Кодове за Ла Редут 16

• 51 002
  • 633
  •   1
Отговори
# 105
  • София-Лагера
Някой  успял ли е да намали нещо с 31100 Rolling Eyes
На мен ми е изпратен ,но не го приема.
Ще пробвам утре

# 106
  • Бургас
Момичета не видях снимки на полареното сакенце. newsm78 Някой от вас дали все пак го е получила и знае на живо дали е хубаво?

# 107
# 108
  • Бургас
cvetomir@   bouquet

и все пак някой дали го има на живо вече?

# 109
  • Пловдив
Много хора го имат,обсъжда се от 1 месец
Ето http://www.album.bg/sis7/images/8141604/37206/

# 110
Много хора го имат,обсъжда се от 1 месец
Ето http://www.album.bg/sis7/images/8141604/37206/

Така е, съгласна съм, но реална снимка и аз за първи път виждам  Peace
(изключвам една правена с мобилен телефон) smile3503

# 111
моля ви припомнете ми действието на този код  Embarassed
http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=3270761b712cce280e
сложих в кошницата целия комплект чаршафи с червения знак, ненамалени, но нищо........ приема кода, но не дава намаление. Сумата в кошницата е 52Е, къде греша newsm78

# 112
  • София
И двете ми поръчки с плюшените играчки са разделени на две.При някой друг било ли е така?
Да,и при  мен така се получи.Пратиха ми само завивка,отделно.Останалите неща още ги чакам(от 28.10)

и понеже отскоро съм запалена,моля ви,кажете ми кога се разбира дали даден код дава БД или намаление.Пробвах доста от
първа страница,някои ги приема,но не се отразява в сумата,нито в стойността на доставката.
Благодаря предварително. Embarassed  bouquet

# 113
31100 намаля почти всички prix mini  30е/60е  (с 30Е намаля но остатъка след намалението трябва да е минимум 30е също и в кошницата да няма намалени стоки)
при мен след цял ден проби работи и е супер 

# 114
31100 намаля почти всички prix mini  30е/60е  (с 30Е намаля но остатъка след намалението трябва да е минимум 30е също и в кошницата да няма намалени стоки)
при мен след цял ден проби работи и е супер 

kami06 мерси   bouquet

# 115
  • Враца
 13099 намаля 50 % действа и на вече намалени с по-малък процент

# 116
  • София
.....и понеже отскоро съм запалена,моля ви,кажете ми кога се разбира дали даден код дава БД или намаление.Пробвах доста от
първа страница,някои ги приема,но не се отразява в сумата,нито в стойността на доставката.

# 117
  • Варна
Аз имам молба Praynig-направих поръчка на 15.10 която ми отказаха ,а там ми беше тренча 38/40.Сега останах с получен тренч 46/48 от 19.10  #Cussing out  bouquetееее не е честно.Та ако някой иска размяна много моля да ми пише

Имам тренч 38/40, но не искам да го заменям за друг тренч, а за друг подарък - ако имаш желание и предложения - пиши! Hug А и всеки, който иска. Peace

# 118
  • Бургас
.....и понеже отскоро съм запалена,моля ви,кажете ми кога се разбира дали даден код дава БД или намаление.Пробвах доста от

Цитат
3. Кодът, който сте решили да използвате, се изписва в празното поле в розовото каре под артикулите в кошницата срещу надписа Saisissez votre code offre spéciale и натискате ОК. Ако кодът се е задействал - това моментално ще се отрази в кошницата ви, тоест ще ви се намали сумата, ще ви се занули доставката, ще ви излезе поле най-отдолу след въведените артикули с подаръка  в зависимост от бонусите, които дава съответния код. Ако ви се появи червен надпис - това означава, че кодът вече не е актуален, или че подаръкът е изчерпан или ще е наличен след n бр.седмици. Ако след въвеждането на кода нищо не се промени в кошницата ви - това означава, че някое от условията на кода не е спазено.

# 119
  • София
bradata ,отново огромни благодарности!!!  bouquet Hug

Общи условия

Активация на акаунт