И в АПРИЛската дружина, бременна мама вече има!!!

• 24 416
  • 299
  •   1
Отговори
# 165
Добър ден и от мен!
Днес ви каня на гости у нас:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=317034
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=317034&pid=9320752

За срещичката аз съм за, само че следобяд май ми е по-удобно, Ивет е втора смяна. Но мога и преди обяд, ако на вас ви е по-удобно. В Елитис е спокойно през седмицата, през почивните дни е лудница.

Нели 84, много е гадно това с болестта, бях ти писала на лични. Дано не се наложи преливане отново. Praynig

# 166
Да е леката форма т. е минор шанса е 25%, а за тежката мажор остават 75%.
През януари ще ходим на софия за генетични изследвания и тогава там ще се разбере коя форма е.

Благодаря на всички за съчувствието.  Simple Smile

# 167
Я, пак да ви върна на коледната тематика. Вижте у нас как е окрасено
елхата
елхата отблизо
детската стая на големите
трапезария

Последният отчет от днес е 8.060кг/70см. Чист прираст - 300гр за месец, лекарката каза, че е добре.  Laughing

Ясмина, страхотно е у вас !!! Много ми хареса украсата и решението за мебелировката в детската стая   bouquet
Ясминка  Hug

# 168
И още един въпрос: Тъй като моя танк Ингланд  се счупи леко и заедно с Габи общо стават към 22 кг, който мъкна по едни стълби всеки ден, сега си търся нова количка. Хвърлила съм око на новата на Сисето обаче( BAMBU или Сърф), но иксах да питам вие с какви сте и доволни ли сте? Условията са ми да има: пълно легнало положение, 4 гуми с амортисьорчета и зимен кош, както и да е лека и здрава  Hug newsm78

# 169
Ще ме прощавате обаче тази сутрин имах доста за шетане, че гости чакам!   chef
Ей, ма лошо ви свикнах аз с това кафе сутрин на ранина... Peace Mr. Green Mr. Green
neli84 искрено ти съчувствам за детенцето...Дано е най-лекото, което може да се случи.
Aquariel, ето ги нашите гащи.

Не се виждат много, но нямам по хубава снимка. Много съм доволна. Скача си вътре по половин час, дори самичка да я оставя. Купих ги от продавалника за 17лв, а са съвсем нови.
Хайде, аз продължавам с шетането.   bouquet

# 170
Бъниииии точно такива тръся- от къде ги купи? Никъде не намирам  Tired

Сис ти май беше питала за каишките за прохождане- аз съм за, сигурно живот и здраве ще купувам и такава джаджа  ooooh!

Последна редакция: ср, 10 дек 2008, 12:34 от Aquariel

# 171
  • Варна
Здравейте!

Нахлувам и аз с един въпрос:
От 2-3 дни Малвина е обрината по дупето, но малко. Както винаги в такъв случай мажа с Бочко, но днес към 10 часа забелязах че са станали с бели връхчета, а сутринта си бяха само червени. Намазах с кремчето на Себа мед. Някое бебче имало ли е такива пъпчици по дупето и с какво мазахте? newsm78 newsm78 newsm78

Благодаря предварително!!! /след малко ще чета назад/

# 172
Neli84, много съжалявам за диагнозата. Всички ще се молим да излезе най-леката форма  Praynig

Акварелче, нашите бънджи гащи са на Линдам, съвсем изчистени само като гащи са си наистина. Нямат отстрани патета или други екстри. Купих ги от Пигис хаус, струваха към 60 лв, май  newsm78 Но новите мисля, че са по-толкова долу-горе. Боби много ги харесва, но скоро не съм го слагала, защото ме е страх, че става течение на вратата.  За количките, за сега не мога да те посъветвам, аз мисля нашата за сега да не я сменям, ще видим на пролет, ако не става - тогава.

Алокация, и Боби на 2 пъти имаше такива пъпчици аз ги оправих само с често миене с вода на чешмата. Незнам дали ще съм ти от полза с този съвет, но при нас помогна. Спрях ползването на всякакви мокри кърпи и кремчета и само вода, при всяка смяна на пампи. Подсушавам добре без да трия с хавлийка - а само с притискане на хавлийката. За 3-4 дни изчезнаха пъпките. сега си има най-хубавото дупе на света Hug

Айде сега и аз да питам нещо. По колко пъти на ден мога да пръскам Стеримарр в нослето. защото от 2 дни, откакто почнах да слагам по 7-8 пъти нослето на Боби за първи път има подобрение и почти се изчисти - дали обаче не прекалявам  newsm78

А да ви се оплача, мойта помпичка за нос, която се включва към прахосмукачката вече пристигна. Обаче не съм я пробвала, защото се оказа, че прахосмукачката ми е счупена. Свеки като беше вкъщи 4 дни, докато аз бях в болницата изчистила, явно прахосмукачката се е счупила, но тя не казва. прибрала я в шкафа и готово. Сега мъжо е в командировка и не мога да отида сама с Боби да си купя нова. Та скоро няма да разбера ще ми върши ли работа или не Cry Ех, тая жена бе, само проблеми около нея  Confused

# 173
Добър ден! И аз нахлувам с въпрос: има ли бебета, които не искат да стоят седнали, а само прави??? Мислех, че като започне да седи седнала ще миряса това дете, но нито в къщи нито в количката седи седнала за повече от 10 мин., само права в кошарата иска! ooooh!. Разходките ни са супер къси, просто защото в количката е седнала. В къщи трябва все до нея да стоя, защото ме е страх да не падне като иска да обикаля кошарата. Нищо не мога да свърша ooooh! Вече започнах да се замислям за проходилка!

НелиHug
Количката ми е на "КАМ", но не изпълнява условията за амортисьори на 4-те колела. Всъщност не знам дали въобще има. Бънджито ми е друг тип. Пак са гащи, но оградени с пластмасов борд с разни дрънкулки.
Такива пъпки като на Малвинка не сме имали. Чао засега!

Миленаг, благодаря за отговора за раничките!  bouquet

# 174
Добър ден! И аз нахлувам с въпрос: има ли бебета, които не искат да стоят седнали, а само прави??? Мислех, че като започне да седи седнала ще миряса това дете, но нито в къщи нито в количката седи седнала за повече от 10 мин., само права в кошарата иска! ooooh!. Разходките ни са супер къси, просто защото в количката е седнала. В къщи трябва все до нея да стоя, защото ме е страх да не падне като иска да обикаля кошарата. Нищо не мога да свърша ooooh! Вече започнах да се замислям за проходилка!

НелиHug
Количката ми е на "КАМ", но не изпълнява условията за амортисьори на 4-те колела. Всъщност не знам дали въобще има. Бънджито ми е друг тип. Пак са гащи, но оградени с пластмасов борд с разни дрънкулки.
Такива пъпки като на Малвинка не сме имали. Чао засега!

Миленаг, благодаря за отговора за раничките!  bouquet

Така както обясняваш за твоята щерка , все едно е писано за моя Косьо. До сега не е седял за повече от 2 секунди. Или изправен или лази. В леглото вече го оставям сам да обикаля. Вече е стабилен.  А проходилката е много добро решение. Откакто купихме съм супер доволна. Кефи  и се и се забавлява.

# 175
Ваня, промивай на корем без да се притесняваш!

# 176
Здраствуйте сестрички,
 Биска- Алоказия и ние сме с много много зачервено дупе и с пъпчици,и вече незнам какво да правя,но от последния крем на Себамед,има малко подобрение,незнам какво да ти кажа защото съм се ушашкала,вече трети ден е така,да не говорим че стой през цялото време по голо дупе,и на ръце и през ноща е само с памперс,вярвайте ми незнам как са ни гледали преди с тия пелени,аз се видях в чудо,не ми стигат гащите и всичко долно.Сега чакам Жоро сда ми се обади да видим какво ще правим и дали ще ходим някъде другаде на доктор,тъй като педиатърката ни я няма днес.ОФ изперквам.
 Коу и ние сме същите,отваря си очите и иска вече да е права,изпъва се като струна и да искаш не можеш да я сложиш седнала.Но трябва да ти каза че от както имаме проходилка(която не сме ползвали от няколко дни поради горната причина ю) и двете сме се родили,ходи където си иска,търчи,и съответно аз си върша моята си работа.
Айде чао че днес съм сдух.

# 177
Здраейте мацки и пиленца!!!
Ето тука ша ви подфърля малко бебешки рецепти (на който му се готви де) - има хубави неща как се прави грис, кисел, овесена каша и  т. н. и т. н. - Гепих го от Габровския форум (дано не ма бият):

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=109533&pid=2289568

# 178
Нели, много искрено съжалявам за това, което ти се случва. Надявам се нещата да се оправят. Караш ме да се замисля, че не съм дарявала кръв от студентските си години много се засрамих. Родя ли редовно ще започна пак да го правя!

# 179
  • Варна
Ето ме отново, попрочетох какво сте изписали. Peace

Относно срещата във Варна
- Викиленд наистина е близко до нас, но там съм сядала на терасата само. Вътре не съм влизала и незнам как изглежда. Единствено ми направи впечатление, че е малко скъпичко, но това е най-малкия проблем. Иначе като място ме устройва перфектно,понеже от всички май само аз не съм мобилна  Cry В сладкарницата в детския комплекс в Младост, за която е споменала Емма, няма детски кът и е отвратителна като обстановка, поне на мен хич не ми хареса. В Елитис също не съм се качвала, но довечера ще попитам една приятелка, на чиято племеничка правиха рождения ден там. То за такива малки бебешорчета едва ли има въобще такъв детски кът в града, че да ги оставим и да си лафим на спокойствие, представям си кво щипане и дране ще падне, ако са сами Laughing Laughing Laughing За час нямам претенции - то е ясно, че все някой ще се наложи да си прежали съня, храненето с някаква манджа или тем подобно, но според мен след консултацията е по-удачно, поне няма да се притесняваме и да сме ограничени откъм време. Както решите Wink

Сисе, честита ви количка. Страхотна е, аз си я бях заплюля в самото начало, и много съжелявам че не я взех тогава  Confused
Коу, и Малвина откакто се изправи в леглото си, като я сложа само това иска да прави. Като се събуди сутрин /напоследък все по-рано/ веднага се изправя, пада, става, удря се, ама кво да правя, не мога да стоя постоянно до нея. Иначе проходилката е спасение да, понеже кошарата за игра е по-висока и там все още не може да се изправя, а иска и постоянно се мъчи, в проходилката си стои най-спокойно и много бързо щъка вече с нея  Laughing
Стефинка, благодаря ти, още следобяд ще спретна един грис с ябълки.
Мирка, зеления цвят по ми допада. Party
И да се похваля, въпреки че не е много за хвалба - от днес съм на инжекции Wink Cry, но правихме снимка и се оказа, че нямам дископатия, ишиас и тем подобни, снимката е чиста. Това, което ме мъчи е възпален нерв и много трудно се оравя м...... му.

НАПОМНЯМ ЗА КОЛАЖА - ОСТАВАТ 10 ДНИ ДО КРАЯ НА СРОКА. ЗАСЕГА МНОГОООО СЛАБА АКТИВНОСТ, ЕДВАМ 30 БЕБЧЕТА. АКО НЕ ИСКАТЕ КОЛАЖИ САМО КАЖЕТЕ, НЯМА ДА ПРАВЯ....  Cry ТОЗИ ПЪТ НЯМА ДА НАПОМНЯМ ПОИМЕННО НА ЛИЧНИ ЗА СНИМКА, КОЙТО ИСКА ДА СЛАГА. АКО НЯКОЙ НЕ МОЖЕ ДА КАЧИ В АЛБУМА ДА Я ПРАТИ НА МЕЙЛА МИ, КОЙТО МОЖЕ ДА НАМЕРИТЕ В ПРОФИЛА МИ.

Последна редакция: ср, 10 дек 2008, 14:43 от Alokazia

Общи условия

Активация на акаунт