Лакове OPI.... и всякакви други марки - 2 част

• 85 021
  • 610
  •   1
Отговори
# 330
Aз като съм си харесвала на OPI oт сайта, на живо винаги са много по-различни. Пусни ги в google...понякога се намират реални снимки

# 331
  • София
Aз като съм си харесвала на OPI oт сайта, на живо винаги са много по-различни. Пусни ги в google...понякога се намират реални снимки

Мисля да отида до адреса, който са си посочили, там могло да се видят...
А междувременно си взех този:

Към него ми подариха и лакочистител, пак на Bourjois, промоция някаква... Peace

# 332

номер  newsm78    bouquet

# 333
Аз използвам лаковете на "Miss Selene" и съм доволна.Малки са - 5мл., но са и евтини.А и имат много цветове.

# 334
  • София

Ами не мога да ти кажа сега, защото е вкъщи, но цвета е от новата колекция, казва се Fuchsia Hype, струва 9.50, взех го от Бонжур. Още не съм го пробвала, но би трябвало да има много добър блясък. За трайност - нали знаеш, зависи, ако например си сложиш обезмаслител отдолу, сигурно няма да отстъпва и на доста по-скъпите марки...

# 335
Noir   bouquet ще го потърся това лакче подписа ти ме кефи

# 336
Аз предлагам, който пуска следващата тема да смени заглавието, защото това с лаковете опи ми се струва неподходящо, нали все пак се обсъждат всички марки.

# 337
  • Belgium
Аз предлагам, който пуска следващата тема да смени заглавието, защото това с лаковете опи ми се струва неподходящо, нали все пак се обсъждат всички марки.

Долс, права си. Просто като почваше темата беше само за ОПИ, после се разшири и така  Laughing

# 338

Долс, права си. Просто като почваше темата беше само за ОПИ, после се разшири и така  Laughing

Да, помня, но поне 3-тата тема може да я променим.  Mr. Green

# 339
Аз мисля че и сега може да се промени името ако се помоли Модератор.И все пак не е чак толкова фатално може и да почака името до другата тема  Wink
Тези лакове на Буржоа и аз съм ги гледала,но никога не съм си взимала.Ще се радвам да споделите нещо за тях.А иначе аз наскоро пак си взех на севънтийн-доволна съм да ви кажа>

# 340

Ами не мога да ти кажа сега, защото е вкъщи, но цвета е от новата колекция, казва се Fuchsia Hype, струва 9.50, взех го от Бонжур. Още не съм го пробвала, но би трябвало да има много добър блясък. За трайност - нали знаеш, зависи, ако например си сложиш обезмаслител отдолу, сигурно няма да отстъпва и на доста по-скъпите марки...
Страхотен е този лак,абсолютно същият го имах преди време,страхотен цвят,супер блясък има,и е траен-много добър избор Hug

# 341
Купих си няколко евтини лака на марката Ados, имат хубави ярки цветове за лятото, а и се оказаха много трайни, поне при мен. Ето как изглежда опаковката.

# 342
Момичета някой пробвал ли е вече тези лакове   Thinking

http://www.loreal-paris.co.uk/cosmetics/nails/resist-and-shine-titanium.aspx
На живо имат доста интересни цветове.

# 343

На живо имат доста интересни цветове.

Има ли ги вече тук?  Rolling Eyes

# 344