,Игли си имаме, ала не сме плетачки, наричаме се храбрите шивачки-тегел номер 5,

• 73 729
  • 636
  •   1
Отговори
# 480
Лекото е страхотно-две поли и едно елече си уших-лепнаха ми идеално.Сега търся и за Дребосъчка.
Благодаря отново на момичетата,които се отзоваха.  bouquet
Ако има и други подобни програми,моля споделете

# 481
Лекото е страхотно-две поли и едно елече си уших-лепнаха ми идеално.Сега търся и за Дребосъчка.
Благодаря отново на момичетата,които се отзоваха.  bouquet
Ако има и други подобни програми,моля споделете
А оставяше ли резерви за шев или ги скрои както са си по кройката
Аз също уших на щерката сукман със сако, а за мен си правя в момента един костюм - сако със панталон, като го завърша ще пусна снимки и на двата тоалета  Peace

# 482
Момичета, темата ви е страхотна  Simple Smile
Включвам се с един въпрос, ако някой може да ме посъветва. Смятам да си оборудвам малко ателие за шиене на мостри. Тоест ще трябва да си купя оверлог и покривна машина, права си имам. Тъй като няма да имам пари, място и ток за професионални, ще търся домашни да си купя. Някой ползва ли такива, можете ли да ме посъветвате за марка и модел? Смятам да работя предимно с трикотажни материи.

# 483
Привет момичета  Grinning
Търся кройка за дамски потурки.Има ли някой, който е изработвал такива, и ако да може ли да покаже снимки. И ако можете да ми помогнете с кройки ще съм ви много благодарна   bouquet
Ето този вид    го има в това списание

# 484
Здравейте,искам да се запиша при вас  za да следя темичата. Hug
Сега си търся шевна машина,и съм се спряла на Сингер като марка.Малко съм зле с кройките Joy,и смятам да изкарам някое курсче.Но дотогава се надявам да си преправjaм някои неща..или да шия neshto po obiknoveno. Whistling

# 485
здравейте, в момента шия рокля от сатен и тя доста се е наелектризирала. Според една колежка трябва да сложа подплата, а аз изках да избегна защото не ми е удобно с подплата. Кажете Вашето професионално мнение и има ли друг вариянт.

Мерси предварително и когато е готова ще пратя снимка, за да я оцените.

# 486
здравейте, в момента шия рокля от сатен и тя доста се е наелектризирала. Според една колежка трябва да сложа подплата, а аз изках да избегна защото не ми е удобно с подплата. Кажете Вашето професионално мнение и има ли друг вариянт.

Мерси предварително и когато е готова ще пратя снимка, за да я оцените.

Пробвай да я намажеш отвътре със сух сапун. Но това трябва да го правиш след всяко изпиране, ако омекотителя не помага при наелектризиране.

# 487
  • ВАРНА
Ето сакото(първото,което шия),което току-що привърших.Още не изгладено даже.
http://drozofila.multiply.com/photos/album/4#125
А това е блузка,която ми "спря тока".Сефте се мъча с еластична материя,че и мрежеста.
http://drozofila.multiply.com/photos/album/4#126

# 488
  • Пловдив
иланг-иланг Браво добре си ги измайсторила. Продължавай в същя дух.

# 489
  • София
Здравейте и от мен.Не съм се включвала много отдавна.
Свалих си дисковете на Леко,но имам два въпроса:
- антивирусната ми пищи,че във файла leco.exe има троянски кон.
-като заредя диск ,ми казва ,че нямам ключа и ползвам ограничените ресусрси на програмата

Има ли го някъде този ключ,крак,сериал и т.н?

# 490
Здравейте и от мен.Не съм се включвала много отдавна.
Свалих си дисковете на Леко,но имам два въпроса:
- антивирусната ми пищи,че във файла leco.exe има троянски кон.
-като заредя диск ,ми казва ,че нямам ключа и ползвам ограничените ресусрси на програмата

Има ли го някъде този ключ,крак,сериал и т.н?

Някои антивирусни пищят, но троянец няма просто разпознават някой от файловете като такъв, някъде из руският форум беше обяснено защо точно.Аз я имам от няколко месеца и нямам проблем.
Ако файла който си изтеглила е Iso,за да ползваш пълните ресурси трябва да отвориш файла с програма за виртуално СД.

Иланг-иланг сакото е супер.Браво на теб.

# 491
Момичета, темата ви е страхотна  Simple Smile
Включвам се с един въпрос, ако някой може да ме посъветва. Смятам да си оборудвам малко ателие за шиене на мостри. Тоест ще трябва да си купя оверлог и покривна машина, права си имам. Тъй като няма да имам пари, място и ток за професионални, ще търся домашни да си купя. Някой ползва ли такива, можете ли да ме посъветвате за марка и модел? Смятам да работя предимно с трикотажни материи.

ами аз мисля че домашни няма да ти свършат работа поне за това което казваш че искаш да направиш скоро си взех професионални машини
а живея в апартамент с тока нямам проблем включвам си ги в контакта
и не бяха много по скъпи от домашните
аз взех оверлог и права и ми струваха 1400лева а домашните щяха да струват 1000
ти си прецени но мисля че професионални ти трябват

# 492
Благодаря анджето, ще споделиш ли марките на машините, които си взела?

# 493
Аз също мисля че домашните няма да ти свършат работа.Колкото до тока - какъв е проблемът - и аз имам професионална машина,но си я включвам в контакта.

# 494
  • ВАРНА
Нещо съм в Сатурнова дупка(наближава да одъртявам) и от нерви шия.Направих си чанта от мушама и зебло отгоре.Две игли счупих,но я завърших.Ама ха.
http://drozofila.multiply.com/photos/album/4#127
 http://drozofila.multiply.com/photos/album/4#128

Общи условия

Активация на акаунт