КГБ = Клуб на Готините Баби - 47

• 23 796
  • 589
  •   1
Отговори
# 225
  • в малка спретната къщурка
Прибрах се,с олекнало портмоне. LaughingСамо водата не платих,защото няма данни.
Зиче,така де,отчети се,за да не се притесняваме за липсата.За хубави поводи,може да се отсъства от тук Laughing.Нищо,че е рано и аз ще чакам фотото.
Жабка,радвам се,че с първия пациент си се справила отлично.Включвай ме в списъка и мене Joy и не се размотавай ,ами почвай пациентите подред. Joy

# 226
Зиче,честито ви кумство  Hug Ще гледаме снимки с удоволствие после..... Grinning Grinning Grinning
д-р Жабче,как сте с графика ? Има ли свободни часове за нови пациенти?  Joy Joy  Hug Hug Hug

Дидия...Бог да прости приятелката ти!  Sad Cry

Последна редакция: чт, 13 ное 2008, 13:07 от TheNMaster

# 227
Жабче,ето роим се вече пациентите Laughing.Без майтап,хващай се сериозно за работа.

# 228
Здравейте милички. Лек ден ви желая.
На Габката та голямото момиче - честит рожден ден, да е жива и здрава, много любов и щастие.
На Зиче - честито кумство и да покаже подаръците.
Отивам да се трудя момичета, че имам много работа. newsm51  love001

# 229
Прибрах се след раздвижването.
Дидия, Бог да прости приятелката ти! Жалко, много е млада!
Жабче, ако не бодеш точките, а ги масажираш- пиши и мен! Страх ме е от игли.
Тайне, и аз гледах Любо Ганев, беше започнало предаването и не разбрах защо се правеше на детска учителка. Голям корем пуснал.
Отивам да си нахраня бабето, че трябва да тръгвам за клуба.
Чао, до 17-18ч.

# 230
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona

Joy Joy Joy Чакайте , не се карайте и бутайте.
Един по един , само кабинета ми липсва.  hahaha
За сега лекувам кръст само.  hahaha

# 231
И аз искам кръст - за всеки случай! Laughing Жабче, стягай кабинета. Знаеш ли как имам нужда от масаж - сериозно.
Нали паднах и се ударих преди време и не минава, бе! Удареното не боли толкова, но вратът и раменете .............
Излизах, купих риба за довечера - филе толостолоб, мисля да я пъхна в торба за печене и ще видим какво ще стане.
Като пъхна и едни картофи в пароварката за салата ............Лелеееее, то ще иска и бяло вино тогаз! newsm78

# 232
Марси , аз съм много доволна , че мъж ми го оправих и правилно съм улучила точките за отпускане на нерва.  Peace

А днес съм много пъргава. Оправих всички по чистотата и сега се правя на готвачката Женуария (спомняте ли си я от филма "Изаура"). Сложих една мусака , вече се готви. Едно месо варя за кебап да го правя и две рибки-пъстърва да опържа. Велико готвене , но поне тез дни се отървавам от тва бреме.  Peace
Ма съм вредна бре.  Joy Чак не вЕрвам на очите и ушите си.  hahaha

# 233
Жабче,ето пациенти бол.Като нямаш кабинет,ще правиш посещения по домовете Joy.
Малеееее,колко весело ще бъде,не само отпускащо де.
Жабче,раздаваш го Фурия в кухнята сега hahaha.
Марси,много харчим толстолоб в къщи/във фурната,пълнен като шарана и пържен/Да ви е сладко довечера и Наздраве. Laughing
Аз приготвих кюфтенца,за кюфтета със сос.Соса ще го приготвя по късно и малко ориз сварен и готово.

Марси,без бяло вино няма да стане Laughing

# 234
Малееее какви вкусотии сте сготвили.....

Аз днес ще съм на салатка домати със зехтин,моцарела и босилек и яйца с пържено кисело мляко...

# 235
Фурийка , ако тръгна да ви обикалям месеци ще трябват.  Laughing
И като тръгна да се прибирам , може направо червен картон да ми покажат домашните.  Wink

# 236
Жабче,  а на теб лошо ли ще ти е Joy Joy Joy

# 237
  • Пловдив
АлЬоооо доФтурката иглобоцка  Joy Joy Joy JoyИдвай и у наше село че тези дърти кокали мавата си трака в студовете е ад..... Joy Joy
Снимах ви подаръците които за сега съм взела нЪл ме няма в снимането квото е станало такова ще гледате. Crazy Crazy Crazy Crazy

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=307729&pid=8870186

Последна редакция: чт, 13 ное 2008, 14:52 от zi4e

# 238
  • Пловдив
Аз днес няма да готвя че от вчера толкова ядене остана че не знаех колко човека ще дойдат и се бях приготвила за цял полк та сега ще се давим .Ама ще взема и нещо във фризера да сложа та да не се заносва .
Мастерче ти оправи ли се от грипа ?Как си? Hug

# 239
Joy Joy Joy Зичка , за сега само засмуквам с магнити и вендузи.  Joy
За иглите си трЕбва учение още много.  Peace
Супер са булченските покупки.  Hug
Това букета за хвърляне от булката ли е? Хубав е.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт