Мисче, честито за малкия племеник - да е жив и здрав, страхотно име са му избрали

Янче, как може да ти се карат, че детето ти плаче, ти да не би да искаш да е така, егати хората.

За бонбонките - аз съм ок за Милката и ли за Киндерите, каквото изберете.
Деска, ще може ли нещата от поръчката да си ги взема след партито от вас?
Аз тия дни не пиша, ама то е щото вкъщи сме двете с малката, миналата седмица ми обърнаха внимание в градината на кашлицата й и от вчера си стоим в нас - педката даде сироп, кремче да й мажа на гърдичките и гръбчето вечер, че то вече цял месец стана, а това бухане не минава. Не била заразна кашлица каза педката, така че в неделя съм на линия.
За съботната акция пред Народния театър ако мога ще мина и аз, само да не е супер кофти времето и да си осигуря транспорт.
Аги, чакам и аз да кажеш как са нещата като се върнеш

Ей, много ми е мило като ви слушам да си говорите за коремчетата, а и в работата напоследък само ме подкачат не се ли замислям за второ дете. Но все още ме спират някои фактори

Ренка, и Маги след ясла въобще не мог ада кажа, че е уморена, все едно някой по-скоро я е напомпал със стероиди и се чуди как да ги изразходва, дивее до никое време, не иска да ляга, въобще - не е само при вас явно така. Иначе и моите познати, чиито деца са на градина и ясла, се хвалят как едва ли не нямат времеда вечерят децата щото били уморени и искали да спят. Ама аз това докато не ми се случи, няма да го повярвам.
Като не пиша редовно и все забравям да напиша нещо от това, което съм решила. Затова се извинявам, че не се включвам по всички теми и че сигурно съм пропуснала да покажа съпричастност към проблемине на всички. Знаете, че иначе всичко преживявам с вас.

Бягам да спасявам коледната украса от набезите на Маги.
За първи път ми се случва, заедно с половинката сме така...Надявам се дребчо да го подмине 
Опитваш се да говориш, обясняваш пък дано проумее нещо от думите ти
И бързо да оздравяваш, ей 
Децата изкараха нещо стомашно и вирусно, но Митко го повтаря. Днес е у дома с баща си и като нищо ще отнесе цялата седмица така. Нищо не е сигурно. Не ми се мисли после как ще тръгне пак на ясли. Рев, писъци ... Там не се занимават с тях. Не му е интересно. В най-добрия случай им пускат някакви песни или им дават да си драскат нещо. Струва ми се, че през цялото време се занимават сами, а лелките се включват да ги сложат под строй на гърнето, на масата или в леглата. Митко може много неща, но не го оставят да ги прави там, защото им е по-лесно. После той иска и у нас аз да го обслужвам.
Е, поне не настройват децата против родителите. Определено, за Коледа мисля да купя няколко книжки за яслата. Има кой да ми каже дали ги четат
.
. Страхотно се зареждам , а и за нея това е голяма разнообразие - готвят , шият рокли , рисуват и въобще куп неща, за които нямам нерви. Само дядо й я глези малко повече, но и в това не намирам нищо лошо, нали на него се глези не на мен.