,Игли си имаме, ала не сме плетачки, наричаме се храбрите шивачки-тегел номер 5,

• 73 697
  • 636
  •   1
Отговори
# 555
  • Пловдив
Най-после и аз да се похваля с нещо:
http://picasaweb.google.bg/stefaniart/Public#5324429825837348498

Дълго време въобще не бях сядала на машината.Това го уших за подарък.
БРАВО много е хубаво

# 556
момичета страхотно сте се справили,    bouquetнямам много време за писане щото моя палавник не дава да се стой много на компа,  Mr. Green Mr. Green но ви чета редовно, скоро се надявам и аз де се похваля с нещо ново.

греша или някоя храбра шивачка каза че има кройка за такова нещо, решила съм да направя на моето синче  такова да си гледа филмчетата в него  Mr. Green

# 557
marrie отивам да търся кройка за мекия стол (кръщавам си го по мой вкус Mr. Green) скоро попаднах на такава да но да я намеря Praynig

# 558
Еййй, такива столове как обичам  Grinning А с какво го пълните за да е мек?

# 559
привет храбри шивачки,
имам въпросче към вас свързано с Леко-то.
там като се влезе в отделните дискове над иконките има едно тяло като на манекен,който се върти като се цъкне на него,та въпроса ми е как може да се позва тази екстра,защото това според мен е за 3D моделиране и живо ме интересува но нямам идея как мога да го използвам.

# 560
Да споделя със съгражданките пловдивчанки за един страхотен магазин за платове. Имаше 50% намаление и го разграбихме бавно,но сигурно. Сега обаче пак има много хубави неща на много добри цени. Особено много се отворих на трико покрай този магазин. На ул."Отец Паисий" е , до фризьорския салон "Арлет"-наблизо е и Градската художествена галерия. Аз покрай него, направо забравих онези на "Иван Вазов". Дано да съм ви била полезна  Grinning

# 561
  • Пловдив
Да споделя със съгражданките пловдивчанки за един страхотен магазин за платове. Имаше 50% намаление и го разграбихме бавно,но сигурно. Сега обаче пак има много хубави неща на много добри цени. Особено много се отворих на трико покрай този магазин. На ул."Отец Паисий" е , до фризьорския салон "Арлет"-наблизо е и Градската художествена галерия. Аз покрай него, направо забравих онези на "Иван Вазов". Дано да съм ви била полезна  Grinning
И аз от там съм си купувала много платове правят мнаго намаления.

И аз искам кройка за столчето моля

Последна редакция: ср, 15 апр 2009, 23:29 от mirawushu

# 562
греша или някоя храбра шивачка каза че има кройка за такова нещо, решила съм да направя на моето синче  такова да си гледа филмчетата в него  Mr. Green
Попитах някой проявява ли интерес, но никой не каза "да". За това не съм потърсила списанието и не съм сканирала.

това е което имам:
http://mkirilova.hit.bg/mso913E.jpg
Дано се види добре, зщаото е ситно

Последна редакция: чт, 16 апр 2009, 10:18 от Мимиту с кирилизация

# 563

Със стиропорови топченца, супер меко и чудесно се нагажда към формите на тялото Simple Smile

# 564
момичета ето и аз какво успях да намеря, мисля да го пробвам и ако се получи ще покажа резултата
http://www.bulfurniture.com/php/statiq.php?id=177
http://www.comfort.bg/bg/%D0%B8%D0%BD%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%B5%D1 … %BE/view/449.html

# 565

Със стиропорови топченца, супер меко и чудесно се нагажда към формите на тялото Simple Smile

Благодаря, ще пробвам  Simple Smile А кройките от къде намирате?

# 566
 Shocked А стиропоровите топченца от къде намирате? Shocked Определено и аз съм "ЗА" да пробвам. И без това съм на вълна детски мебели, но имам проблем с тапицерията - мисля си за бебешки плюш (памучно кадифе май му викат още), но не мога да намеря, особено пък и в 3 цвята синьо. Имате ли идеи какво такова мекичко, но пък и здраво може да го замести? Гледах разни дамаски, ама те пък са жакардови, на форми и няма да стои добре. newsm78

# 567
  • София /Абсурдистан
Shocked А стиропоровите топченца от къде намирате? :
От големите строителни магазини или борси. Наричат се перлит  Peace

# 568
Здравейте шивачки.Преди време и аз се вдъхнових да шия такова кресло, уших го и го напълних с перлит, но се оказа че това не е най удачният вариянт.Според мен най-добре е някакви по големи топчета, защото перлита се сбива след няколко дни, а и е доста пепелив.

# 569
Здравейте шивачки.Преди време и аз се вдъхнових да шия такова кресло, уших го и го напълних с перлит, но се оказа че това не е най удачният вариант.Според мен недобре е някакви по големи топчета, защото перлита се сбива след няколко дни, а и е доста пепелив.

Възможно е да е пепеляв, ако не е качествен. Ние имаме кресло с перлит, процента на смачкваемост (ама, 4е го измислих  Crazy ) е доста малък след почти година употреба.
Всъщност при нас се продават кресла и с пластмасови лещи или с пластмасови топчета. Може да потърсиш, при тях няма сбиване  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт