80 малки негърчета гласуват за обама-мама! сащ има нов президент!

• 16 984
  • 295
  •   1
Отговори
# 135
Бубка, радвам се, че не съм сама Wink

За Тенксгивинг-а, май ще се събираме с едни познати, освен ако не дръпнем към Сан Диего. Ще решим в последния момент, както винаги...

# 136
  • Boston, MA
Джена, ние само в Бермуда сме били.
За Тенксгивинг ще сме в Атланта. За Коледа още търсим. Имам чувството, че тази година ще има супер намаления по празниците.

# 137
За Тенксгивинг, може би ще работя, ако ли не ще се размазвам пред телевизора.
Миналата година правихме парти +20 , беше весело, ама после 1 седмица не мога да дойда на себе си.
Бубка, изпрати някой саит на лични, че и аз да потърся нещо за Коледа Praynig

# 138
Бубка ...в Атланта А? Crossing Arms
Ние на тенкс сме в Чарлстън ,Ю.Каролина за 3-4 дена и на Нова Година вече запазихме къща в планината на ски писта,буквално излизам от къщата и се спускам по пистата....кеф Mr. Green,няколко семейства сме и ще се отдадем на ски ,игри ,джакузи и още нещо. Laughing

# 139
  • Boston, MA
Вики, при нашите кумове (май сте ги виждали вие, когато хотмамата са били в Атланта). Язък, няма да се засечем май...

# 140
Идвам да ви се похваля, че днес се сдобих с The Sum of Our Days на Изабел Алиенде с автограф. Оказа се, че живее в района, съвсем наблизо и има специално отношение към една от книжарниците тук, подписва книги.

# 141
Зора, винаги съм мислела, че в СФ са едни от най-интелигентните хора в Щатите.

Winx, права, права, ама какво направихте в СА с пропозишън 8   Confused   

За Тхсгивинг сме канени при роднини в Кенсингтън, малко настрани от SF, но е много път и още не знам дали ще ходим.  Аз предпочитам да прекарам деня с детето и другите домашни любимци.   SO е майсторът на пуйките при нас. 

Последна редакция: чт, 06 ное 2008, 07:34 от Pixie

# 142
Аз пък идвам да ви се похваля, че всичкото това го мога  (все още, бабиното  newsm27 ).

Tака излезе, след кратка справка с разни безобразни. (Добре е да се гледа до края, миз Wink. )

# 143
Ооо, Джи, много елегант, открихме нови таланти в темата  Grinning

Бубка, ама как забравих да си кажа меродавното мнение за руснаците - много разбират, ама много неща звучат, като да са едни и същи и не са. Бг варианта на ф-думата е същия на руски, но всички останали разговорни не са.  Mr. Green Козел и крава се считат а обидни, така че там недй ходи, има и една ми е любима - деловая колбаса  Joy. Не ти помагам много май...  Laughing

Забравих да мерся на всички за отговорите за тръшкането. В крайна сметка открих първоизточника - гостуващата баба. Само с мен или само с нея - идеален, с двете ни едновременно - малък спойлд брат Crazy. Тя си замина и доброто дете се върна, отдъхнах си, че ме беше стегнала шапката миналата седмица.

# 144
  • WA, USA
Само някоко думи за тръшкането - синът ни вчера такъв тантрум му удари, че баща му си изкара акъла като си помисли, че получава отново гърч. Беше полилавял като смърф. И това всичкото само защото му казахме да си отиде в стаята докато реши да се държи нормално. Май тайм аутите не вървят при нас. Ужасно дебела глава е и за съжеление се налага да го плясвам за да му привлека вниманието. Май съм единствената използваща старите методи тук и се чувствам ужасно и понякога безпомощна. срам и позор, че съм социален работник Embarassed а не мога да се оправя със собстеното си инатливо отроче. 

# 145
 Heart Eyes

Последна редакция: чт, 06 ное 2008, 21:21 от Пумпал

# 146
Дааа, залезът на Пумпал е един път...

Мисля, че ви е дошло времето да се запознаете с култовите филмчета Vous les femmes, който не знае френски, пак може да ги гледа, който знае по-добре за него.
My personal favorites Gangsta, Fatale

и това

и вариация на Joe the plumber или Le plombier.

# 147
Пумпал, снимките на залеза са изключителни.

# 148
добруутро Simple Smile, имам питанка: за колко време ви идват доставките от strawberry.net? това ми е първата поръчка от там и минаха повече от 2 седмици, та се чудя дали е нормално.
пумпал сложих си прекрасен залез на десктопа, благодаря Simple Smile

# 149
Пумпале, този залез е уникален, снимките са вълшебни!
Обаче ми се струва, че има още много снимки и ние имаме належаща нужда от витуално пътешествие Simple Smile Казах ли, че изглеждаш прекрасно (макар, че ми се стори страшно отслабнала)

Стела, и по 3 седмици са се бавили, но винаги идват - споко Simple Smile
Похвали се какво си подари!

Беба съм я наричала за състезателни танци Wink макар, че срещам опозиция, но ще я газя...

Общи условия

Активация на акаунт