ПЛЕВЕН - 72

• 27 599
  • 292
  •   1
Отговори
# 75
Честит рожден ден на Михаела! Да е жива и здрава и много да ви радва!

Ние се прибрахме от Шумен късно снощи. Прекарахме си чудесно. Виждам, че пак има болни дечица. Бързо да оздравяват  Hug Днес разбрах, че в петък в групата на Ники е имало само 4 деца. Всички други са били болни.

# 76
[Днес разбрах, че в петък в групата на Ники е имало само 4 деца. Всички други са били болни.
#Crazy ужас.

И аз днес заведох Миташки до личната. От няколко дни има едни големи сърбящи пъпки по двете крачета и по ръцете.
Първо изобщо не им обръщах внимание, реших че го ухапал паяк или нещо друго като заблудил се комар.
Не прилича на никаква алергия, защото просто пъпките нямамт такъв вид, а и са само по крайниците.
Но домочадието като ме емнаха - не! да няма алергия, та да няма.
Та за тяхно успокоение днес го заведох и личната каза, че е 200% категорична, че е ухапано, но за мой ужас от бълха  Shocked
Сега къде е тази бълха и от къде се е взела? И защо само него е ухапала?
Трябва сигурно да напръскам с нещо, ама и това си е гадно, че трябва да го няма Митко. Абеее...такива ми ти работи...бълха  Sick

# 77
Сега къде е тази бълха и от къде се е взела? И защо само него е ухапала?

Ей това ми е болната тема. Пусна ли Ники на село се прибира като краставица.  Rolling Eyes    И аз първия път го заведох на лекар, защото стават едни големи червени подути пъпки. И познай какъв срам - бълхи. На село нямаме никакви животни, освен едно куче в другия край на двора. Но винаги е нахапан, само той, пък и алергичен е явно. Направо ужас. Изписаха ли ви нещо?

# 78
  • София
Дикси,ако това ще те успокои,моите и двете деца преди около месец бяха нахапани от бълха.Първо Мими,след няколко дни и Бубка.Бубка не пи нищо,завехнаха бързо,но Мими пи противоалергичен сироп-нейните пъпки първо бяха огромни червени петна,после станаха на мехури и накрая завехнаха.
Да поясня,че вкъщи нямаме животни.Личната каза,че бълхи можело да има навсякъде. Rolling Eyes

# 79
Тина, никакво село, тук сме си. И никъде не сме ходили даже извън града скоро.

Нищо не са му изписали. Аз и не мисля, че има нужда. Те ще си изчезнат, ама аз как да унищожа бълхата, таз гадина?
А пък дали изобщо има тук бълха също се чудя. Може навън някъде да го е ухапала. Затова сега ще изчакам, нищо няма да правя. Ако се появят нови пъпки, ще я трепем  Mr. Green

# 80
  • Плевен
Дикси, щом е нахапан много, според мен бълхата е в къщи. Погледни му чаршафите, на които спи.  Ако бълхата е била у вас, по чаршафа ще има малки тъмни петънца (точици). Най-лесно бълха се хваща на бял чаршаф. Баба ми на село колко бълхи е изтрепала заради нас ... Но там имаше котки, кучета. Дори мишките са преносители на бълхи.

# 81
Аз пера всичко наред, като видя пъпка.
А за мазането, понеже Никола прави ужасни и сърбящи пъпки го мажа с един крем и много бързо му минават с него. Изписаха ми го когато го заведох на лекар.

Мале, много ми е скучно, как ще издържим цяла седмица не знам.  ooooh!   Гледаме Джетикс и Картоон Нетуорк по цял ден, не иска да се занимава с нищо друго, играе междувременно с някакво рейнджъри.   Как да го отделя от този телевиизор не знам, заканила съм се да му изтрия детските канали   Mr. Green

# 82
Ние пък днес сме на градина от три седмици насам.Дано скоро не се разболяваме,че вече...... Sad
Целувки и прегръдки на болните дечица и бързо да оздравяват Hug

# 83
Дикси, щом е нахапан много, според мен бълхата е в къщи.
Да ти кажа, тя е умряла от глад. Събота и неделя Митко го нямаше, беше в нашите, нас с Емо нищо не ни е ухапало, така че пущината за 2 дни без храна е загинала  Laughing

# 84
  • Плевен
Тази бълха доста се е наяла тогава от Митето, има запаси и чака. А вие не сте й вкусни. Mr. Green И Виктор става на червени петна от комар, бълха - особено това лято едното ми краче толкова се беше подуло, че не можеше да си обуе сандала. Мажех го с Фенистил гел.

# 85
  • Плевен
Добър ден!  bouquet
Да се разпиша за днес и аз.
Дикси,много неприятно това с бълхата и Меги я е хапала и на нея и стават червени петна,но не много
големи,но зарастват много бавно поне при нас.Последния път когато беше нахапана,бяхме ходили в сладкарница
"Дисни Мания" не съм сигурна,че я е хванала от там,но бълхата беше факт..... Rolling Eyes
Бързо оздравяване на всички болни деца. Peace

# 86
Бълха в Дисни Манията  Shocked Дали е възможно?

Иначе и Кари имаше тези дни по 1-2 големи пъпки на крачетата, но тя си е алергична така или иначе и нашите пъпки си имат обяснение. Тя все пак е много добре в сравнение с мен, аз на нейната възраст бях нон стоп изрината, и то здраво, добре че детето не е като мен. Бълхите хапят, оставяйки по много пъпчици между другото, не по 1-2 или 3 мисля...

# 87
  • Плевен
Бълха в Дисни Манията  Shocked Дали е възможно?

Не знам,може да и се е лепнала и от вън от някое бездомно куче. newsm78
Пъпките и бяха малки и много и на другия ден хванах бълхата в пижамката на Меги.

# 88
  • Плевен
Ха добър ви ден!  Simple Smile

И на мен ми излизат големи, червени, сърбящи пъпки на алергична основа, в момента пак съм с такива. Сега ми излязоха на лявата ръка, но преди седмица бяха по краката около глезените. Лекарите са категорични, че е алергия, за съжаление не откриха причинителя и причината, която активира тази ми реакция, но се обостря пролет и есен. Със сигурност в момента при мен не е ухапано от бълха, вече уж ги разпознавам, но е минимална разликата. Само веднъж ме е хапала бълха и нахапаното беше като по пътечка, пъпките бяха в редичка по ръба на един панталон, където явно се е подвизавала гадината. Хубавото беше, че я убих тогава гадинката му ниедна  Mr. Green. Дано при Мити е бълха, а не алергия, защото е отвратително. Преди месец пак имах обрив и Валери каза, че се е събудил през ноща от звуците, които съм "произвеждала", при чесане - "ххрряс, ххрряс".....

Скорошно оздравяване на Ники  Hug

# 89
Като заговорихте за Дисни мания и гадинки........................
Преди 1-2 седмици в събота бяхме там и в млякото ми с нес имаше хлебарка.Тъпата сервитьорка се извини и после я гледах как си хили и показва чашата на другите.Незнам кое му беше смешното.Не можех да се развикам защото моя любим щеше да умре от срам.Така че просто вече едва ли ще ходя.
В романтика са започнали да провят торти с кремове различни от сметановите, които са супер- Peace

Общи условия

Активация на акаунт