85 предколедни пожелания в САЩ

• 20 054
  • 301
  •   1
Отговори
# 165
Бийн бегс има в Таргет.

Ева, ако само компаниите са скрити, бива. В студентските ми години си взех от прайслайн един супер евтин билет от Лос Анджелис до Сан Франциско. Но като ривийлнаха маршрута, се оказа, че тръгвам от LAX и сменям самолет в Санта Ана (което е на 40 мили от LAX)  ooooh!. За да ми се смеят елейките, да допълня, че живеех в Анахайм, което е далеч по-близко до Санта Ана отколкото до LAX Laughing.  Та този полет, който по принцип е час и половина излезе четири, като част от времето беше за да прелетя от единия край на ЛА до другия Grinning. Бели кахъри, но ако ти направят подобен номер на презокеански полет, ще е кофти.

Аз явно съм коравосърдечна, защото 'ич не плача.

Последна редакция: чт, 11 дек 2008, 03:11 от Juturna

# 166
  • usa
Бийн бегс има в Таргет.

верно newsm78? пролича си каква съм пишман пазарувачка  Embarassed...

редактирам, за да ви пусна едно линкче, което са ми пратили да се порадвам. сигурно е спам, но не мога да не го споделя - http://uk.youtube.com/watch?v=FQt-h753jHI&feature=related

Последна редакция: чт, 11 дек 2008, 04:04 от миз

# 167
  • У дома
Niki1 , mersi Simple Smile

# 168
всичко дет ми трябва го има онлайн Wink

откакто се минах да карам тук обаче знам и няколко магазина  Mr. Green

салфетки - ниц, разни мазила не се броят за колекция, нали  newsm78

най-обичам да рева на книга, голямо реване ВИНАГИ  пада на Винету, Птиците умират сами, Отнесени от вихъра и Стършел... в живота опасявам се, първо псувам, после рева! и двете - страстно!  Crazy

научих любимия да ретушира пъпки по снимки и сега ще лъжем поколенията яко  Mr. Green

# 169
научих любимия да ретушира пъпки по снимки и сега ще лъжем поколенията яко  Mr. Green
  Ммммм, това би ми било полезно.  Grinning Кога започва курсът?

# 170
  • usa
всичко дет ми трябва го има онлайн Wink

онлайн рядко купувам нещо различно от книги, щото тях знам, че няма да ги връщам. а ако не харесам каквото съм купила, за да го върна трябва да ходя до пощата. не обичам да ходя до пощата. след като от чисто не обичане да ходя до пощата хартисах с няколко вещи, които не харесвам, силно ограничих пазаруването онлайн. аз съм стара и консервативна  Crossing Arms.

# 171
Малеееее какво червене ще падне ако се видим всички  вкупом  Laughing
И аз се червя ама при супер изненада или като ме настъпи някой по нерва хаха.
И аз съм сред ревящите след раждане ,мислех че ще спре и че са следродилни хормони ама не,чак и на анимации мога да се просълзя,преди и дума не можеше да става. Simple Smile

Бенс...местите се прочетох ,много късмет на новото място ви желая.

# 172
бях написала нещо тъжно, но видях съвсем случайно, че ютурна има рожден ден и предпочитам да я поздравя и да и пожелая да е здрава, обичана и да има много късмет! липсват ми емотиконите, да се чете: подарявам ти цветя Simple Smile

Последна редакция: чт, 11 дек 2008, 07:08 от stella_ars

# 173
Госпожице Juturna приемате ли поздравления вече  Thinking . ЧъРъДъ  много здраве, положителни емоции и успехи пожелавам от сърце  Hug .

# 174
Ха, ЧРД дорогая Juturna ! Весел и топъл празник Simple Smile  Hug

Прекрасно дете и чудна елха! Вики, пусни ни линк към това великолепие в пълен размер, плс! Така не можем да оценим подобаващо!  Heart Eyes

Миз, просто мразиш пощи, това няма общо със консерватизъм Wink апропо - и аз мразя да връщам с бурна страст, но още повече мразя да подритвам парите, дето съм ги изкарала с пот и труд! Crossing Arms
А за щерка ти има оправия - прати ми я насам за седмица  Grinning тук и джапанестите хардлайнери се предават и влизат в Uggs!

Aнет - много са сладурести и като си преставиш как скача с 2 крака в локва с тези галошки как да не му купиш Wink аз и за себе си ще купя (със същата цел!)

Тино, а аз се кълнях в теб! Grinning (тихичко - много е лесно, скачай в торентите и свали Лайтрум на Adobe... после става за сек, за разлика от PS)

Последна редакция: чт, 11 дек 2008, 17:00 от Agent Provocateur

# 175
  • USA
Честит рожден ден, Ютурна! Много здраве и късмет и да ти се сбъдне мечтата!   bouquet

Вики, направо ми скри шапката с тази снимка. Мнооого красива! Дори не предполагах, че е снимка. Елла е прекрасна.

Моя милост се завърна след кратка разходка до Хюстън, комбинирана с изпит. Сега ще почивам и наваксвам с клюките, докато лекувам поредния Кристиански вирус.  Tired

Агент, сподели за ретуша. Ангелинчето пак поразява с поглед от подписа.  Heart Eyes

# 176
Вики, страхотна снимка!
Загуби се ти, какво се случва с теб.. Simple Smile 8 дни до РД, а? Големи планове?

Уинкс, да се оправя малчо бързо.

Ютурна, весел празник!

# 177
Ооооо милички много мерси за комплиментите ,ето заради Агент  ще ви я тросна снимката да я видите по добре (утре махам) Flutter

(промених си решението -утре вечерта ще ви я пусна че сега всички спите така или иначе) Wink

Зора...Време не ми остава този месец,то са рожденни дни то чудо,поработвам от време на време също,в продажба на къща сме и в търсене на друга съответно,това да продаваш си е как да кажа  ooooh! Чета ви по диагонал когато мога,мерси че питаш  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 11 дек 2008, 08:54 от victoria

# 178
  • WA, USA
Честит рожден ден Juturna!!!! Мноого щастие и усмивки!

Вики снимката е прекрасна, и аз се зачудих дали е истинска или картичка.

Знам че сте говорили и преди и ще се разтърся този уикенд, но да питам на бързо - коригирате ли си децата като ви говорят на Английски? Малкият е почнал да бръщолеви от една седмица и е много сладък, сърце не ми дава да го поправям. Казвам му БГ думата и продължаваме, аз му говоря са мо на БГ, но той ми отвръща на ЕНГ. Толкова време го чаках да проговори, че не ми се иска да го скастря. Произношението на БГ думички му е видимо трудно, опитва се да повтаря, но изпуска много съгласни и излиза нещо съвсем различно. Не се правя че не го разбирам като каже нещо на ЕНГ, отвреме навреме му обяснявам, че ние говорим на бг ама толкова. Да настоявам ли повече? 

# 179
Малеееее какво червене ще падне ако се видим всички  вкупом  Laughing
Какво ти червене, помисли само, какво реване ще падне  hahaha

Миз, американка е твоята дъщеря по джапанки през зимата да ходи, мдаааа... А ти обувки искаш да и купиш. Що не ѝ купи едни Ъгс?

Ютурна, ЧРД!!!!

Общи условия

Активация на акаунт