Клуб "полицeйска съпруга"-2

• 42 254
  • 654
  •   1
Отговори
# 315
  • Варна.
за военните - във Варна ходи комисия от министерството и оглежда нови апартаменти из града за закупуване. вероятно и в други градове се подготвят такива покупки.
още веднъж браво на министъра им!

# 316
  • Варна
Пак за военните - всички жени служителки ще бъдат ваксинирани безплатно с/у рак на маточната шийка. Ваксина, която иначе струва около 600лв.
Наистина страхотен министър!  Simple Smile

# 317
  • у дома...
Евала на военния министър! Как пък и на МВР не може да се падне един такъв като него. Дори и на половината като него да е пак ще е нещо.

# 318
Дами, кога трябва да се провери за почивните карти и къде в София?Че мъжо му е вързан езика да пита Whistling

# 319
Дами, кога трябва да се провери за почивните карти и къде в София?Че мъжо му е вързан езика да пита Whistling
Май месец,но вече имало списъци някъде . Twisted Evil
Това за Варна де.За София незнам.

# 320
Май месец,но вече имало списъци някъде . Twisted Evil
Това за Варна де.За София незнам.

А, то е ясно. Аз се съмнявам дали ще се уредим някога, но все пак да се пробва Hug

# 321
Ние се уредихме преди 2 години,но дет се вика всеки ден вися в дирекцията.
Но,бяхме и резерва все пак нека не забравяме.

# 322
Привет от Варна!Надявам се,че ще приемете още една полицейска съпруга при Вас.Радвам се,че открих тази тема,защото се интересувам и следя всичко свързано с полицията,по обясними причини.Влизам като гост и в полицейският форум,но смятам че при Вас ще ми е много по-уютно и приятно.   newsm44

# 323
  • варна
добре дошла Lina dm Hug

# 324
 PeaceЗа картите-разбрах че са пристигнали/в Пловдив/ за неактивния сезон,а за активния щели по-късно да изпратят-каквото остане сигурно Crossing Arms

# 325
да ви кажа за почивните станции-ние март месец ходихме във Велинград-не беше проблем, защото се води неактивен сезон т.е. февруари запазихме места и беше супер.Честно да ви кажа такава хубава почивка не сме правили от доста време.Сега даже обмисляме следващата-пак там Peace

# 326
За картите, имам прясна информация от вчера, но не обърнах много внимание честно казано.
В София другата седмица ще пристигнат всички върнати карти от другите поделения в страната. Точно къде обаче ще могат да се вземат не знам, не се сетих да попитам.

# 327
Че и върнати ли има?
 newsm78

# 328
Ние септември сме на Велинград  Flutter

# 329
  • Ботевград
Към 15 май щяло да има пари за дрехи  newsm81 bye  Hands Clap

Общи условия

Активация на акаунт