80 малки негърчета гласуват за обама-мама! сащ има нов президент!

• 16 905
  • 295
  •   1
Отговори
# 210
честит първи рожден ден на изабела и на пингвин!  bouquet

# 211
Аз не работя в корпоративна Америка, но да споделя, че най са ми досадни филмите за сексуално посегателство и добро поведение на работното място. Тоест филмът, защото аз все на един и същи попадам.

"пристигам 6:62", съобщение от мъжа ми.  newsm78

# 212
Хиър,  Joy
---------

не знам дали сте попадали на химна на Обама взаимстван от братушките и Роки 4 Joy :

http://www.youtube.com/watch?v=l46t_nrySg4

# 213
не знам дали сте попадали на химна на Обама взаимстван от братушките и Роки 4 Joy :
http://www.youtube.com/watch?v=l46t_nrySg4

Laughing

# 214
дорде наблюдавах как се спъва ния на шасе-то в балета забелязах следното-майки и моми,с 1изключение (ние) са с еднакви подстрижки и обувки(тип)..много интересно,10ина момиченца,майка на черта с ботуши-дете на черта с розови такива .майка на опашка-дете и то и пр..че проектираме нас си връз децата и пр ясно,ма това спуки чак беше..

# 215
  • USA
Анет, да много е интересно. Аз по снимките в отчетния съм забелязала, че момченцата и бащите им са облечени в един и същи стил. То и моето е така, де.  Mr. Green

# 216
  • usa
честит рожден ден на изабела и семейство! весел рожден ден и много смях и пожелавам!

джи, изгледах го докрая(получавам ли червена точка?)! само не можах да разбера коя от всичките моми беше ти  Thinking?

Пфу, аз нямам Thanksgiving. Някой да иска да ми дойде на гости? Ще бойкотираме пуйката, няма да има мач по телевизията (поне не американски футбол), ще ни вали дъжд, и ще стане тъмно в 4 следобед. Желаещи?  Mr. Green

ако имах стотинки за билети, сбирам багажа и сме при вас! албена ще е особено доволна, мечтае си да живее и учи в лондон или поне да отиде там като ексчейндж стюдънт за година... както го описваш, ще си се чустваме като у дома... като гледам чудна компания ще се заформим Simple Smile.

напр. в Бостон да се облечеш в зелено и да се напиеш на Св.Патрик си е направо корпоративно ендорсната инициатива Wink

искаш да кажеш, че за св. патрик бостънските компаниите ви плаща напиването? веднага ще го разкажа на половинката, и без това нещо ми се е замесменяло местожителство напоследък... нас хич не ни ендорсват, обаче на някой тъп шеф в нашата компания от около половин година му е хрумнала идеалната идея за коучинг съркълс  Sick... не знам някой друг сполетявало ли го е това бедствие, но напоследък всяка сряда в два часа полагам сериозни усилия да си намирам ангажименти изискващи да отсъствам от работа и с гордост мога да заявя, че вече пет седмици подред успявам Simple Smile. предполага се да се сбираме тийма и да си споделяме един с друг какво не ни харесва един в друг, какво ни обижда, какво от това, което правят другите ни пречи да си вършим работата и други такива изумителни неща. по-голяма глупост ми е направо невъзможно да си представя!
та като стана дума, вчера по време на въпросната сбирка ходих в часа на силвия по математика, че напоследък много го е закъсала и всяка вечер семейно се занимаваме с преподаване на математика и семейната идилия много го е закъсала. хора, дружески съвет - ако искате децата ви да научат математика, местете се от тази държава докато е време! поне си изясних защо толкова народ не може да си направи простата сметка, че ако получаващ 20к годишна заплата не е гуд айдия да си купиш къща за 350к... това посещение обаче ми реши дилемата с йезуитското училище на албена. дано не ме разочароват кръстоносците, че започвам да се изчерпвам от към идеи. остава да измисля как да реша проблема с математиката на силвия докато дорасте до гимназия, че не искам от сега да я предавам на грижите на монахините...

# 217
  • Чикаго / София
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ИЗАБЕЛА
ЩАСТЛИВО И ВЕСЕЛО ДЕТСТВО!

Анет и аз съм го забелязала това! Всичките момиченца приличат по прическа и дрехи на майката, момченцата на бащата. Simple Smile

При нас по прическа не приличат на мен, но касата им е като моята /не по цвят защото се боядисвам/ и страшно приличат на мен като малка. Особено голямата. Ето:

По дрехи, без да искам си прличат на мен- предпочитат спортни, свободни блузи и панталони, не обичат поли и рокли, пък аз имам желание да ги обличам с рокли, ама нееее!

Децата са залепени за мама, защото са сами! Grinning Моите като са две, си играят заедно. Не че не искат внимание, но сами си се забавляват по 1-2 часа без проблем.  Аз се включвам в техните игри.  На мен това ми харесва. И аз съм човек, имам нужда от малко време за развлечение за мен - да гледам ТВ, да "вися" пред компютъра, да чета книга. Не мога да го правя само докато спят, защото и аз тогава спя. Не отричам съвсем Бг модела, ако има такъв. А да не казвам, аз колко обичах да ходя при баба и дядо събота и неделя. Беше ми супер. И за нас хубаво, за родителите ни добре и за баба и дядо добре.

Аааа , да научила съм децата, или поне се опитвам, да не ме прекъсват като разговарям с някого, независимо с кого. Не го харесвам това.

# 218
penguin, да ти е живо и здраво порасналото момиче! Щастливо и безгрижно детство!   bouquet

# 219
Лелеее кога завършихте сарата тема, че и новата като гледам сте изписали.
Да се разпиша и аз докaто е време.
Гледам сте обсъждали ползата от бабите. Тези които са раждали без баби наблизо- как се справихте първия месец?
В смисъл пране, гладене, готвене. Аз не че разбирам много, но една приятелка наскоро роди и се оплаква колко много работа има в началото. До колкото знам в България практиката е първия месец дрешките да се перат на ръка и да се гладят. Чудя се спазвахте ли го това или не. newsm78

Честит рожден ден на Пингвинчетата Simple Smile

# 220
Мирче-Немирче, бяхме си сами и съм супер щастлива за което! Никой не ми се меси, бабите само щяха да дават акъл и да ни изнервят! Направихме си режим за отрицателно време, мъжът ми и малкия помагаха и мога да кажа, че това ни беше безценно време само 4-мата заедно! Има работа разбира се, но и никой не е очаквал, че ще има лежане на гръб, така че никой не се е оплаквал.  Laughing
Това за прането на ръка на дрехите за първи път го чувам, дори и в БГ като гледах малкия не сме го правили.  newsm78

# 221
дорде наблюдавах как се спъва ния на шасе-то в балета забелязах следното-майки и моми,с 1изключение (ние) са с еднакви подстрижки и обувки(тип)..много интересно,10ина момиченца,майка на черта с ботуши-дете на черта с розови такива .майка на опашка-дете и то и пр..че проектираме нас си връз децата и пр ясно,ма това спуки чак беше..

хаха, добре, че моя стил и на мъжа ми не съвпадат, та ЕйДж не носи като неговите дрехи

нашия татко кент пул офф  дъ стайл Laughing
-----------
Мирче, никаква помощ не съм имала(освен за 2-3 дни,в които не бяхме вкъщи), а мъжа ми учеше за голям изпит и само вечер ми е помагал с къпането. Не съм чувала да не се перат дрехите в пералня за първия месец, каква е разликата? използва се един и същ перилен препарат, а сушилнята убива  микроби и т.н и не трябва да гладиш.
С готвенето, у нас не се яде много готвено, но моя приятелка готви доста преди да роди и замразяваше.

# 222
Мирче, аз съм го чувала това за прането и гладенето, но няма сила на света, която да ме накара да изпера и най-фината дреха, бебешка или не, на ръка. А за гладене да не говорим.
За яденето - вашите мъже не готвят ли, не ви ли помагат? Ако не, винаги може да се поръча храна, дори готвена.

И аз не искам баби в началото (ако 'земе, че стане...)

# 223
  • usa

добре, че се сетих да ти погледна профила... от два дни се чудя, каква е тази Nola, от къде се взе и защо го раздава толкова компетентно  newsm78...

# 224
Майка ми и майката на мъжа ми така казват, че са ни гледали. Сега и моята приятелка така..и се замислих. То може би е хубаво ама ако си сам да тръгнеш и да переш на ръка и... просто не виждам как може да стане.
Иначе се замислих..ние тук сме на квартира. Пералните са общи за комплекса и да ви кажа честно малко ми е неприятно. Не сме голям комплекс ама като се замисля си перем дрехите в същата пералня с някакви хора дето... Rolling Eyes Ако имам бебе не знам дали бих му прала дрехите в такава пералня.

Иначе за бабите- може би най-добре е с близка приятелка или нещо такова Simple Smile
Така няма да има излишно суетене и наставнически тон.

ПП. Нола името си мени ама аватара никога  Wink

Общи условия

Активация на акаунт