Лакове OPI.... и всякакви други марки - 2 част

• 85 002
  • 610
  •   1
Отговори
# 375
  • Italia
За сега съм на OPI - диамантената колекция. Вярно, че не са евтини, но са страхотни и като цвят, и като трайност

# 376
  • София
Видях с моята маникюристка и споделих проблема и тя ме светна за едно магазинче в Младост 1А където имало лакове на OPI. С много недоверие се запътих натам много скоро, защото живея на близо. Още от вратата очите ми изтекоха от разнообразието, веднага попитах за Суейд, обаче продавачката изобщо не ме разбра (ужас !!!). Попитах пак за велурената колекция и тя ми посочи ей там до матовите  Flutter всички цветове от колекцията. Наистина Lincoln Park After Dark е най-хубавия цвят, благодаря Bluevelvet  Hug

Загледах и аз велурената колекция, но още се чудя кой да си взема за проба  Laughing

Как стои на живо Lincoln Park After Dark, син или лилав? Снимките в нета са доста развични...

Напиши адреса на магазинчето, мисля че ще е от полза не само на мен  Wink

Последна редакция: нд, 18 окт 2009, 14:02 от nad_tab

# 377
  • София

Загледах и аз велурената колекция, но още се чудя кой да си взема за проба  Laughing
Как стои на живо Lincoln Park After Dark, син или лилав? Снимките в нета са доста развични...

Напиши адреса на магазинчето, мисля че ще е от полза не само на мен  Wink

Ами определено като първия вариант, този който съм оставила в цитата.

Магазинчето се намира точно зад гърба на Мол Булеварда, води се улица Кръстьо Раковски. Качвам една карта, която бях правила за една моя приятелка. Пътя очертан в лилаво е ако се идва с кола до самото магазинче, а ако си оставите колата на паркинга на мола, пеша можете да минете по пътя в зелено.

# 378
  • София
Много благодаря   bouquet

# 379
Lincoln Park After Dark ефектен и много не траен  лак .Снощи се лакирах на сутринта беше  излющен ....

# 380
  • София
Lincoln Park After Dark ефектен и много не траен  лак .Снощи се лакирах на сутринта беше  излющен ....

Аз съм с гел и нямам проблем с трайността... при мен с каквото и да се лакирам, докато не го изтрия е като токущо лакиран  Laughing

# 381
Какъв  гел позлваш още утре ще го купя  Mr. Green Благодаря за съвета   bouquet
Гел върху  нокъта  не слагам за нищо на света...ако е това  вече опитах Rolling Eyes

# 382
Какъв  гел позлваш още утре ще го купя  Mr. Green Благодаря за съвета   bouquet
Гел върху  нокъта  не слагам за нищо на света...ако е това  вече опитах Rolling Eyes
Точно за този гел става въпрос Hug

# 383
  • София
Какъв  гел позлваш още утре ще го купя  Mr. Green Благодаря за съвета   bouquet

Всичко зависи от маникюристката... моята почти не пипа естествения ми нокът, само го матира и слага обезмаслител, никой дори не подозира че съм с гел, стои си като естествен нокът, страшно е удобно, сменям лака веднъж в седмицата, че си писва да ходиш с един и същи... ще взема да снимам ноктите   Laughing

# 384
  • София

Наистина е много нетраен, при мен не се излющи за един ден, но все пак сравнен с другите ми лакове е колкото за някой специален повод и толкова. По тази причина чакам да ми се обадят вносителите на China Glaze, защото си намерих лаковете, за които бях писала по рано при тях и освен това те са вносители и на Essie и съм си поръчала и матиращия топ лак Matte about you

Надявам се с топ лак отгоре да е по-издръжлив.

Ето как изглежда върху OPI Ink Suede

Както Scrangie ги е отбелязала:

Index: OPI Ink
Middle: OPI Ink with Essie Matte About You Matte Finisher
Ring: OPI Ink Suede
Pinkie: OPI Ink Suede with topcoat

# 385
  • София
Наистина е много нетраен, при мен не се излющи за един ден, но все пак сравнен с другите ми лакове е колкото за някой специален повод и толкова. По тази причина чакам да ми се обадят вносителите на China Glaze, защото си намерих лаковете, за които бях писала по рано при тях и освен това те са вносители и на Essie и съм си поръчала и матиращия топ лак Matte about you

Надявам се с топ лак отгоре да е по-издръжлив.

Аз точно този топ използвам за матиране на наличните лакове, много е хубав, но както вече казах не съм критерий, при мен всичко издържа  Laughing
Странното е че на 4-5ия ден, лака вече не е толкова матиран  newsm78 Иначе ефекта е много интересен, ноктите стоят като гумени, за съжаление сега съм с гланцов лак и не мога да покажа, но обикновено си правя матов лака с този топ и слагам черта с гланц като за френски, много ефектно стои.

Изглежда като средния(втория от горе) пръст от снимката

# 386
  • София
Мадам Мираж, огромни благодарности че сподели за manglaze! Днес получих лака, уникален е... на снимка не мога да го хвана добре, но не се сдържах и още в офиса си сложих един слой върху лака с който бях, ето и резултата  Laughing

# 387
 Hug Страхотни снимки. На мен се получава по-тъмен цвят, като че ли. Отдолу по-светъл цвят ли има?

# 388
Nad_tab  лака е много хубав ..и аз бих искала да имам такъв  цвят Mr. Green   bouquet

# 389
  • София
Hug Страхотни снимки. На мен се получава по-тъмен цвят, като че ли. Отдолу по-светъл цвят ли има?

Не бях с кафяво, една идея по-светло от You Don't Know Jacques, не запомних как се казва  newsm78

Nad_tab  лака е много хубав ..и аз бих искала да имам такъв  цвят Mr. Green   bouquet

Наистина е много хубав, довечера ще мина и покрай магазина в Младост, дано не си харесам още някой  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт