Той и моя нямаше коса, ама колкото имаше там разни стърчащи кичури, вече ги няма. Ама така сега мяза на мъж, а не на бебе. 
Пуки, Инче как ще подберете снахи? Наплива ще е голяяям 

сериозен "мъж" си изглежда още от сега 
бяга ми по тъча...като нищо ще се изметне като свършат ергените
и аз после как ще я пласирам малката пикла, като около мен все девойки се раждат
Утре се стягяме да правим погача на малчо и а забравих да направя половината покупки днеска. Много разсеяна съм станала 

), а ние с таткото да ходим по магазини, че имахме неотложни покупки.
), другите си стоят на склад. Не стига, че не ги ползвам, ами днес купих още едни на Event в кръгла кутия
. Не за друго, а заради кутията - най-удобно ми е съхранението на памука в домашната аптечка в такава кутия, а старата е още от бебешките години на баткото, та реших, че е време за смяна
. Може би лятото като тръгнем по цял ден навън ще ми влязат в употреба.
. Сега вече е добре детето, но няма да му слагат повече никакви ваксини, за да не направи реакция и на тях. Не се притеснявай, поправимо е всичко, само се въоръжи с търпение и действай активно без да изчакваш, дано педиатърката ви е свястна и се ангажира съвестно с проблема 

Май ужасно голямо значение иа къде е произведено,а? 
Ох, тези дни нещо не ми остава време за писане, малката е кисела и е по цял ден в ръцете ми! Събота и неделя гледам да свърша повечеко домакинска работа, когато мъжо си е вкъщи и може да наглежда малката калпазанка! Оставила съм ги да си поспят гушнати, няма да ги будя, чудото като огладнее ще нададе вой! Сега сложих във фурната една манджа по нова рецепта, дано се получи сполучлива, вече акъла не може да ми роди какво да готвя!
Всички коментари за захранването ги чета с интерес, за да мога и аз да се ориентирам, благодаря ви, че споделяте мнения!
от историята с изтеклия срок на годност на млякото! Как не ги е срам, става въпрос за бебче!
браво много си смела, аз косичката не смея да я пипам още! 

ама и от няколко дни е толкова кисело мойто детенце, явно сме в поредната "криза"
И при нас се появиха някакви сополки, ама незнам дали не е от парното
Днес ще правим погача на малкото бръмбарче 

Препоръчани теми