2 649

На нея си държа. Grinning Hug
 ooooh! толкова мерак....като малките деца съм.... Blush

# 2 650
  • София

Щот си малко свраче, а и това е една от най-сладките категории, затова.
Номинацията ще я имаш, като гледам, остава да гласуваме дружно Peace Hug

# 2 651

Щот си малко свраче, а и това е една от най-сладките категории, затова.
Номинацията ще я имаш, като гледам, остава да гласуваме дружно Peace Hug

И аз после дружно ще почерпя. Hug За съжаление виртуално.

# 2 652
  • някъде там
Попикавам се от смях hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy
Колко непринудено забавни са, както никога.Няма скандали само смях... Joy Joy Joy

# 2 653
  • Ботевград
Добър вечер  Party
Танцуваща с вълци , честит взет изпит, да ти върви все така  Hug за всичко Heart Eyes
Кажете ми моля Ви  Blush относно темата за номинациите, трябва ли да пиша хората, които номинирам, или трябва да гласувам, като излезе анкета, че не съм наясно newsm78 а четейки темата не мога да разбера Rolling Eyes Или пък и двете  newsm78 Hug

# 2 654
  • някъде там
Филип като влезев роля е много забавен... Crazy

Общи условия

Активация на акаунт