Национална среща ЮЛЧЕТА родени 2008

• 28 795
  • 698
  •   1
Отговори
# 465
  • Sofia
Оф, отивам в ипея да пускам пари, че ще изпусна срока докато се натуткам Outta Joint

ПП. Готово, пуснах 36лв за една нощувка Laughing

Последна редакция: чт, 09 апр 2009, 10:43 от NBM

# 466
Да му се не види, ако се откаже още някой мил за мен човек и аз няма да платя  Crossing Arms
Ние не сме ли ти мили?  Crossing Arms

# 467
  • Sofia
Кетито да не се преправя, ами да плаща бързо, че иначе отвличам снахата, амма ха  newsm66
Между другото май сме уцелили изборите за европарламент, изгубиха 50-тина гласоподаватели  Joy

# 468
Хахаха, май за първи път няма да гласувам Crossing Arms Но срещата е по-важна от европарламента  Mr. Green Пуснах пари Simple Smile
Чакам с нетърпение

# 469
  • Бургас
Аз днес пуснах парите.

Но имам въпрос! Признавам, че е доста късно и в последния момент, ама... Една юлска мама иска да се присъедини към нас за срещата. Раждахме заедно с нея и не съм я виждала скоро и по-рано да се организираме. Тя иска една двойна за една нощувка. Дали има възможност да я включим  Praynig

# 470
Ми на мястото на Пухтулка Simple Smile

# 471
  • София
E, нали можеше да се гласува от друго място ако подадеш молба някъде newsm78

# 472
Maй предварително.
Повече ме притеснява да няма ден за размисъл. Макар, че май го отмениха...или се лъжа...

# 473
  • София
Кетито да не се преправя, ами да плаща бързо, че иначе отвличам снахата, амма ха  newsm66
Между другото май сме уцелили изборите за европарламент, изгубиха 50-тина гласоподаватели  Joy

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes А, идвам, утре ще пусна парите.
Аз искам да гласувам, ако знае някой какво трябва да се направи да каже Praynig

# 474
  • Варна
Последно колко семейства оставаме? От Варна колко са? Може и да сте казали, ама аз най-вероятно съм пропуснала, за което се извинявам.
И аз нямам търпение да се срещнем всички.

# 475
  • Sofia
Кети, мисля, че няма да е проблем, само подаваш предварително молба, че искаш да гласуваш там. Ще разпитам подробно и ще ти кажа.

# 476
Крис,мисля че само ние с Бухти ще идваме.

# 477
  • Sofia
Дали ще получим някакво потвърждение от хотела дали са получили парите на всички изпратени по списъка?

# 478
Аз се обадих за мен си да питам на следващия ден Peace

# 479
Аз съм се уговорила да ми изпратят списък с всички получени преводи.

Общи условия

Активация на акаунт