Черен списък на храни и хранителни продукти - Бг

• 288 415
  • 1 823
  •   1
Отговори
# 1 455
Първо да кажа, че темата е страхотна!

Как е възможно едно кисело мляко да има трайност повече от 4 дена? Напоследък все такива млека гледам. Купих Пършевица 3,2%, което след цял месец и няколко дена в хладилника си беше супер! #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Според йогите, всички консервирани храни са черни храни.

# 1 456

Как е възможно едно кисело мляко да има трайност повече от 4 дена? Напоследък все такива млека гледам. Купих Пършевица 3,2%, което след цял месец и няколко дена в хладилника си беше супер! #2gunfire #2gunfire #2gunfire

такива са изискванията към производителите за трайност около 20дни (точно колко в момента не мога да се сетя)

# 1 457

такива са изискванията към производителите за трайност около 20дни (точно колко в момента не мога да се сетя)

Значи ядем кисели млека с консерванти, а на опаковките пише, че не съдържат консерванти.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Ок, 20 дни-20 дни, ама към месец и една седмица отгоре, са си почти 40 дни!!!

# 1 458
 newsm78 Не знам дали е писано, но аз включвам пушена шунка "Леки" в кръгла опаковка.
Ужасна е....дано поне кучетата отвън я харесат   Close

# 1 459
Много рекламирания салам Вежен-пълен боклук #2gunfire

# 1 460
Кетчуп, бульони и подправки /гранулирани/за ястия, сосове от вида на соев и подобни, разтворими напитки - това в нашата къща не се купува Naughty

С две ръце Peace у нас също такива "Улеснения " за домакинята не влизат.

# 1 461
  • София
Много рекламирания салам Вежен-пълен боклук #2gunfire
Абсолютно!
Може и да не е за тук, но прах за пране Флекс нищо не струва. Половината остава неразтворен в отделението за прах в пералнята.

# 1 462
Вчера пратих сина си да ми купи олио, но не казах какво и ми купил олио "Перла". Просто е отвратилелно, мирише ми на риба и когато пържа нещо с него в кухнята лисици да ловиш, вдига се такъв пушек ... Използвах я два пъти и после на боклука!

# 1 463
  • София

Мисля, че е това. Извинявам се за снимката, но тъкмо смачках опаковката да я изхвърля и се сетих, че тук ставаше върос за това масло.

Пак да отбележа, че е хубаво и не му е мястото в тая тема, но..........

Точно тук му е мястото.
Видях го, точно в тази много полезна тема и много се зарадвах, че го намерих в БИЛА... НО това е обикновен маргарин.  т.е. поредната гадост, която купувам.

# 1 464
  • София
И защо да е обикновен маргарин?!Моля,нека когато пишем в тази тема,да уточняваме кое не ни харесва на продукта.Аз лично купувам такова масло-и ми мирише на масло,и ми стои твърдо...Та,какво му е на това масло?

# 1 465
  • София
Това, което купих е МЕКО /след двудневен престой в хладилник/, и съвсем не мирише на масълце, а има специфичен мирис на маргарин.
Разбира се, възможно е да е някакво менте, лоша партида или нещо подобно, но по-скоро е поредната гадост и аз лично, повече няма да го купувам.

# 1 466
Та,какво му е на това масло?
Точно маслото от снимата съвсем заслужено попада в този списък. Това, което купих аз миришеше на банова есенция. Майка ми също си купи веднъж такова и се оплака от банановата миризма Simple Smile

# 1 467
  • tardis
Бланширани картофи Валбе'с.... Поне онези, които купих бяха гадни - или със зелени връхчета, или потъмнели по края, още докато бяха замразени изглеждаха така. За вкуса не ми се говори. Досега не бях попадала на толкова некачествени.

# 1 468

според мен и мириса може да се докара изкуствено, какво пречи?  newsm78 аромати всякакви Mr. Green

# 1 469
Вчера пратих сина си да ми купи олио, но не казах какво и ми купил олио "Перла". Просто е отвратилелно, мирише ми на риба и когато пържа нещо с него в кухнята лисици да ловиш, вдига се такъв пушек ... Използвах я два пъти и после на боклука!

Може да е било рапично олио. То бикновено мирише така.

Общи условия

Активация на акаунт