Придобивки зима 2008/2009

• 59 678
  • 573
  •   1
Отговори
# 495
Весели празници!На мен Дядо Коледа ми донесе комплект сутиен и прашки на Excite,но нямам с какво да снимам в момента.

# 496
MILADY, отново невероятни неща поакзаваш. Аз личнио предпочитам винаги на теб да ги гелдам снимани, защото манекена е много красив Hug Роклята с жабото , обаче ми е фаворит.  Heart Eyes
Соф,много стилни и красиви обувки Hug
Весела Коледа на всички!  bouquet

# 497
Здравейте момичета, предполагам, че рекламата е забранена тук, но понеже имаше няколко запитвания от къде могат да се закупят дрехите на Юнона, ще ви дам линк:
http://www.aukro.bg/my_page.php?uid=11251592
В момента почти всички търгове са свалени, защото почиваме, но след 29.12. ще ги качим отново.
Повечето актуални модели ще бъдат там - кожухчета, панталони, рокли, поли, костюми, елечета... всичко Simple Smile Обикновено има над 100 оферти на Юнона в търговете, а и работим по собствен фирмен сайт.
Весели празници!

# 498
На първо място ЧЕСТИТА КОЛЕДА, мили момичета  Hug
На второ- огромно извинение, че тези дни не съм се вясвала тук и пропуснах толкова мили думи (за които благодаря от сърце  Blush  Heart Eyes ) и не съм отговорила на въпросите ви.

Роклята с жабото е от една забутано магазинче в близост до площад Славейков. Много невзрачно местенце, но тази красота беше на витрината и просто не можех да я подмина, макар вече да се бях оляла с "наградите" за деня  Embarassed Не е еластична и не прощава на никоя излишна извивка, но пък жабото е акцент и така задните ми части не са чак толкова плашещи  Laughing

Бялата блузка с тигърчето е пак от PINK, който вече никога не подминавам, когато имам шанс да стигна до там. Страшни ментета правят на супер цени  Wink

Ако пропускам нещо- казвайте  Thinking

Иренка, ами то аз така те изненадах, че пак добре, че изобщо се сети коя съм. Аз трябваше да се изнасям скорострелно, но не можех да те подмина без да кажа поне  Здравей, а иначе щеше да ми е много приятно да си поговорим поне за минута- две  Hug

*Jeny* , всеки път ми повдигаш самочувствието толкова високо, че вече алкохол няма да остане, ако отидем да черпя за това някъде  Hug  Heart Eyes

Софф, обувките са убиец  Crazy На коя фирма са? И да попитам- не скъсяват ли оптически крачето?

Danito_D , роклята е страшно стилна. Честито!

Рожбо , официално ни е страх от заплахата- не ни жали- снимай и давай smile3508

Aurora, много изчистено и стилно  Hug

# 499
Пак аз Simple Smile
Знам, че не съм писала до сега в темата и не ме познавате, но като всяка жена не мога да се сдържа да не се изфукам и аз с новата си покупка:
http://www.reviewbg.com/images/IMG_9700.jpg
На живо е дори по-хубаво Simple Smile
  bouquet

# 500
Благодаря MILADY  и аз харесах много твоите неща Simple Smile

# 501
  • Пловдив
Весела Коледа на всички  Hug
Блаодаря за коплиментите за обувките  Simple Smile
Милейди, обувките са италиянски, лачени са, което май не се вижда много добре на снимката и на живо са много по-красиви.
Относно, това как стоят - понеже ластикьт не минава през глезена, не сьздава оптическо скьсяване на крака.

# 502

Роклята е страхотна.
От къде е и колко парички ако не е тайна?

# 503
Ето новите ботушки

# 504
bonka, честито, ботушките ти са супер!
Момичета, чета ви с удоволствие, но скоро и аз ще се включа в темичката  Grinning

# 505

Роклята е страхотна.
От къде е и колко парички ако не е тайна?

Andrews fashion - Sky City в Гео Милев - 120 лв  ooooh!
но определено си струва

# 506

Много са красиви!!!!!!

# 507
Лу, зашеметяващи придобивки  Heart Eyes Роклята излъчва страшна класа (както и чантата- пак са кажа аз  Laughing ). Нали можем да се надяваме на реалити снимка от обличането й Praynig
 Blush Поласкана съм, че цениш моето мнение  Blush Благодаря ти  Hug

Дженка, и аз много му харесах това, че е с такива ръкавки на якенцето ти. Сигурно седи страшно. Чакам снимка- да знаеш!

dollface , часовникът е страхотен. Аз имам голяма слабост по такива аксесоари. С много щастливи часове да споделяте с него ти пожелавам.

Ето и обещаното от мен (само няма да ме хокате за мързела да снимам на себе си)  Simple Smile

Блузка
Рокля и отпред
Пак рокля
и още една  Embarassed
Еластичен панталон
Тениска
Блузка с тигър Тигърът с големи бузи  Laughing
Тънко пуловерче за дънки
Още една рокля отзад и облечена
Пола

Надявам се да не е много нахално ако поискам да споделиш откъде са първата блузка, панталона и пуловерчето за дънки и за какви парички ги взе  Hug. Разкошни неща си си взела..Останаха ми очите.

# 508
тази Коледа съм се отдала на покупки,но този път пазарувам за друг.Дядо Коледа не ме забрави и ми донесе най-най-любимите ми неща ---> http://www.album.bg/my_style/images/9888172/ , http://www.album.bg/my_style/images/9888166/ , http://www.album.bg/my_style/images/9888165/ . добре,че не ми се налага да снимам подаръците за мъжа ми,защото ме бие по точки ...  Благодаря ти,Дядо Коледа!!!  Hug

# 509
от Дядо Коледа Mr. Green ботушки Roberto Lenzi, боти \RL\ и чанта Telly Weijl

Последна редакция: сб, 27 дек 2008, 11:19 от Кari

Общи условия

Активация на акаунт