Първа Нова Година ще празнува АВГУСТовската дружина

• 18 892
  • 297
  •   1
Отговори
# 195
Пич та дрънка е Борис, и как щедро се усмихва...а моите и двете, видят ли фотоапарат и гледат като стреснати

# 196
  Чухте ли бе ,мами?Скъпите политици ще получат коледна премия да посрещнели празниците спокойно.От къде тази наглост бе,как се поглеждат в огледалото?Направо бяс ме хвана.
  Стреснахте ме с този рахит -до каква възраст е възможно да се появи?
  Аз сега започвам да пиша активно-стига да има с кой де-започва ми нощната смяна.

# 197
Ей спамъркитеееееееееееее Simple Smile Големи сте скици. И аз още не спя... много съм ексайтет за утре. Все едно ще ми е за първи път... едно ми е такова девственооооо. И на мен ми се иска да се видим преди това, че до 11 може и да съм отнесла плувката и да пропусна така чаканото лейдис парти Simple Smile Всичко зависи от Дони и Ася. нали сме си близо та ще идваме заедно, ако те се навият аз съм ОК Simple Smile
Бланш, голямата на кой прилича? май не е на теб.....
stmaya И аз се бях притеснила за рахита. Моята педиатърка каза, че няма начин да не се забележи. Няма как всички бебета да са еднакви, за да взимат една доза вит. Д Simple Smile  Hug Hug

# 198
Еййй супер е тоя Хаус! И мен ме кефи яко и клъцни-срежи! Супер екстремни са ми!
Бланш кой бе сестро ти каза, че като си жадна трябва да се утолиш с вино?  newsm78  hahaha
Много ме развълнува с тоя тест, ама и аз като Буби не помня кога си го направих   animal085 Ама ако се реша и аз да го правя пак много искам да съм със всички вас по едно време  Hug Кво изречение сътворих  ooooh! май и аз съм била  прежадняла  hahaha
Борис е уникат мамин, особено костюмето му  bowuu А за двете кокони - думи нямам. Някой ден трупове ще има след тях, особено след мъненкото! Много ги целувам   love001
Мери Джей друго си е да разтресеш телеса,а? Малеееее, утре денсинг старс ще трябва да се изредят и да ми направят един дълбок поклон  Joy Joy Joy Да взема и аз да се хоризонтирам, че утре в 6.00  1ironing
Мая чух - потресена съм!  newsm34
Аз за утре също съм навитак, ама не знам тати кога ще се завърне да поеме вахтата   smile3548

# 199
благодаря от Негово име за хубавите думи  Laughing

Дони, костюма ни Зара, не е от пазара хаха от баба му, дизайн експерта на семейството/майка ми/  Mr. Green Mr. Green

Обаче Мари е направо икона Laughing много е порастнала направо е супер сладка  Heart Eyes

хайде и аз лека нощ вече  Heart Eyes

# 200
Лейдита не спите ли бе или брилянтинска треска ви тресе  Laughing

Нели душко не е честно ти тренираш с градусовите напитки  Wink Аз ако ударя един концентрат и ще съм Лелеее какви са бузанки Али и Мари само за хапане, нагушкай ги от мен  Hug

Аз утре малко като сгоден циганин ще се докарам , ама нииииищооооо не ми става и което е по-лошото нищо не ми стои добре  Sad Ама ще компенсирам с чар  Mr. Green

Мая пародията е другаде, че онзи ден Малкия Мук (Николай Василев) обясняваше възмутено, колко нагли са всички , че искат 13-та заплата и как годината имала 12 месеца, значи и 12 заплати и все в тоя дух
А е.ачите с ин-вивото се покриха и изнизаха като мокра връв. Сега никой не знае кой го е казал, само един от тях сподели, че това всъщност било шегичка между приятели "леко намигване"  #2gunfire

Към момента от Дормикинда има слаб ефект, но на Пуканка и расте зъб и се буди с писъци. Вече си има дупчица на венеца и май ще си имаме коледен подарък от нея  Grinning

Оф още нещо щях да пиша ама забравих ( ЕГН братче), затова ви казвам лека и спокойна!

П.П. Сетих се. Аз на 16-ти вечерта направих първия тест, на 17-ти вече втория , който потвърди наличието на Пуканка в корема ми и на 18-ти оставих на таткото бележка, че това му е коледния подарък и върху нея 2-та теста Simple Smile

А Хаус цепи мрака, няма такъв изрод Simple Smile

Буби ей сега го видях царчето, е голям е чаровник как да му устои човек. Цуни го много от мен.

Последна редакция: чт, 18 дек 2008, 00:29 от Asija

# 201
ХА дано се организираме и се видим по-рано, Дони-строявай мъжо спешно да се прибира по-рано утре, че важна нощ те чака Wink
Граци-Александра е ксерокопие на баща си, макар, че колкото по-расте, взема и от мен Simple Smile
Аз също лягам, щото мъжа ми почна да ме гледа подозрително как грухтя от смях, по повод писанията на Дони за прежадняването(кво да правя-пресъхва ми устата често Rolling Eyes)
Асе-измислете го и да се видим да "отскочим" някъде по-раничко, ние няма да може там приказката си да чуем щото. Хайде лека Hug

# 202
  • SZ
Здравейте момичета!!!

Mного приятно днес в темата,едно такова предбрилянтинно!!!

Аз моят тест си го направих точно на Бъдни вечер,така се случи.Даже и не очаквах да е полужителен.И като видях двете чертичкииииии,няма такъв кеф,ей!!!И точно след 8 месеца се роди на мама коледното чудо!

Ето ви го да му се порадвате и вие:

Зъб ли казахте?И нашите май напират.Няма да е скоро,но се опипват много добре долу на венеца,че и белее.

Какво да ви пожелая за утре?Накупонясвайте се яко,смачкайте дансинга и снимайте за поколенията и  най-вече за нас,верните ви дружки!!!

Много целувки на бебчовците-дребчовци и утре много да слушат,докато мамите им кършат снага в "Брилянтин"!

Лека и спокойна нощ на всички!

# 203
Такаааа.. нямате изчитане ей!!
Аз пак по нощите. Тук все още е 23:22 така че благодаря на всички за поздравите и пожеланията за днешния празник на Моника. Да ви се връща! А аз съм и именничка! Ето почерпката:

честито и на Мая, Крум и Дани, да са ви живи и здрави!!!!

На мен обаче не ми е до празнуване, защото съм болна с температура, а малкия бонбон ми разказва играта. Много ви се радвам, че ще разкършите кълки утре. Да се позабавлявате и заради нас!! Желая ви да си изкарате много весело! И после искаме снимков материал!
Много хубави бебоци гледам. Да са ви живи и здрави и много да ги нацелувате от мен! Аз мойта така я мачкотя и тя свикна и се кефи, но днес малко ме беше страх да не я заразя и нея и я виждах как ме гледаше с очакване да я мачкотя. Иначе и пускам постоянно детски песнички, бг и руски и ако пея (грача) и аз се кефи. Приказки се опитвам да и разказвам, но не ме слуша с голям интерес или пък ако е на кеф започва и тя да "говори" и става една... Joy Вече се чудя как да я забавлявам  newsm78. Да ви питам вашите бебоци знаят ли си имената. Моя мъж само я вика по име и гледа дали ще се обърне в негова посока. Според мен е рано за това още. Ето я и Моника преди баня, нашето любимо време (от скоро):

# 204
Добро утро, днес съм ранобудна. Хлапето се раписка преди малко , но баба й я укроти и сега мама не може да заспи отново.

И аз ще се радвам да се видим по-рано, а не направо в Брилянтин, защото, както каза Граци, има голяма вероятност да отнеса плувката, ако седя вкъщи до 10.30ч.А и ще ми е приятно да си поговорим на по питие преди това ...всъщност, аз съм единствения човек който не се е виждал с вас на живо. Grinning

# 205
Хавга като ставаш първа, що не правиш кафе?  newsm78 Ние как да се разсъним?  smile3507 (шегувам се, да не се разсърдиш!) Ето го кафето и нещо по-хард за закуска, че сили ще трябват за довечера!

Прежаднелите гледам още не са станали, ама то е обяснимо, а представяте ли си какво ще е утре?  Sick

# 206
  • Бургас
А добро утро!
Дони мерси за кафето и закуската!  Hug
Събирайте сили, че да се представите подобаващо довечера. Ще чакам снимков материал после  Grinning
Много ви се радвам и от сега ви пожелавам весело изкарване довечера.
Ел, мерси че ми припомни тази маска за коса. То е ясно, че витамините няма да ги слагам, ама тази газ не мирише ли после много, няма ли да се отрази и тя на кърмата  newsm78 Ще започвам да я правя, че чак се плаша и ме е страх да си среша косата  Sick А и малкия помага много, като ме хване за косата и започва якото скубане  Laughing

# 207
Добро Утро и от нас.
Дони, кат си толкоз отворена и сутрин предлагаш такива вкусни неща, намини да изчитстиш клавиатурата от лигите дето току що пуснах Simple Smile аааа ма ха. На мен кой ще ми направи такава... то поне аз да можех... Simple Smile
Почвай да вербуваш таткото, за да излезем по ранко днес Simple Smile

# 208
  • ....от ляво до десния завой...
Привет, мили мами, Hug
При нас е ветровито, но не е студено! Днес съм решила да мързелувам, ще надписвам и пращам коледно-новогодишни картички!Вижте какво намислих да приложа към картичките, измайсторих го снощи! Как ви се струва?

Дони, благодаря за сутрешното кафенце! До обяд ще съм ти отговорила на личната линия! Peace

Новините около нас - Вчера клъцнаха френулума под езичето на Бобо. Не плака, за момент изписука, но не от самата манипулация, ами защото сестрата му държеше главата с ръце "като в менгеме" да не мърда! След Нова година сме пак на преглед, ако се налага да клъцнат още малко. Вчера клъцна доктора 2-3 милиметра!
Някой е питал нещо за рахита - до колкото знам признаците са, че бебето както спи и почва да се стряска често и да плаче без видима причина. Може обаче човек да се излъже, защото Борис например имаше такива моменти, но беше свързано с моментен растеж на зъбките. Разтриваме венеца, намазваме с Калгел и се успокояваше!Бебетата трябва да излизат на въздух, не трябва да бъдат държани само в затворени помещения, това е оправията през зимните месеци срещу рахит, защото тогава няма силно слънце и не може да бъде избегната профилактичната дозировка Вигантол съдържащ Витамин Д. Ние даваме по 2 капки вечер и по 2 капки сутрин!
Пожелавам ви приятно изкарване на дискотеката довечера! Party

Котката Марта се изгуби нещо?! Rolling Eyes Дано всичко с нея и Марулка-Салатка е наред! Praynig

Хубав ден на всички! Hug

Последна редакция: чт, 18 дек 2008, 13:44 от Sindarella The Spy

# 209
Точно така, Граци.
Ей и аз не му умея на готвеното нито виртуалното, нито реалното.
А за довечера, моля всички татковци и половинки на затъжени за танци мами да се вземат в ръце и да поемат смяната по от раничко. Laughing
Не е зле да имам някой от телефоните ви в случай, че ранната среща пропадне. Моля, някой от сигурните за довечера да ми го пусне на лична.

Общи условия

Активация на акаунт