АПРИЛските деца с трепет чакат коледната веселба!

• 18 955
  • 295
  •   1
Отговори
# 165
  • 2 етажа над тавана
Привет, момичета Hug

Мисче, честито за малкия племеник - да е жив и здрав, страхотно име са му избрали Hug  bouquet

Янче, как може да ти се карат, че детето ти плаче, ти да не би да искаш да е така, егати хората. ooooh!

За бонбонките - аз съм ок за Милката и ли за Киндерите, каквото изберете.

Деска, ще може ли нещата от поръчката да си ги взема след партито от вас?

Аз тия дни не пиша, ама то е щото вкъщи сме двете с малката, миналата седмица ми обърнаха внимание в градината на кашлицата й и от вчера си стоим в нас - педката даде сироп, кремче да й мажа на гърдичките и гръбчето вечер, че то вече цял месец стана, а това бухане не минава. Не била заразна кашлица каза педката, така че в неделя съм на линия.

За съботната акция пред Народния театър ако мога ще мина и аз, само да не е супер кофти времето и да си осигуря транспорт.

Аги, чакам и аз да кажеш как са нещата като се върнеш Hug

Ей, много ми е мило като ви слушам да си говорите за коремчетата, а и в работата напоследък само ме подкачат не се ли замислям за второ дете. Но все още ме спират някои фактори Whistling

Ренка, и Маги след ясла въобще не мог ада кажа, че е уморена, все едно някой по-скоро я е напомпал със стероиди и се чуди как да ги изразходва, дивее до никое време, не иска да ляга, въобще - не е само при вас явно така. Иначе и моите познати, чиито деца са на градина и ясла, се хвалят как едва ли не нямат времеда вечерят децата щото били уморени и искали да спят. Ама аз това докато не ми се случи, няма да го повярвам.

Като не пиша редовно и все забравям да напиша нещо от това, което съм решила. Затова се извинявам, че не се включвам по всички теми и че сигурно съм пропуснала да покажа съпричастност към проблемине на всички. Знаете, че иначе всичко преживявам с вас. Hug Heart Eyes

Бягам да спасявам коледната украса от набезите на Маги.

# 166
Привет и от мен, аз само набързо, че освен работа съм се обзавела с конюнктивит и едвам гледам  Tired За първи път ми се случва, заедно с половинката сме така...Надявам се дребчо да го подмине  Praynig
Ох като ви чета с тия бонбонки да споделя вчера как се нервех - ето четете тук ако желаете... http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=347871.msg9392783#msg9392783
После пак ще пиша ...че едвам гледам

# 167
Здравейте и от мен,

Янче, Яна е същата чувствителна и много уязвима, а аз съм безсилна, не знам какво да направя. Яна както си седи на масата и си яде започва да плаче - мамо защо не ме обичаш, мамо не ми се сърди, аз съм лоша...сърцето ми се къса, кой й напълни главата с тия глупости  Sad Опитваш се да говориш, обясняваш пък дано проумее нещо от думите ти  Tired

Наде, съгласна съм за торбичките  Grinning И бързо да оздравяваш, ей  Naughty

Мисче, успех в начинанието, пиши какво става.

Смин, да ви минава бързо Hug

# 168
  • София
Момичета, от колко беше в неделя Коледното парти?

# 169
Момичета, от колко беше в неделя Коледното парти?
Вени, От 10 часа. Кажи как си? Как е Лора?

# 170
  • София
Деси, мерси, и аз така мислех, ама се чудех дали не беше и половина.

Ами, как съм - горе -долу е най-точно да се каже, защото ту съм добре, ту зле. Ходих два пъти при една психоложка и много ми помага. Но положението е толкова отчайващо, Милен е толкова зле милия, като 15 годишен пубер говори, направо....1

Лора е добре сега!

# 171
Вени, а Мати как е?

На теб  Hug Лора ще идва ли на партито, за да уточним бройката за торбичките.

# 172
  • нейде там, където ....
Ние май ще пропуснем партито в неделя  Cry Децата изкараха нещо стомашно и вирусно, но Митко го повтаря. Днес е у дома с баща си и като нищо ще отнесе цялата седмица така. Нищо не е сигурно. Не ми се мисли после как ще тръгне пак на ясли. Рев, писъци ... Там не се занимават с тях. Не му е интересно. В най-добрия случай им пускат някакви песни или им дават да си драскат нещо. Струва ми се, че през цялото време се занимават сами, а лелките се включват да ги сложат под строй на гърнето, на масата или в леглата. Митко може много неща, но не го оставят да ги прави там, защото им е по-лесно. После той иска и у нас аз да го обслужвам.  #Cussing out Е, поне не настройват децата против родителите. Определено, за Коледа мисля да купя няколко книжки за яслата. Има кой да ми каже дали ги четат  Laughing

П. П. Вени, той защо не се възползва от помощта на психолог?

# 173
  • Варна
При нас пуснаха половината офис в отпуска..уж. Мен ме задържаха заедно с един от колегите братовчеди. Е, то си работи най-добре момчето, ама...както и дае до Нова година съм на работа да видим дали ще има пари.
Днес джи-пито ми предложи при нея на половин ден, но просто 300 лв. са за никъде.
Вени,  Hug

# 174
  • София
Наде, мисля да идва Лора, живот и здраве!

За Милен и консултация при психолог - ами според него той си е наред, той е прав, не съжалява за нищо и пр...ще ви разправям на живо.

# 175
  • София
Мисче, честито ви бебче! Желая му много здраве и късмет!

Вени, радвам се, че професионалната помощ ти помага! Все пак проблемите трябва да се решават, не да се потискат. Много ми се иска с нещо да съм ти от полза!  Hug

Наденце, Реа ще е с кавалер, така че ще предвидиш ли торбичка и за него!  Hug

Деска, удобно ли е утре да минем привечер, за да си вземем къщата?

Смин, бързо да се оправите!

Янче, съчувствам ти! Много целувки за Симонка!

Реа хърка! Не стига, че запива към 23-24ч., ами и хърка. Не сме спали вече 3 нощи. Няма никакъв секрет, може би е от парното. Тази вечер ще сложим влажни кърпи, дано да поспим.

Лека вечер!

# 176
Ето ме и мен. Чета , ама като няма с какво толкова да се включа си мълча  Wink.

Наде, добре съм , вече 12 седмица. Ей сега се връщам от преглед , всичко огледаха и е ОК , дано така продължава  Praynig. Сега си гледам снимчицата. А Ема е много смешна.  Гледаме една книжка за едно братче и й казвам, че и тя ще има братче или сестриче, а тя ми отговаря , че не иска , искала си батко Марти / на сестра ми, когото е виждала само на снимка и говори с него по телефона/. Стори й се явно по-безобиден от някакво бебе.  Вчера и соча корема , да види къде е бебето, а тя си закрива с очи , не искала да го гледа. Не е много във възторг, ама ще свикне.

Вени,  Hug.

Мис, как е минала мисията?

Отивам да се опъвам пред ТВ, Емчето ще спи два дена при свекитата и аз ще релаксирам. Даже се чудя като дойде номер 2 дали ще са навити и двете да ги взимат заедно  newsm78. Страхотно се зареждам , а и за нея това е голяма разнообразие - готвят , шият рокли , рисуват и въобще куп неща, за които нямам нерви. Само дядо й я глези малко повече, но и в това не намирам нищо лошо, нали на него се глези не на мен.

Красе, видя ли Ники как бързо е дръпнал с материала , а ти се беше притеснила.

jd, наистина жените в яслите са мед. сестри и задълженията  им  са да обгрижват мъниците. Доколкото съм наясно , на определен брой деца се отпуска педагог, които ги занимава . Може би няма такъв при вас?!
Аз понякога като чета за яслите и направо се радвам , че Ема не я приеха. Дано в ДГ да е по-различно.

Нямам търпение за неделя .

Последна редакция: вт, 02 дек 2008, 20:53 от Mayflower

# 177
Ами отчет - тоновете са ок.
Не е било запис, само слушане. Сестрата ме попита защо лежа и защо пия но-шпа и магнезий, като съм в 37 ГС, нормално било да раждам  newsm47
Отидох до Марсел, домашните да ме бият после, ама си купих ваната за бебе на Фишър Прайс, от 100 кинта намалена на 48 Joy

# 178
  • София
Привет!

Нещо ми е много криво и изморено  Confused Станимир се опитва да се разболява - кашля+сополи от вчера.

Дърпат ме за работа вече от няколко страни и все за неприятна работа и малко пари, ако се хвана на всички места ще изкарвам прилични пари, но пък ще съм още по-гроги, уф и аз незнам какво да правя - оплаках се  Simple Smile

Дългострочния ми план за семействане - 2 лета работа + хууубава почивка т.е. лятото на 2009 и 2010г. Трябва да забравя всички бременски и бебешки неприятности, да забравя какво е да се ражда, да си стъпиме малко на краката и тн. Сега и да искам няма как да си "позволиме" бебе... Та 2011 г лятото натискам Ст /ако е все още той де/ и правиме ново априлче /момиченце/, което се ражда април 2012г. Станимир ще е на 6год, още в дг, но нищо, тъкмо ще го натискам да учи от рано. Та такъв е моя план  Mr. Green

Споделя съм много пъти тук, че Станимир още от бебе, в 20ч всяка вечер бива хвърлян в креватчето си, където скорострелно заспива т.е. заспиваше. Втори месец вече е ад, няма заспиване преди 22ч, заспива само със Ст, а времето до 21,30ч прекарваме в екшъна "Отивай и лягай! - Ниииикааам!". В паузите на екшъна със Ст пушиме като ученици в тоалетна, зинзирикаме, защото отваряме широко прозореца, за да се проветрява, защотооооо малкия терминатор идва през минута да пишка/яде/пие сок/пие вода и тн и тн #Cussing out
А от ясла като го взимам  ooooh! ooooh! танца на целодневно вързания виждалили сте го?! Скача трупешката и вее лапки с изплезен до брадичката език  Mr. Green Сега като е студено, не мога да си позволя да играе навън и... знаете какво става вкъщи  ooooh!

Последна редакция: вт, 02 дек 2008, 19:39 от Данче-Калпазанче

# 179
Аааа, моля, моля и аз съм за прекарване на време с баба и дядо. Лекса редовно я давам. Тя ако може даже само в баба си да живее най-ще и хареса. Но с Крис е друга работа на този етап. Обаче снощи са се справили много добре. Единственото лошо е, че след полунощ е спал в кошчето за кола. Събуждал се е няколко пъти, както обикновено, но не се е драл от рев. Бързо се е успокоявал.
Само дето аз още в ранни зори се събудих с гърди буци и си припомних слизането на кърмата преди година. Тази сутрин видях как бих изглеждала със силикон (поради горната причина). Че тъкмо преди 3 дни си дадох и помпата на сестра ми, викам си няма да ми трябва пък то какво стана. В крайна сметка ходих предиобед да храня малкия в майка ми и после пак следобяд. Пратих мъжо да търси ръчната ми помпа в още неразопакованият ни багаж, но без успех. Дано идната утрин е по безболезнена, че иначе незнам как ще процедираме с плана, защото децата са все още в майка ми.

Смин, дано се оправите скоро  Hug, днес между другото направих запитване за въпросната ваксина на едно място, ще те държа в течение като имам резултат.

Общи условия

Активация на акаунт