Кодове за Ла Редут 17

• 37 631
  • 501
  •   1
Отговори
# 255
  • Пловдив
Който е получил полареното сако-вталено ли е,или е като тренча? Тренча си го нося един номер по-голям и ми събира големия корем,а сакенцето как е ?
Благодаря предварително   bouquet
Не е вталено,право си е,даже на пръв поглед се разширява,но си е право  Hug

# 256
  • Варна
Момичета е този код 31100 не работи при мен, хем ми го пратиха....какво да сложа че да го ползвам? Пробвах само При мини не ще, пробвах само ненамалени не ще..?

# 257
  • Пловдив
Момичета е този код 31100 не работи при мен, хем ми го пратиха....какво да сложа че да го ползвам? Пробвах само При мини не ще, пробвах само ненамалени не ще..?
кода беше активен до вчера,поне при мен така беше в условието

# 258
  • Там....където всичко е възможно ....
http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=74936213fb8d652506

# 259
  • София
zapis

# 260
Момичета имам нужда от помощ! Получих това на мейла, но с преводача пак нищичко не разбрах. Благодаря ви предварително!  bouquet

Bonjour,

Vous venez de vous inscrire pour bénéficier de notre offre de bienvenue : un chèque cadeau d'une valeur de 5 euros, valable sans aucun minimum d'achat et dès maintenant. Pour l'utiliser, il vous suffit de saisir son code ci-dessous au moment de régler votre commande, en choisissant le paiement par chèque cadeau. Si le montant de votre commande excède celui de votre chèque cadeau, vous pourrez ensuite choisir de compléter votre paiement par le mode de règlement de votre choix.

Code à saisir :  WBJV3-JR6DQ-HPLGC
Valable jusqu'au :  01/12/2008
Minimum d'achat :  aucun

Avec cette offre vous allez pouvoir découvrir avantageusement notre gamme d'articles et notre service. Plus d'une soixantaine de modèles différents de t-shirts, débardeurs, sweats, polos, casquettes, mugs... sont disponibles dans de nombreux coloris. Notre interface '100% Perso' vous permet de créer le t-shirt de vos rêves, simplement et sans surprise. Vous voyez instantanément le rendu final.

Pour un anniversaire, pour un mariage, pour un heureux évènement... ou tout simplement pour vous, choisissez ce que vous voulez écrire, dans quel style et dans quelle couleur. Ajoutez-y l'image ou la photo de votre choix. Nous nous chargeons de réaliser et d'expédier votre création dans les plus brefs délais.

La Redoute T-shirt personnalisé met à votre disposition en exclusivité des images exceptionnelles. Vos super héros et vos personnages favoris de dessin animé sont disponibles dans notre boutique : Superman™, Batman™, Wonderwoman™, Scooby-Doo™, Bugs Bunny, Taz, Tweety et bien d'autres.

Votre sorcier préféré est également présent dans notre boutique. En effet, découvrez notre collection spéciale consacrée à l'univers de Harry Potter™. Parcourez le Chemin de Traverse, jouez au Quidditch™ ou explorez la fôret interdite et ses créatures fantastiques, en exclusivité sur La Redoute T-shirt personnalisé.

Ne perdez plus une seconde. Rendez-vous vite dans votre boutique et laissez faire votre imagination.

Toute l'équipe La Redoute T-shirt personnalisé et Divao

Si vous ne vous êtes pas inscrit pour recevoir votre chèque cadeau de bienvenue, merci de bien vouloir ignorer et effacer ce message.

# 261
  • Все на втория етаж
Искам да помоля, ако някой има чантата с жирафа , излишна да ми пише на ЛС, много я искам, или пък ако знаете активен код за нея също.
В Продавалника видях 2 обяви, но първо има много записали се и второ цените им...не ме устройват  Sad

# 262
  • в страната на абсурдите
аз я очаквам всеки момент да дойде,ако ти се чака................

# 263
  • Все на втория етаж
Ами чака ми се, ако не ти трябва, пиши ми моля те.

# 264
  • в страната на абсурдите
ще ти пиша,поръчката ми е от 15.11,надявам се да дойде скоро

# 265
http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=4f5088ed9c8a95dbe0 това е за новия каталог на таласъмите

# 266
# 267
  • Хасково
Има ли действащ код за чантата с жирафчетата   bouquet

# 268
  • София
Добре,де,като избера 10 артикула от новата колекция та Талисиме и Ан Уейбърн какво следва?
За някакви 15 евро става въпрос от Прет-а-порте и деко,аз гласувах,но каталогът не ми е изпратена лично.
Цъкнах на линка,който беше даден по-горе.Така зарибяват да им разглеждаме каталозите ли?

# 269
Добре,де,като избера 10 артикула от новата колекция та Талисиме и Ан Уейбърн какво следва?
За някакви 15 евро става въпрос от Прет-а-порте и деко,аз гласувах,но каталогът не ми е изпратена лично.
Цъкнах на линка,който беше даден по-горе.Така зарибяват да им разглеждаме каталозите ли?
доколкото разбрах трябва да изпратят код за намаление 15 от 30 евро за новите колекции Simple Smileдано да стане

Общи условия

Активация на акаунт