Случи ми се нещо странно.. IV part

• 109 582
  • 774
  •   2
Отговори
# 525
Цитат
Но според мен (поне при моите сънища) е много важно първото чувство след като се събуди човек и това за какво си мисли точно в момента когато се събуди и си спомни съня. За себе си съм намерила начин как да си ги тълкувам.
Това направо аз съм го писала,и не сякаш,защото в една подобна тема изразих точно такова становище  newsm10

# 526
Не вярвах, че ще се запиша в тази тема с история, но ето, на..Случи се..

Съвсем наскоро почина съседа ни, човек в силите си още..дето се казва отиде си без  време..

Няколко дни след това в къщи започнаха да се случват странни неща  Crazy

В коридора имаме две картини на стената, закачени на здрав винт, със специална поставка за закачане. Тоест няма как картината да се махне от стената ако някой не я повдигне и откачи.. Е, една вечер си стоим с детето(бяхме сами, което всъщност ме накара да ме побият тръпки) и изведнъж тази картина падна на земята  #Crazy Отидох да я видя, помислих, че или винтът е паднал (което е невъзможно, защото е с дюбел в стената) или отзад закачалката се е откачила и така картината е паднала.Нощо подобно, обаче  Rolling Eyes Всичко си беше както трябва, само картината се беше озовала на земята. После като казах на мъжа ми, той реши да я свали и огледа и за да я махне се наложи да я повдигне, тоест съвсем се потвърди, че няма как да падне, ако някой не я повдигне и изниже от закачалката и предварително....  Thinking

На същия ден, в рамките на половин час от тази случка, както стоим с детето в кухнята микровълновата се включи сама  #Shocked
Нито сме били до нея, нито сме я пипали, нищо.. Изключих я, и разбира се разказах и това на мъжа ми като си дойде. Той и за това потърси някакво разумно обяснение, като се опитваше да ме успокои...Да, обаче вчера се е случило и на него същото нещо, даже се е включила и след това сама се е изключила  #Crazy Определено вече и той ми вярва и сме на мение, че не е изключено починалият ни комшия да ни прави "номера"  Crazy

В действителност не е толкова страшно, колкото съм очаквала като съм чела някои от вашите разказни за подобни случки, но като съм сама съм на друг мнение и не смея да посетя даже тоалетната  Blush

# 527
Passiflora и аз мисля, като теб, но за първи път си спомням така добре сън, че да го разкажа и на мъжа ми по-подробно. Ако на някой му е интересно, ще го разкажа на кратко тук. На мен ще ми е интересно да прочета тълкуване...

# 528
  • Sofia
Бубе,направо си ме хвана шубе Confused Били ли сте по-близки с човека?

# 529
Passiflora и аз мисля, като теб, но за първи път си спомням така добре сън, че да го разкажа и на мъжа ми по-подробно. Ако на някой му е интересно, ще го разкажа на кратко тук. На мен ще ми е интересно да прочета тълкуване...

Естествено, че не всички ще е интересно  Mr. Green

# 530
Шуши, разказвай!  Peace Много ще ми бъде интересно!  Grinning

# 531
Бубе,направо си ме хвана шубе Confused Били ли сте по-близки с човека?

Къщите ни са залепени една за друга.

Да ти кажа и аз очаквах да е по-страшно. Но в действителност повече звучи страшно, отколкото беше в действителност. Хем съм ужасно страхлив човек. Може би най-голямата пъзла в темата  Blush

А кой тук тълкува сънища? Щото аз на съновници не вярвам. Но определено напоследък сънувам почти едн и също, само хората са различни...И все тематиката е една..Странна работа. Поне добре, че не са страшни сънища, че мразя такива, събиждам се  с усещане за тежест, страх и ужас, и донякъде облекчение, че все пак е било сън...

# 532
Сънувах, че един великан ме ръчка с метални шишове в ребрата. Като се събудих ме болеше там където ме беше ръчкал. А също скоро сънувах, че скочих в студена вода и наистина усетих студа.

# 533
Може да си сънувала своите усещания,мен ми се е случвало да ми се уринира и сънувам,че ми се уринира.Мозъкът ги преработва тези усещания и ги прехвърляме в сънищата...

# 534
Вярвам в сънищата и много често ми се случват на живо. Има обаче един сън,който беше толкова истински,че ще го помня цял живот. Сънувах Господ,направо беше невероятно.....

# 535
Преди няколко месеца празнувахме рожденния ден на съпруга ми в къщи.Бяхме се събрали три семейства с децата .Вечеряхме , когато сина ми ме попита кой е в коридора.Вратата на хола е стъклена.Обърнах се и видях сянка,огледах масата- всички си бяха там.Т. е в коридора има неканен гост.Бях сигурна ,че съм заключила вратата и няма откъде да се влезне.Станах и отворих вратата на хола,нямаше никой.Оказа се ,че и други от компанията са видели сянката и скочиха да видят къде се скри човека.Обиколихме на всякъде,проверихме входната врата-заключена!!!Вратите на балконите също бяха заключени - абе нямаше човек.Тогава си спомних ,че на всички празници канехме родителите на мъжа ми ,но те са починали вече и може да е бил някой от тях.Беше много странно,но не ми се вярва да е масова психоза още повече ,че си говорехме съвсем различни неща и няма как сами да сме се надъхали за нещо такова.

# 536
  • София
Преди няколко месеца празнувахме рожденния ден на съпруга ми в къщи.Бяхме се събрали три семейства с децата .Вечеряхме , когато сина ми ме попита кой е в коридора.Вратата на хола е стъклена.Обърнах се и видях сянка,огледах масата- всички си бяха там.Т. е в коридора има неканен гост.Бях сигурна ,че съм заключила вратата и няма откъде да се влезне.Станах и отворих вратата на хола,нямаше никой.Оказа се ,че и други от компанията са видели сянката и скочиха да видят къде се скри човека.Обиколихме на всякъде,проверихме входната врата-заключена!!!Вратите на балконите също бяха заключени - абе нямаше човек.Тогава си спомних ,че на всички празници канехме родителите на мъжа ми ,но те са починали вече и може да е бил някой от тях.Беше много странно,но не ми се вярва да е масова психоза още повече ,че си говорехме съвсем различни неща и няма как сами да сме се надъхали за нещо такова.
Такова нещо се е случвало на свекърва ми. Живеем в триетажна къща, всеки на етаж, самостоятелни апартаменти, само таванът и мазето са общи. Една вечер видяла сянка как минава пред вратата на банята, тогава вратата беше със затъмнено прозорче на нивото на главата, сещате се. Веднага ни звънна по телефоните, трима мъже започнаха да обикалят къщата от тавана до мазето да търсят човека. Жените гледахме под леглата, в гардеробите, по балконите. Никого не намериха, всичко беше заключено. Естествено я обвинихме, че й се е привидяло и че е пъзла  Wink. Тя обаче беше категорична, че е видяла нещо.
Скоро след това ни ограбиха. Крадците са се придвижвали из къщата и из двора над час и половина, безшумно като призраци, влизали са и излизали няколко пъти, влизали са в стаите докато спим  Whistling и са си преровили всички чанти и якета. А подът на мнго места скърца ужасно, стар паркет е, всичко беше заключено и т.н.
Та от тогава съм склонна да вярвам, че такива необясними сянки са по-скоро на ловки крадци, отколкото на някого от отвъдното.

# 537
И аз мислех ,че е крадец ама как е излезнал и заключил вратата от вътре /входната/ и на балконите също заключени от вътре.Даже отворен прозорец нямаще ,че беше през зимата.

# 538
Вече втора сутрин се будя в 6 от кошмар,ужасно е.После не мога да мигна.Първия път нямам спомен,само неприятно усещане и превъзбуденост.Днес сутринта сънувах,че ми е направена магия,затова постоянно се порязвах с нож в къщи и накрая увиснах във въздуха навън,нещото искаше да ме хвърли през терасата.Беше ужасяващо,а дъщеричката ми стоеше и ме гледаше и незнаех как да я успокоя и реагирам...добре,че се събудих.Страх ме и тази нощ да заспа....

# 539
  • Sofia
Вярвам в сънищата и много често ми се случват на живо. Има обаче един сън,който беше толкова истински,че ще го помня цял живот. Сънувах Господ,направо беше невероятно.....
както се казва:И той кво? Wink
В смисъл като от икона ли го сънува или имаше друг образ?

Общи условия

Активация на акаунт