Май 2005- Тема 118

• 11 399
  • 205
  •   1
Отговори
# 165
Честит имен ден Кате!Много здраве и късмет! dazzler1  ura newsm18
От мене лека седмица!

# 166

Кате, честит имен ден! Бъди здрава, все така лъчезарна и мила  Hug

Честит празник и на всички останали именнички!   bouquet
Shocked Всяка година едно и също, така и не си запомних именния ден  Blush
Благодаря Рени, Ками Heart Eyes
Сега ще трябва и някаква почерпка да измисля Thinking

Феъри, аз пуснах по-прилично клипче, че ми е неудобно. Но си мислех, че само моята прави така. Сега вече ми е по-спокойно Wink
Станислава докато беше болна, по идея на татко си спа при нас няколко вечери. Откакто е в леглото си, всяка вечер е едно и също- искам при баба, мъчно ми е за баба; имам кошмал, не мога да спя; гладна съм жадна съм. Постоянно иска да спи при нас, снощи дори се отказа от коледните подаръци, за да спи на нашето легло (тази сутрин не помни Laughing).
В нейният случай и е скучно, защото не обича да спи и иска да и обръщаме внимание.
Може би Миша започва да ревнува.

# 167
Кате, честит имен ден!
Да си много здрава, винаги усмихната и лъчезарна!

Много са готини и Ава и Дени на клипчетата  Heart Eyes.
Маги щеше да счупи лаптопа да го прегръща, като видя Ава. Наложи се няяяяяяколко пъти да пускаме танците и  Wink.
Дени пък го сбърка с едно приятелче и 30 мин. не можа да вдене, че не е той /ама наистина на 1-вия клип много си приличат/   Wink.
Кате, то и Маги ги пуска едни такива, вкл. с потупвания по дупето и пр., ама пусти клипове. За танцуването като на пилон да не разправям. Лятото на морето използваше чадърите. Аз умирах от срам, а хората и се радваха. Сега братовчедка и я учи да танцуват по-нормални танци. Вчера бяха спретнали даже една рок хореография  Joy.
А с изпита какво направи  Mr. Green
Мартеа, как е Теа. Бързо да оздравява  Hug
Спорна седмица на всички   bouquet

# 168
Кате, честит имен ден! Пожелавам ти да си все така усмихната и свежа! Heart Eyes

Обещаният клип май ще го отложим, защото някой мозък на техниката (аз или мъжът ми) като го е снимал, е обърнал фотоапарата и сега, за да го гледаш, трябва да си извъртиш шията на 90градуса Embarassed Laughing
Но ще я снимам скоро нормално и ще се успокоиш, че явно сексуално-танцувалната зараза е всеобща Laughing

Иначе най-вероятно е ревност, защото снощи всичко беше наред и щеше да спи, докато той не се размрънка да яде и се развали дисциплината. Но ще й мине Wink.

Междувременно качих няколко снимки на малкия разбойник с кака му, да се запознаете с него Simple Smile.
Ето
http://media.snimka.bg/1402/009058462-big.jpg
http://media.snimka.bg/1402/009058458-big.jpg
http://media.snimka.bg/1402/009058455-big.jpg
http://media.snimka.bg/1402/009058454-big.jpg

Валя, Миша се държи за момента чудесно, аз гледам да я въвличам в смяна на памперси, къпане и т.н., където може да помогне, защото това я кара да се чувства добре. Още имаме да отработваме някои положения като това, че не може да го държи да ходи Laughing , нито тя да го сложи в леглото.  Laughing Но се старая да й угаждам на желанията спрямо него, а и той за момента почти само спи, та тя има достатъчно време да се адаптира. Е, поошашави се малко и не мина без хленчене и капризи, но от днес тръгна на градина отново и се надявам, че като си върне стария режим, ще си върне и душевното спокойствие Laughing
Иначе за килограмите ме питаше, тя Гуш ги беше написала май - 4кг, 55см, затова и не можа да излезе, твърде голям юнак за моята крехка 90-килограмова физика Laughing

# 169
  • София
Софи, прекрасен е Косето  Heart Eyes
Емата имаше такива бузки към края на първия месец  Laughing
каката и тя се разхубавила!

# 170
Е много са сладки  Heart Eyes
На Миша как и светят очичките. Личи си, че много го обича и че е много щастлива, покрай него  Wink.
Пу-пу, да са ти живи и здрави   bouquet

# 171
Благодаря ви момичета, че ме информирахте за питката, че съм в пълно неведение  Hug

Аз сега имам две баби на гости - майка ми и свеки и ако не извърша убийство ще влезна пак да пиша  Crazy

Феъри, големи са сладурчета дечицата ти Simple Smile

Кате, ЧИД! Днес пък сестра ми има рожден ден!

Аз с двете деца се оправям само когато приспя едното, обикновенно Зорка, за да мога да се справя и с другото. Велко заспива като му държа ръчичката, а веднъж като ревяха и двете се наложи на Велко да държа ръчичката през решетката на леглото, а малката да е гушната върху мен. Ама най-ми е трудно като искат и двете да ядат по едно и също време, е тогава няма управия - задължително едното реве или мрънка докато нахраня другото.
Та мамите на по 2 дечица могат да споделят как се справят със ситуацията.
Велко напоследък е започнал да ревнува. Сложихме нова играчка за легло на Зорка, защото старата се счупи и Велко веднага се сети, че и той е имал играчка и трябваше да я изкарам, да я ремонтирам до колкото е възможно и да м у я сложа на леглото.

Пък днес ставаме точно на 20 дена Simple Smile

Последна редакция: пн, 24 ное 2008, 13:00 от Choppar-че

# 172
Хей, Феъри, много е сладък Косето ! И е толкова голяяяям , като двумесечно бебе  Heart Eyes
Каката също е прекрасна, а щом слуша и помага е идеално! Да са ти живи и здрави  Hug

Кате, честит имен ден!   bouquet
Да добавя, че Ава ми скри топката - толкова е пластична и се справя невероятно!  Танците явно са й в кръвта, а щом сте я записали и на курс ще се развие още повече. Браво! За "онез движения" -  нЕма се тревожиш, ясно е че копират ...

Чопарче, дръж се  Crazy Брой до десет и дишай дълбоко  Simple Smile

# 173
  • София
Катка, честит имен ден  Hug Много здраве, щастие, любов и още неща ти пожелавам (едно от тях най-много)! Бъди все така нежна, усмихната и позитивна   bouquet

Много исках да сложа и едно букетче, но нет-а ми  е ужасно бавен днес.

Феъри, много са сладки двамата Simple Smile И ми се струва, че си приличат много  Rolling Eyes Най-накрая и кака Миша се сдоби с истинска играчка  Laughing  Хахаха

Чопарче, ами какво да ти кажа, няма рецепта, свикваш да правиш двете неща едновременно. Ако и двамата са гладни- ОК, ама при мен обикновено комбинацията беше кърмене на бебето и акащ/пишкащ батко...с едната ръка държа бебока, с другата свалям гащи, бърша дупе и т.н.  Sick Тогава още ходеше на гърне. А ти докато кърмиш ставай и слагай масата с другата ръка. Не е толкова сложно, колкото изглежда Simple Smile  Ще се научиш да правиш няколко неща едновременно. И като осъзнаеш, че няма друг начин става много лесно  Grinning

Любомир и тази седмица няма да го оперират. Водихме го на лекар сутринта и сме с нови илачи. Знам си аз, че като е у нас боледува повече  ooooh!

# 174
Феъри много са сладки двамата!
Ники има нов пъзел с Ме4о Пух!Вече ги реди много бързо!

# 175
Катка, честит имен ден!Пожелавам ти здраве, щастие, късмет и много любов!

Феъри, дечицата ти са страхотни!/пу-пу/Да са ви живи и здрави! Hug
Дианка, бързо оздравяване на Любака! Praynig

# 176
Феъри страхотни са снимките. пу пу Какви бузки си има бебока.

Катка и аз смятам че е просто копиране на телевизора. По-скоро не гледайте толкова музикални телевизии - научи я да танцува на радио. Честит имен ден! Да си жива и здрава!

Иначе за местенето от легло на легло - Калоян от есента от както нещо го стресираха в градината, а и след 10 дни море тримата в една стая почна да снове към 1 часа между стаите. Когато е бил повече от два, три дни с мен в къщи престава да се мести. Довода му обаче е железен - "Защо вие сте двама, а аз съм сам в стаята. Скучно ми е!"  Laughing .

Чопърче само не падай духом! Виж сега си имаи и баби - вместо да спорят коя е подпомогнала повече младото семейство им раздай по дете и беж навън на кафе.

Диана ти ме разби с констатация за къщи и боледуването. Дано скоро успеете да направите процедурата.

Хубава вечер!

bouquet

# 177
Fairy, страхотни са малките! Направо ми напълниха душичката Heart Eyes Heart Eyes

Днес Дени най-сетне отново тръгна на градинка, след повече от 40-дневно отсъствие. В групата му в момента са само 4 деца - 10 са болни от варицела, а другите родителите им са ги спряли. Утре имат някакъв карнавал и всички дечица ще се облекат като разни животни, герои, но наш Дени не е подготвен - сутринта ни казаха. И понеже нямаме време да се подготвим, ще го правят на джудже - имат една коледна шапка и едно грозно елече, ще мудадат някакво фенерче и...джудже ще бъде Crazy Той е много щастлив, че отново е на градинка, въпреки че вероятно му е било скучно днес с толкова малко деца. Майсторили са разни коронки, работили са по учебниците си, приказки, песни....много щастлив беше и не искаше да си ходи, милото. Сега няма търпение да си лягат с баща му (аз съм на работа), за да ставало по-бързо утре. Grinning

# 178
Е Сиска важното е ,че ще се забавлява.
Ники  в  четвъртък ще ги снимат за календар,ще я контиме.

# 179
Добро ви утро!

Благодаря за поздравленията, много сте мили Heart Eyes

Феъри, малкият е голямо сладурче, обаче с какви светнали очета го гледа Миша! Много мила картинка са двамката Heart Eyes

Задържах  Ава у дома. Има някакво движение в нослето. Надявам се всичко да е ОК до събота.

Лек ден!

Последна редакция: вт, 25 ное 2008, 11:55 от КатКа

Общи условия

Активация на акаунт