Размяна на парфюми - ІХ

• 16 232
  • 228
  •   1
Отговори
# 105
nad, въпреки всичко потърсете парфюма в някоя парфюмерия и сравнете миризмите! Peace Съвсем възможно е тази нотка да си е просто от аромата и да не е менте. 30-40 лв. е съвсем нормална цена за тестер на Аззаро, при това на хич не нов парфюм. Казвам го, защото аз съм пазарила от гет.бг и не е имало фалове (да чукна на дърво), както и други момичета от форума, погледни и други тестери - Елизабет Арден, Булгари, Серджо Тачини - това са марки, чиито парфюми по принцип не са особено скъпи, а тестерите им пък съвсем! Не се подвеждай само по цената Wink
Не вярвам Буря да е пуснала менте тенденциозно! Дано се разберете на ЛС, че оспамихме темата! Whistling

Ето тук същият е намален на 20 $ за тестер и 26 за нормален парфюм.
http://www.parfumsraffy.com/women/eaubelle.html

Последна редакция: нд, 16 ное 2008, 00:02 от Bellucci

# 106
  • при морето
Белучи,
благодаря за подкрепата!На Даниела -също благодаря!Оказва се,че има и точни,възпитани и мили момичета във форума,заради които си струва да не се отчайва човек!Нямам намерение да коментирам повече каквото и да било,но ми се струва,че Наб таб разиграва някакъв грозен театър,който само на нея харесва!Не мисля,че в Гет.бг продават ментета,аз съм ползвала парфюма и съм го сравнявала с виалче,донесено от Франция,точно от него се запалих по Азаро-много си е в ред уханието,и всичко си му е както трябва,помня,че го търсих по парф. в Бургас и никъде го нямаше,когато го видях в Гет.бг много се зарадвах и го поръчах веднага-това беше не това,а миналото лято,мисля.Не мога да уважавам човек,който е способен да нарани толкова лекомислено ,с безпочвени и грозни обвинения един ценител на парфюмите като моя милост-още повече,че винаги съм се старала да бъда точна,почтена и солидарна с капризите и предпочитанията на другите.Съвсем скоро имах инцидент с момиче,което дори не отрече,че ми е изпратило менте,под формата на писалка.Не отправих персонални обвинения,още по-малко публични,разбрахме се на лични,дори запазихме приятелски тон.Явно не всеки го може ...
Ето как може да се окепази името на един човек...вземете постъпката на Наб таб,не се изисква голямо усилие,просто пльосваш петното върху човека и после потриваш ръце доволно...Остава ми надеждата,че по-голямата част от момичетата във форума ме познават и няма да се подведат от такива евтини клевети...Момичета,простете ми дългата тирада,но се афектирах,а и е трудно да запазиш добрия тон при такава безпочвена интрига и такава явна демонстрация на...сещате се какво.Вината ми е в това,че съм купила тестер от Гет.бг.Но това Чер пи го знаеше,а Наб таб ,предполагам,е била осведомена.В постинга на Чери пи не личи да е разочарована,напротив,тя ми благодари за коректността.Някой тук си прави евтина реклама за моя сметка.Явно.

Последна редакция: нд, 16 ное 2008, 01:03 от Burq1962

# 107
За нищо, Буря! Знам какъв ценител си на ароматите и като такъв, на дали самата ти ще имаш желание да изпръскаш половиния флакон както разбирам от предните постове (разменен 50 от 100 мл), ако беше менте. А и като се сетя колко много хора около мен са определяли наистина класни парфюми-Шанел 5, Будоар, Черната орхидея (струваща мисля 95 $) като "евтини одеколони" и "подобия на парфюми", значи и в едно Аззаро някой може да долови неприятна за него нотка и да счете парфюма за менте.
Обидно е така да се говори без доказателства черно на бяло. Преди да обвиня някого, поне бих си направила труда да сравня "ментето" с истински парфюм от магазина.
Наистина се извинявам, че оспамихме много темата. Това ми е последния пост по този случай. Вярвам, че ще се разберете Wink

# 108
  • Варна
Оф, имам два-три за размяна, ама като ви чета...

А дали не съществува вариант този който праща менте просто да не го е разпознал като такова  newsm78? Имам предвид - да не е станало умишлено... Все пак не всеки "има нос".

# 109
  • при морето
Мимс-мимс,
не мисля,че парфюма е менте.Така е решила Наб таб,по причина,че е тестер,който струва само 32лв.Доколкото схващам,Чери пи не смята,че е менте,след като го разменя.Тя просто търси нещо по-топло и гушливо,а Азаро обель е резлив,с тропическа миризма,по-екзотичен,цитрусов.Аз не смятам,че съм виновна,защото съм купила тестер.Така до утре можем да продължаваме.Ей,преди два дни така не си скъсах нервите,както тази вечер...

# 110
След като Чери е разбрала,че парфюмът е менте защо не е писала на Буря.Аз така щях да постъпя ,а не да го разменям и "да предупреждавам,че е менте".
Между другото преди десетина дни получих от Буря парфюм-перфектен си е.Останах с много добри впечатления от момичето.
Буря не се ядосвай Hug

# 111
  • при морето
МоРсКа СиРеНа,благодаря за подкрепата!Но наистина се чувствам ужасно наклеветена... Cry

# 112
  • around the world, where the heart belongs
Мисля, че темата премина от размяна на парфюми към скорост на доставка на български пощи, до искрено и лично ..   Tired Tired Tired (между другото аз лично съм получила от Burq1962 оригинален парфюм. )

# 113
Ако не траен /според мен,на моята кожа/...значи МЕНТЕ
Ако е купен от Get.bg.....значи МЕНТЕ
Ако струва не 100 лв ...значи МЕНТЕ
............толкова е ГЛУПАВО.Получава се ,че един и същия парфюм може да е менте ,само заради нетрайността му . Та аз Будоар не усещам след 5 минути, а хората около мене се задушават........Менте, менте,не дейте да спорите Crossing Arms
Буря, искрено те подкрепям."Да работя" с тебе беше истинско удоволствие. Naughty  bouquet
п.с. Много е некрасиво да кажеш нещо лошо за един човек ето така ,между друго........Ако имаш нещо -пиши на лични.Вчера като прочетох поста на онова момиче, дори не схванах веднага,още повече ,че смятам Буря за едно от най-точните момичета във форума!

# 114
о,о много позната картинка.Бях наклеветена по същия начин от момиче,което никога не е купувала от мен,само за това че продавах евтино(60лв)парфюм,които не понасях и исках да се оттърва по-бързо от него.Но от клеветите й,бях наказана дори с Бан от модовете на Продавалника.Дори е предупреждавала на ЛС, момичета който ме познават много добре и знаят че нямам подобни ментета.
Чудя се завист ли е злоба ли Rolling Eyesно не е нормално замлади момичета да се държат така Tired

Получих подаръка от Буря-30мл оригинален парфюм и искрено и благодаря и прегръщам  bouquet

# 115
Здравейте направих размяна с една съфорумка - благодаря и много за коректността  поучих парфюма на Estee Lauder - Beyond Paradise  еdp. има към 35-40мл. останали от 50 и тук ще кажа,че съжалявам но не го харесах, даже вчера мъжът ми каза,че не е за мен този аромат и реших да го пусна за размяна.Очаквам предложения 

# 116
  • София
Момичета не познавам Буря, но за да кажа че един парфюм е менте, съм 100% сигурна в това!!!
Ето снимки на шишето, всеки нормален човек вижда, че няма как оригинален парфюм да e в тази бутилка, не гледайте мехурчетата а резките и грубата изработка.

Последна редакция: нд, 16 ное 2008, 10:20 от nad_tab

# 117
Първо - присъединявам се към мненията за абсолютната коректност на Burq1962  Peace Разменили сме доста неща и винаги всичко е било 100% оригинално! Един съвет за размисъл към "обвинителките"- "Никога не прави това, което не искаш да направят на теб"  Naughty
Сега по темата :
Разменям :
 Love is All (Guerlain)

ЕДТ, оригинален, с кутийката, купуван от ягодка, малко повече от 40мл от 50мл общо и
Valentino Gold (Valentino)

ЕДП, тестер, с кутийката, около 90мл от 100мл общо.
Разменям и двата парфюма заедно, единствено и само за един флакон Boudoir (Vivienne Westwood)
Имам Будоар, просто нямам нерви и време за експерименти с нови ухания, затова предпочитам, макар и по-малко количество от нещо, което познавам и наистина харесвам  Peace

Последна редакция: нд, 16 ное 2008, 10:27 от Dayany

# 118
Аз все още не съм наясно  newsm78 що за животно е това "тестер" - явно ги има в промишлени количества....или всеки си кръщава внесените от къде ли не евтини имитации така и после ги продава гордо,ама айде....това е друга тема.

Та по въпроса:
Разменям КИНГДЪМ ЕДП ( около 50 от 100мл), абсолютно редовен Rolling Eyes

Търся нещо свежо от рода на Бялото Емпорио на Армани или Дуенде на Дел Позо, или In White пак негов
Може и нещо на Бос - Интенз, например
Не бих отказала известно количество The One na D&G все пак....
Айде - вие сте Simple Smile

# 119
Стренес е обещан. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт