На снежинките големи усмихват се МАЙчетата ни засмени (20)

• 13 841
  • 286
  •   1
Отговори
# 105
Честито на всички празнуващи днес! Да сте живи и здрави, много щастливи и обичани   bouquet !
mu6muro4e, стихотворението е страхотно!!!

# 106
mu6muro4e страхотно стихотворение!
току що Миша ми каза "че иска да и родя още малко бебета" Sick че да имала повече кукли(тя ползва Ив за кукла Mr. Green Mr. Green Mr. Greenнай обича да му обува чорапи и да му прави номера а той и се смее)Ама засега ще се задоволи само с Ив поне още 1-2г.

# 107
  • София
Alexi да си жива, здрава и много щастлива   bouquet  Приятно изкарване на празника и много подаръци  smile3521
Честито и на всички именици и на порасналите бебоци.
Мушмороче много хубаво стихотворение.

# 108
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ALEXI!

Бъди жива и здрава, с много късмет и заобиколена от любов !

мушмороче - стихотворението е много сладко  Heart Eyes Стана ми едно мило и драго...  Hug

Маги и Ирен прави от време на време такива изказвания... Много ми е сладка когато като го чуе да мрънка нещо и без да и казвам каквото и да е, отива при него започва да го гали или люлее /като е в количката/ и му пее "Мила моя мамо"..., точно като с дистанционно е... да я изядеш направо  Heart Eyes

# 109
Момичета, благодаря ви за милите пожелания   bouquet Hug!

ммаги, Миша е голяма сладурка, малките деца както помнят, след година, две Миша ще те подгони пак с искания  Mr. Green

EVA x 2 Ирен е много грижовна!!!

Мушмуроче, много сладко стихотворение, разтрепери ми се гласът, като го четох на таткото. Ааааааааааааааа, ти защо попадаш на такива стихотворения, търсиш ги по повод или случайно  Thinking Simple Smile

Няма да мога да изчета пропсунатото, много се надявам всички майчета и майки да са здрави, а ако има болнички, бързо да оздравяват.

Сладки сънища, ние продължаваме с наздравиците, кой с чай (аз), кой с вино

# 110
 #Silly  ааа случайно  Laughing

# 111
Цитат
Мушмуроче, много сладко стихотворение, разтрепери ми се гласът, като го четох на таткото.

И аз така, само дето мъжът ми се смее на емоциите  #Cussing out и мен ме досрамя Embarassed Blush

Страшно е миличко  bouquet

Aleksi, Щастие, любов, здраве и смях в сърцето и в дома ти.

# 112
здравейте , ето ни и нас ,ние последно време само четем ,че друго не може да правим, ха съм седнала ,ха е вдигнала врява до небесата, като изключим това всичко е ОК дай боже всекиму, днес даже си направихме една разходка 4 часа (чак ме заболяха краката ) . след разходката украсихме елхата, сложихме лампичките и елате ни вижте голяма радост на светлинките ама бързо отмина  Grinning
mu6muro4e ,стихотворението е страхотно    smile3521  ,то аз да ви кажа откакто съм забременяла съм си чувствителна ,само сълза да видя и съм втората
Aleksi ,много щастливи мигове ти пожелавам  smile3525

честито на всички "рожденници" ,да са много, много щастливи и послушни  newsm51

хайде ,всички болни да оздравяват   Hug

# 113
  • Варна
Привет момичета,
първо искам да ви благодаря за пожеланията за рождения ми ден  Hug
Второ да се похваля, че си имах подарък 2 зъбчета точно на рождения ми ден  Heart Eyes
Сега вече започвам с оплакването...няма да пиша много само ще кажа, че вместо да се радвам на бебето си аз имам ужасни главоболия с майка ми и най- вече с новият й мъж.То как не разбрах, че са ненормални тия хора та въобще да не тръгвам от Бг.Имах си абсолютно всичко, бях си спретнала всичко за бебчето, мислех си, че поне това бебоче ще си го гледам сама и както аз си знам и искам...но уви, не ми било писано... Cry подробностите ще ви ги спестя, че са ужасно грозни...жалко само, че толкова години ревах за  майка ми (която напусна България когато бях на 13)...нямало е за какво, тя е тотално различен и вече чужд за мен човек... Tired
Искам да честитя на всички празниците, зъбчетата ...всичко, тъй като доста пропуснах.
Скоро излизаме на квартира и обещавам, че ще се завърна и ще пиша по- често...
Децата са добре, малката си плямпа, върти, пипа страшно много и все иска изправена, още не седи сама . Малкия вече смени 2 зъбчета и му поникнаха мъдреците  Crazy
Дупето й е доста зачервено, чак се обели милата, но не е плакала, днес ходих до аптеката и къде с мучене къде с жестове се разбрахме какво точно търся тя се пооправя вече положението.Кисело мляко дадох още преди месец, беше по спешност, че й беше свършила храната.Без захар , реакции никакви, хареса й.Давам кашички, зеленчукови пюрета и т.н. както си му е редът.Ще ми се и попарка вече да давам но сиренето тука е ужасно солено, ще трябва да го кисна седмица докато стане...
Как ми се искаше тук да има детска кухня ама нъцки, така хубаво и лесно ми беше с малкия, записах го на 6 месеца и си откара там до годинката.
Скоро правих грис на малкия, че ми поискаи дадох на Йоана да опита- много й хареса, но ще поизчака още малко за пълна порция.
Май това е засега от мен.Ако случайно зачезна пак пожелавам на всички весели празници...моите за съжаление ще са тъжни, а такива планове имах за първата Коледа с бебе...не точно тъжни но няма да са такива каквито аз исках...хайде стига съм ви занимавала с депресиите ми...Лека нощ
ПП. забравих да похваля малката, че спи до 10,30 на обед.Тя от 3 месечна си спи по цяла нощ но сега започна да седи ди около 22,30 и спи почти до обяд.Синът ми аз го бях научила да спи до късно, че аз си падам малко поспаланка, а малката самичка  Heart Eyes Mr. Green

# 114
Алабала, предполагам, че е много горчиво усестането, че родната ти майка те ра3очарова, а не само чуждите хора...  Sad (а а3 дължа на моята толкова много, винаги е правела невъ3можното 3а да бъдем ние добре, винаги бди над нас, маика лъвица  Simple Smile ...).  И все пак най състествено е, че дечица са добре. Те дават сила и ни мотивират да продължим... Всичко добро   bouquet

А3 съм пак ностна смяна, сега и двамата са будни  newsm78, не чувам вопли, но Георг си "бае" несто оттатък. Поих ги, смених му памперса, че много се 3ачервява от пишото.

# 115
Добро утро момичета  Hug Имам един проблем: Бебо по цяла нощ мрънка и плаче, мисля, че спи, защото очичките са му затворени и като го галя не се обръща да ме види! Това вече е е от седмица. Незнам зъби ли сааа? В стаята от въздуха ли е? И аз не знам какво става вече  newsm78 А също да добавя, че не си доизпива млякото, оставя по 20- 30мл. Но пюрето и кашата си ги изяжда до края Thinking

# 116
Добро утро и от нас!
докато си пия с вас кафенцето да зачета...

Добро утро момичета  Hug Имам един проблем: Бебо по цяла нощ мрънка и плаче, мисля, че спи, защото очичките са му затворени и като го галя не се обръща да ме види! Това вече е е от седмица. Незнам зъби ли сааа? В стаята от въздуха ли е? И аз не знам какво става вече  newsm78 А също да добавя, че не си доизпива млякото, оставя по 20- 30мл. Но пюрето и кашата си ги изяжда до края Thinking

Ами Миша имаше подобен период но беше около 1,2-1,3г и тогава действах на принципа "проба-грешка",отворя да се разхлади. затворя, сменя папи, дам вода, и аз така за зъби си мислех и мажех с дентинокс, още квото ти дойде на ума и сега вече 2г по късно си мисля че просто е няква емоционална криза за 5-7 дни всичко си отшумя.Опитай и с по лека храна вечер ...Ако е на храна де(не на кърма)

Алабала съжалявам за това което ти се случва и дано успееш пак да си създадеш хармония и да си отгледаш спокойно децата Hug Hug Hug

# 117
Алабала, много кофти ситуация.  Sad Съчувствам ти.  Hug Не може ли да си се приберете в БГ?
Мъжът ми сега ми пише, че миналата година от осоляване са починали 7 бебета.  Shocked
Едно го изкъпали с яйце и се заразило със салмонела. Рязали гръбчето с бръснарско ножче...  #2gunfire  #2gunfire

# 118
Маги благодаря ти много! Ще видя какво ще го правя това. Незнаех, че бебетата имат емоционални кризи  Mr. Green сладкиши, какво ли нямате  Mr. Green.

А за осоляването - Колко ненормален трябва да си за да си поръсиш бебето с натриев хлорид, който не гори, ами направо убива! ooooh!

# 119
Малеееее, какви са тези събития в Студентски град???Как живеете в тази София?

Общи условия

Активация на акаунт