Пробиотици?

• 623 023
  • 1 257
  •   1
Отговори
# 585
Аз не съм пробвала био баланс, но от доста време профилактично давам Лактофлор Кидц  и съм много доволна. Тя сама си знае вече, отваря хладилника и пита " - А Лактофлор?  "Simple Smile

# 586
Здравейте, не съм ви следила от самото начало и ми е длъжко да ви изчета. Въпроса ми е , ако ям истинско кисело мляко , това може ли да ми замести приема на пробиотици/предписани от лекар/ или в пробиотиците има още полезни бактерии ?. Предписани са ми , но доктора не знае , че си ям хубаво домашно мляко .

# 587
В истинското мляко има пробиотици, но ако имаш дисбактериоза или пиеш антибиотик, само с кисело мляко няма да наваксаш полезната флора.

Аз давам Биобаланс и съм доволна.

# 588
Дисбактериоза нямам , имах бактерия в стомаха и пих АБ и пробиотик , биобаланс точно ми изписаха . Трябва да го пия цял месем , свърших антибиотика, сега дали пак да го пия на прахче или и само с мляко става. ?

# 589
При бактерии в стомаха и червата се препоръчва клеева тинктура освен пробиотиците.

# 590
При бактерии в стомаха и червата се препоръчва клеева тинктура освен пробиотиците.

bouquet

# 591
Според мен пий и пробиотика освен млякото. Препоръчва се пиенето на пробиотик да продължи няколко седмици след спиране на антибиотика.

# 592
Според мен пий и пробиотика освен млякото. Препоръчва се пиенето на пробиотик да продължи няколко седмици след спиране на антибиотика.

За месец са ми го дали .

# 593
Лактофлор може ли да се пие при бременност?
Забравих да си питам АГ-то преди малко...

# 594
Adelinda,моето дете спря АБ,но докторката ни каза да пием пробиотик още 5 дена поне

# 595
Явно ще го пия , но скъпо ми идва на 5 дена по 10 лв. да давам , но и ми беше чудно , като ям истинско кисело мляко кое му е по-различното и дали има смисъл . Иначе ме е страх , защото съм имала зловредна бактерия в стомаха , която е предизвикала язви .Логично да им изпишат полезна такава в съчетание с антибиотика. Благодаря Ви за помощта   bouquet  bouquet  bouquet

# 596
Говори за по-евтин варант,аз не съм доктор и нямам наблюдения за Вашата диагноза,но има доста качествени пробиотици на по-ниски цени,примерно едно саше еоколо 1лв,но пак казвам докторите знаят най-добре

# 597
Как 1 саше 1 лв.  и това да е евтино  Shocked Това ползвам аз : http://apteka.framar.bg/30022517/%D0%B1%D0%B8%D0%BE-%D0%B1%D0%B0 … B0%D1%88%D0%B5-10

# 598
Подквасих околко 400мл. мляко с 1 саше био баланс , млякото стана хубаво и гъсто , малко по-различно на вкус  Flutter Grinning

# 599
Здравейте малко се бях позагубила странно аз в Марешки взех био баланс на 0.68лв,не искам да правя реклама на никой,а и няма кой да ми плати за това,но опитайте и в др.аптеки,а за първи път  разбирам за подквас с пробиотици,интересно е ще пробвам

Общи условия

Активация на акаунт