DE. Тема 100

• 11 405
  • 305
  •   1
Отговори
# 30
  • Германия
Моите германски познати са впечатлени от Мастиката Mr. Green, консумират я след торта.
Не само твоите  Laughing с анестезистът при раждането на Фаб точно за мастика си хортувахме. Свекърът ми се разтапя, като му занеса шише мастика. Какво толкова и харесват не знам newsm78

# 31
Иzпуснах ви  Embarassed

# 32

Удари една мастика и ще наваксаш Sunglasses
Добьр ви ден!  bouquet

# 33
Хич не ме кефи мастиката ама и моите наблюдения са, че я харесват  ooooh!... Е, едно време съм пила "облак" ама това си е друго.

А3 пък не 3нам какво да е имаш едно дете  Laughing... Сигурно е малко скучно.  Sunglasses

На Георг му се появи кръв в носа, а исках да и3ли3ам на ра3ходка (3авива ми се свят при мисълта, че сте ги обличам двамата със 3имните дрехи...  Rolling Eyes

# 34
Ехо, немските мами, ха честита ви 100-тна темичка!  smile3521
И наздраве!  Wine Glass

# 35
Тук преди 20тина минути се чу една сирена (от тия дето ги пускат за Ботев и Левски в България). След малко доста наблизо се чуха пожарни или линейки? Сега прехвърча и хеликоптер. Странна работа - какво ли е станало?

Сърфи, единствения недостатък засега с 2 деца е, че не можеш да спиш, когато и бебето спи. Но все пак си напаснаха режимите и двете спят на обяд - около 13-15ч има период от час и половина - 2 ако имам късмет, когато спят едновременно.

# 36
  • в сърцето на един мъж...
Сърфи, имаме един приятел дето ни беше на гости лятото и като си тръгваше, взе 5 шишета от минерална вода по литър и половина, пълни с мастика Mr. Green Пробва човека "облак", каза че е "дяволско питие" и умря от кеф Mr. Green От тогава мастиката му е фаворит Joy

# 37
Честита ни юбилейна! И хубави теми сте отворили по тоя случай, браво!   bouquet

Не ви е срам да ме фрустрирате така...

# 38
Да преизпълним с още 100 теми и следващата петилетка!  Laughing
Майка, наздраве! Laughing

А мен защо не сте ме включили в работната група за Марти?

Тази нощ с Ева се борихме срещу един голям сопол. Сега аз се боря с умората. Mr. Green

# 39
  animal037    smile3535 Мооомичетааа, догоних ви... running Я, тема 100  newsm44  Хо-хо-хо.
Кой каза мастика? Айде по една в кафето  Drunk ! А така! Кви са тич облаци  Rolling Eyes ?
 Joy
Моите немчошци пък си падат по мента... Crazy
Танче, с удоволствие бих се включила да помогна за кампанията за това детенце  Hug ! Мейл имам в профила Wink .
Сърфи, да не си 2в1, че всички ти пишат как е после? newsm78 Изпуснах ви края, от ментата в кафето ще да е, пардон мастиката  #Silly .

Потънала съм в работа до козирката, не знам дори дали ще стигна до унито преди коледа! Ужаст.  Crazy И безумие.

# 40
Мамун, Кате,дайте си мейла на ЛС4е аz скоро си раz4истих кутията с ЛСта и ги нямам ве4е  Embarassed
Зиме сега Ще иzдиря твоя  Peace
Едит, скрит е Зиме.

# 41
Зиме сега Ще иzдиря твоя  Peace
Едит, скрит е Зиме.
Ха! Ми аз го виждам  Laughing !
Битте зер  zima82@gmail.com

# 42
 Сърфи, да не си 2в1, че всички ти пишат как е после?

Не, но се интересувам - 2010/2011 може да се пробваме пак Wink. Един вид психическа подготовка. Mr. Green

# 43
# 44
  • Германия
Честита 100 на тема. Heart Eyes
Моля ви кажете изпращате ли колети в Бг. Изкам да изпратя за коледа няколко малки подаръчета но не знам дали ще пристигнат. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт