ОВЧА КУПЕЛски мами - 2 част

• 56 937
  • 735
  •   1
Отговори
# 585
  • София/Овча купел 2
Аз ходя в болница "Доверие". Simple Smile
И ние там.

# 586
Благодаря за бързите отговори. И двете са ми удобни, но най-вероятно ще отидем в Доверие, дано само да не е лудница. 

# 587
аз съм водила малката и на 2те места за иследвания, но от лаборатория "Ескулап" съм по- доволна. бяха по- внимателни при взимането на кръв

# 588
  • София
Аз ползвам Цибалаб на обувния завод, понеже работи от по-рано - още в 07,00 часа.

# 589
  • София
Благодаря за бързите отговори. И двете са ми удобни, но най-вероятно ще отидем в Доверие, дано само да не е лудница. 

И ние ходим там или в Доверие. Плюсът на Цибалаб е, че работят и събота и неделя. Обикновено има и много по-малко хора отколкото в Доверие.  Peace

# 590
  • София
Ивон, не знам за детето на Shadows, но нашите дъщери със сигурност са в една група.  Simple Smile Аз съм майката на Дара.

# 591
Здравейте мили момичета от доста време не съм влизала , но нали чаках бебче и знаете как е в началото - време за нищо , е вече сме на 40 дни пораснали и ходим по разходки. ако има някоя мама разхождаща се в парка на ОК като мен , много ще се радвам да се запознаем че все самичка полудявам вече  #Crazy айде лек ден от мен ние ще се стягаме за разходка до като времето не ни е изненадало , че тия дни беше ужасно и си бяхме само в къщи Sad

# 592
Дъщеря ми посещава 33ОДЗ - доволни сме, ходи с желание. Simple Smile ЗА 84 ОДЗ нищо не мога да кажа.

Shadows - Да не би децата ни да са в една група?Simple Smile
Еми Алекс е в Червената шапчица Simple Smile Каза ми,че и София и Дара имал в групата. Grinning Вие там ли сте?

# 593
  • София
Лиличка, Shadows - Значи наистина децата ни са в една група.  Grinning Колко малък е светът.Simple Smile

И Калоян днес го приеха в 33 ОДЗ и от есента с кака на ДГ. Simple Smile

# 594
Е честито за градината. Направо си е повод да почерпиш  Laughing Като знам с Алекс какви мъки баха докато влезе.... Седяхме 8 месеца изписани от ясла ама без градина... Кошмар.. Беше станал бабино детенце  Grinning

# 595
Живот и здраве и ние от септември сме на ясла в 33-та  Wink.Утре ще подам документите.

# 596
Здравейте мили момичета от доста време не съм влизала , но нали чаках бебче и знаете как е в началото - време за нищо , е вече сме на 40 дни пораснали и ходим по разходки. ако има някоя мама разхождаща се в парка на ОК като мен , много ще се радвам да се запознаем че все самичка полудявам вече  #Crazy айде лек ден от мен ние ще се стягаме за разходка до като времето не ни е изненадало , че тия дни беше ужасно и си бяхме само в къщи Sad

Честито, donika28, пожелавам ти здраво и весело да ти е бебчето!
И ние сме се поограничили в разходките, заради гадното време, ама ще сформираме  някоя групичка само да се оправи.

# 597
  • BABYLAND
ДОНИКА, честита малка радост. Нека да ти е здраво детенцето - това е най-важно, а от там нататък разбира се да е послушно и да ти бъде голяма гордост.
   Ние живеем много близо до парка на старатя баня в Овча купел. На няколко пъти спирам там за да разходя баткото, след като го взема от детска градина, но това е следобед. До сега не съм ходила по-рано през деня. С удоволствие бих се присъединила към разходка.

# 598
Аз съм малко невежа  Rolling Eyes, бихте ли ми обяснили къде е този парк в ОК, защото аз от скоро съм тук, ама парк така и не съм разбрала къде има.

# 599
  • BABYLAND
Паркът е точно срещу банята на Овча купел. Много приятно местенце, но за съжаление за вече ходещи дечица няма никакви забавления - люлки, пързалки , свестни катерушки. Алеите не стават за каране на колело, а пейките са малко "сделани"...но иначе е приятно. Ако не се ориентираш, чукни в БГМАПС и виж Т образното кръстовище с бул. Овча купел и ул. Любляна. Паркът се вижда, заобиколен от ул. 683, Лечебен извор и Боземска. е..ти дългото обяснение дръпнах.  ooooh!

Гледах по ТВ, че БЕЛЛА оборудват детски площадки. Някой наясно ли е какво можем да направим за да  ни обърнат внимание и да си извоюваме едно прекрасно детско кътче в този парк?

Общи условия

Активация на акаунт