Май 2005- Тема 118

• 11 460
  • 205
  •   1
Отговори
# 135
Ох, а за ботушите... вчера викам дай да мина да си взема нови, ми то под 300-350 лв. нищо свястно не видях. Вярно, че наблюдението ми е от CCS, сега дано остане някакво време да минем през Пиротска, имам смътен спомен, че си бях харесала преди месец някакви за около 100-120 лв, които тогава ми се видяха скъпи ooooh! Ми моите планинарски Саломон си ги взех миналата година за 160 лв, дето това е 3-сезонна обувка, при това мога и на Луната да ходя с нея, а за няквми смотани ботушленца ми се вижда невероятно цената да е по-висока, при това да няма нещо, което да ми хареса на 100%.

# 136
Честит ви първи сняг!
Завиждам ви, и на нас ни се иска, ама няма.Преди малко дъжд заваля. Twisted Evil

Феъри, добре дошла отново при нас! HugНе се вайкай как си родила, най-важното е, че сте живи и здрави!Секциото не е чак толкова лошо! Wink
Адри, благодаря, че питаш за нас. Heart EyesВчера бяхме на преглед, всичко е наред, Вали е оздравял напълно.От понеделник пак е на градина, дано този път се задържи по-дълго време здрав! Praynig
Днес преди обяд купихме боти на Вали.

# 137
Ние бяхме навън-Ники се кефи много,игра си до като чистих колата,после ходихме до Омв за антифриз-да видя какво е положението де, купих метла и за почистване на лед,в понеделник за гуми.
Много се радва на снега ,едвам я прибрах.Иска и шейна да вадиме,кой ще я тегли незнам.

# 138
Ксения, много се радвам, че Вали вече е напълно оздравял. Хайде от понеделник на градинка и повече никакви болести. Честити ботички. Да му топлят много на крачетата  Laughing.
Иска и шейна да вадиме,кой ще я тегли незнам.
Връзваш я за колата и юруш  Joy.
Ей, на Маги още не сме и купили шейна. Май досега не сме я пързаляли  Mr. Green

# 139
  • Варна
Де го тоя сняг. Тук чак следобед заваля дъжд.
Ивчо беше два дни с Т, вчера до 39,3, обаче личната казва, че нищо му няма и да чакам да видим на какво ще избие. Единствено му е леко запушен носа и толкова.
Мартеа, да се оправя по-скоро Теа. Като чета колко неща даваш. Embarassed Аз един Умкалор само съм давала до сега и то едно шишенце и за двамата.
Августа, честити придобивки.
Сиска, и аз така с ботушите, докато накрая ме подкара мъжа ми и изнерви продавачката, докато намери, такива дето да ми станат.
Феъри, добре дошла, отново. Само да спи и да яде и да е много послушен малкият мъж. И не си вкарвай такива глупости в главата. Аз като и двете съм ги раждала секцио, какво трябва да кажа.
Водни боички съм давала веднъж, като бяхме на гости в Русе и след двукратно изливане на мръсната вода по масата и килима ще си спестя тая тръпка. Днес им дадохме да играят с пластелин, нещо което се бяхме отказали да правим след като разнасяхме почти месец парченца пластелин палепнали на всевъзможни места. Хареса им, играха си, но пък и вече стават по-големи.
За таланти разправяте и аз да си похваля сина, че вече си знае буквата и може да я пише. На фона на това, че има наборит дето си пишат имената сме назад, ама пусто майчина гордост. Embarassed
Ксения, добри новини. Дано по-дълго да е здрав Вали, този път. Hug

# 140
здравейте,

и при нас е истинска зима, снежно е на всякъде....
Вие говорите за дамски ботуши, но аз понеже имам цели 2 чифта от миналата година, сега пообзаведох децата които също имаха но умаляха. Криси много се радва на снега, а и мерака и за нови ботушки беше голям и батко й се сдоби с такива  който естествено не са много ботушки с 42 номер крак Winkно са страхотни мъжки зимни боти  Flutter Hug
Иначе Криси откакто видя снега вече чака дядо коледа santa2 Laughing

Ренка успех на половинката ти!

Фъри привет и от мен!

Ксения радвам се че сте добре  Hug

Последна редакция: сб, 22 ное 2008, 15:39 от buba76_

# 141
Ние пък днес си играхме с това
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=219217&pid=9021452
Извинете за лошото качество на снимките. Снимах с телефона, че Борето ми взе фотоапарата.
Това са гипсови формички, които след като изсъхнат трябва да се боядисат с водни бои.
Повече аз си играх, а той искаше от страни да ръчка и да мачка.  Laughing  В момента фигурките са на радиатора, за да изсъхнат хубаво, а сигурно утре ще ги боядисаме.

И Наско няма шейна. мИналата година бяхме взели на заем една, разцепиха се от кеф с баща му. Сега сме поръчали на една позната да му купи "Чук и Гек". А Нас откакто днес видя, че хвърчат снежинки, тича през пет минути  до прозореца и пита "мамо, кога ще падне всичкия сняг, да се целим със снежни топки?", което значи кога ще натрупа  Laughing Не сме излизали днес. При нас е киша, няма грам натрупало.
Моя мъж пътува в момента, вика че на Тунелите е ужас - задръстване, много сняг...
Бубе, благодаря ти  Hug

# 142
  • Bristol
Ще се пръсна от завист!
Честит ви първи сняг!!! Nature Snowman

# 143
Ренка, супер. Сигурна съм, че ще му е много забавно, ама дали ще изтрае до утре?.
Аз от време на време купувам на Маги порцеланови фигурки и по тях маже.
Лек и безавариен път на мъжа ти  Wink.

# 144
Чести ви първи сняг!

Феъри дай снимков материал!!!

Велко днес изпадна в еуфория като видя снега ама така и не излезнахме, защото с малката ми е много трудно да съчетая и излизането с него.  Wink

Имам питакна - кога се прави питката, защото аз на Влко не съм правила, той беше в болницата.

И понеже тука някой писа, че честичко ходи до Джъмбо, да помоля ако може да погледне дали има палатки с МакКуин светкавицата и какви са горе-долу, и дали имат дъно - много ще съм благодарна. Ние тая събота тамън се бяхме наточили да ходим, ама поради снеговалежа го отложихме.

# 145
Ейй, ама обича ме тоя Господ, бееееее  Party
Днес си намерих и ботушки на половината цена от очакваната и...няма да повярвате...и трапезария - хем по-евтина, хем по - подходяща, хем веднага я взехме  newsm68 newsm44
Тва е, знам, щото вие ме подкрепихте Heart Eyes
Сега отивам до Техномаркет за един кабел, като се върна ще ви пусна някоя снимка  Hug

# 146
Честит ви първи сняг!
Августа, това се казва успешен ден за пазаруване! Честито Heart Eyes

Чопърче на 40я ден се прави питка и се ходи на църква Peace

Ренка, много ти  се радвам как имаш желание да се занимаваш. Аз все гледам да организирам занимания, в които не съм много нужна Embarassed
Лек път на Борето.

Станислава има шейна и миналата година дядо и я вози, докато имаше сняг.

Ето малко смях от Ава. Моля да коментирате края на клипчето.
http://katkata.multiply.com/video/item/1

Ето и една "макарена" под съпровод от Съвайвър
http://katkata.multiply.com/video/item/2

Аз след малко илизам да разпусна, че утре ми е изпитът.

# 147
Катка, Ава е направо разкошна. Ясно е, танцьорка ще става. Ама наистина е много пластична, и какви движения прави само... Crazy Grinning Много и се радвам, сладурана Heart Eyes

Ето и от нас танци-манци, да видите какъв е схванат моя
 http://www.youtube.com/watch?v=S5Ql8H_jzVE
http://www.youtube.com/watch?v=1FlIlLz14Yk
http://www.youtube.com/watch?v=xRsagiFt_Fw
http://www.youtube.com/watch?v=HLbcnC_fXtY.

Ще взема да му пусна танците на Ава да се научи как се прави тая работа Laughing

Последна редакция: сб, 22 ное 2008, 19:44 от Сиска

# 148
А Катка малката е голяма танциорка-песента ми е любима.
Дени също хич не е зле.. Hug
Августа честити придобивки.

# 149
Хей хоу как сте в тази зима? Калоян направо пощуря от радост - бихме се с топки, търкаля се в снега, лази, яде сняг  Rolling Eyes и да не опвярваш се прибра сух с топли крака и ръце.

Аз се отчетох с вдъхновение - две тави тиквеник и телешко със сметана и броколи.

Чопърче питката се прави около 40-тия ден на бебето.

Августа бравосТ.

Аз ботуши не обичам - първо че в офиса си умирам от жега, второ че така трудно си харесвам и ми става това дето съм си харесала..... за щастие имам от миналата година, по-официални, а сега си взех едно спортно изпълнение на любимата ми фирма за обувки.

Феъри недей така мисли за секциото. В крайна сметка от тая работа е важен резултата - здраво бебе и мама.

Отвам да готвя омлет за детенце, че няма да яде нито едно от приготовленията ми.

Общи условия

Активация на акаунт