Коментари към Годишни форумски номинации 2008

• 22 801
  • 637
  •   1
Отговори
# 555
....Това съвсем встрани от конкретиката на титаничния сблъсък между Тони и Сели. ..

Представям си Тони и Сели, седнали зад един компютър, четат, хилят се, пият бира и редят мъдри слова.  Laughing

Само дето това подчертаното  го умее само единия...

# 556
Другият е с логорея. Mr. Green

# 557
  • Кори Селести
Ще умра от смях с тия номинации вече.

Видно е, че Минзухар и Мишон си падат по Tedinew, но нужно ли е във всяка тема да го изтъквате, хора?

# 558
Мен можеш да ме подминеш, аз наистина си падам по него. Ей на - легнала съм вече. Mr. Green Спирам. Сакън, да не се обадя и веднага с кутренце ме буткат да си ходя. Ми хубаво тогава.

# 559
  • Варна
Колко златоусти фрази мога да номинирам? Пак ли три?

# 560
  • При хората, които обичам
Три, да.

# 561
Ще умра от смях с тия номинации вече.

Нали това все пак е целта на номинациите - шоу и забавление.
Към момента шоуто е пълно и всички се забавляваме много Simple Smile

# 562
Кога ще стартират малините?Аз там се забавлявам.

# 563
Може би трябва анкетка кой какво го забавлява в малинака. Така ще изкристализират и нови номинанти, че миналогодишните бяха...ъъъ...скучновати. Mr. Green

Шанел, ще стартират като приключат гласуванията по тези "златни" номинации, доколкото знам. Стискай краци. Simple Smile

# 564
Защо да ги стискам?Напротив,искам да спечеля.

# 565
Абе седя тука и си мисля... Тихата стъпка не е ли деликатен вариант на Падащата звезда, или само така ми се струва  Grinning

# 566
Шанел, кажи поне какво искаш да спечелиш, де! Mr. Green Аз ще гласувам за теб - без буркани и буренца и други такива битовизми. Simple Smile

# 567
Ако не спрете да добавяте и да номинирате нЕма ги преброя скоро. Значи и гласуването ще почака  Mr. Green
15 страници са достатъчни.   Crossing Arms

# 568
  • При хората, които обичам
Биби, поискай помощ от приятел с ключ, аз ли да те уча.

# 569
  • София
Ами то 12 -ти превали, стига толкоз  и според мен. Красавиците сме ясни  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт