Уреди втора употреба, уреди с транспортни дефекти - 3

• 349 014
  • 536
  •   1
Отговори
# 480
В сайта на Марти 76 не всички уреди са показани. На място има по-богат избор. Първата ни пералня я взехме 2003 г. и работи до 2015. Не се повреди нито веднъж, само накрая започна по-силно да вие при центрофугиране и решихме да я сменим. Взеха ни я обратно и купихме с отстъпка втората.

# 481
  • София
Други идеи?
В гореспоменавания магазин ми казаха: за 6кг = 600лв, 7кг = 1100лв.
No. Thanks Peace

Засега само с RM brothers имам допир, а и дават 2г гаранция, но и 1г ме устройва.

# 482
    Нещо не сме се разбрали. Марти 76 работят само с Миле, а те имат само 5 кг перални. Също дават 2 г. гаранция.  Друг сайт сте питали.
    Нещо за готварски печки да знаете?

# 483
  • Пловдив
Къде в Пловдив има микровълнови с транспортен дефект или втора употреба?

# 484
  • Раковски
 Аз такива не съм виждал, инак за вграждане или обикновена.

# 485
  • Пловдив
Обикновена и не скъпа.Ще я нося в къща,която рядко се ползва.

# 486
  • Раковски
Погледнете в продавалника, има евтини, инак според марката може да се вземе нова за около и под 100 пари.

# 487
Къде в Пловдив има микровълнови с транспортен дефект или втора употреба?
В бившия Рум Тракия има такъв магазин, има и готварски печки понякога. Но там понякога пускат на 50% и всичко се разграбва. Нямат и съвсем постоянен асортимент, но можеш да погледнеш.

# 488
От РМ Брадърс си взех сушилня AEG с 2 г. гаранция. Отидохме на място и момчето ни обясни разликите в моделите и т.н. Тази есен ще направи 2 години вкъщи. Доволна съм  Peace

# 489
   Във Варна къде могат да се намерят здрави уреди втора употреба (за миялна питам)?

# 490
  • София
Някой може ли да ми препоръча магазин, в който да намеря пералня около 200 лв. Трябва ми за вила,безсмислено е да давам повече, защото не се знае кога ще ни ограбят.

# 491
  • Бургас
Здравейте!
Сега попадам на темичката.
В Бургас къде има такъв магазин?
Трябва ми телевизор,плазма,не ми се дават толкова пари за нов  Embarassed Други неща в момента чакат ред  Embarassed

# 492
   Във Варна къде могат да се намерят здрави уреди втора употреба (за миялна питам)?
Скрит текст:
https://bazar.bg/%D0%BE%D0%B1%D1%8F%D0%B2%D0%B0%E2%80%9314533838 … D1%86%D0%B8%D1%8F

# 493
  • Beyond the stars
Някой с мнение за Магпром. нет
Скрит текст:
  Wink

Заглеждам се по разни дребосъци от сайта - парочистачи, роботи и т.н.  Mr. Green ама нещо не намирам мнения  като цяло.

# 494
  • Countryside
Извинявам се, че нахлувам, но не съм чела темата, а искам да попитам някой поръчвал ли е уреди с транспортни дефекти от технохит? И ако да, всички уреди ли са с дефекти? Не е ли редно дефекта да е описан и сниман, за да си прецени човек дали да поръчва  newsm78 И имал ли е евентуално някакви проблеми с гаранцията?

Общи условия

Активация на акаунт