Притежатели на Зоопарк в MondoZoo, елате насам! 2

• 36 139
  • 762
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Да ви се оплача  Crossing Arms Приемам аз вчера мисия за 2 слона и ще ми излезнат по 25 000 . И аз се кефя, а и пари имам да ги купя. И кликам на слона..ТЦ... Crossing Arms тия от  ВАФ не ми харесвали зоото, демек пари искат Crazy Не съм купувала и продавала от черния пазар  Crossing Arms

# 121
Кети, за колко дни ти я даде тая мисия Thinking Аз напоследък доста се чудя дали да приемам подобни мисии, че с моята зла репутация ... Mr. Green Чакам да ми дойде някоя по-лесничка мисия Laughing

# 122
  • Sofia
Да ви се оплача  Crossing Arms Приемам аз вчера мисия за 2 слона и ще ми излезнат по 25 000 . И аз се кефя, а и пари имам да ги купя. И кликам на слона..ТЦ... Crossing Arms тия от  ВАФ не ми харесвали зоото, демек пари искат Crazy Не съм купувала и продавала от черния пазар  Crossing Arms
Слон ще ти даде да купиш когато синята линия от репутацията ти доближава почти края.  Mr. Green
Хич не приемайте мисии за редки животни, само си губите времето и пари да бутнете пак няма да стане, аз дарявам всеки ден по 10000 и определено линийката ми мърда на дясно.  Grinning

# 123
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Ммм и аз с имисля, че с моите 100-200 ил 300 ще хване декиш!!! Joy

# 124
  • Sofia
След няколко години може и да мръдне.  Mr. Green

# 125
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Е надеждата последна умирала... Whistling

# 126
Ей, най-накрая минах нивото с 2000-те хиляди посетители. Тоест 14то. И минах наведнъж 15то, 16то и 17то  Mr. Green Сега за 18то ще почакам.
И имам 8 умрели животни  Sad

# 127
Е надеждата последна умирала... Whistling
О ще мръдне, като продаваш животни на WAF, моята така взе да се покачва.
Момичета днес да ви почерпя  Mr. Green Имам рожден ден:

# 128
 Party най сетне при мен дойде прасето Едмонд
Между другото, аз наистина гледам да си избирам мисиите, че има много малка репутация. Ама хич не ми се дават пари на WAF. А и животни на черния пазар съм продавала Embarassed

ESTRELA Честит Рожден Ден! Много здраве, щастие и успехи!  bouquet

# 129
ESTRELA, Честит рожден ден!

На 17 ниво вече станахме много  Mr. Green
Аз днес имах само 3 новородени  Rolling Eyes как ще ги докарам 10 нямам идея  Crazy

# 130
Честит празник Естрела   bouquet

# 131
Благодаря ви момичета  Hug
val_stef явно стратегията на Валерия ще е вярната за новородените. Аз вчера имах лошо време и имах 8 новородени, днес имах прогноза слънце и имам само 2ве, за утре пак ми е дъжд и съм наредила сърцата по клетките да видим какво ще стане.

# 132
  • София
ESTRELA честит рожден ден! да си жива и здрава!     bouquet

И аз нещо съвсем спрях на това 17 ниво. Имам 2 новородени само. Вече имам и 1 умрял хомяк, но в магазина имам 100-тина такива та набързо запуших дупката  Wink
А за мисиите - аз напоследък взех първо да купувам животните и после да приемам, че да няма изненади  Simple Smile
Времето при мен го дават дъжд и днес и утре та явно няма да имам много посетители. Иначе Едмонд пак ми направи събитие - нещо се засили това прасе  Simple Smile

# 133
  • Sofia
Естрела, честит празник, да си жива и здрава!  Hug

Аз стигнах до 22-ро ниво и ще си остана там до края на играта  Mr. Green лъв може и да успея някога да си купя, но Мондо Стар не виждам кога ще ме посети.  Whistling

# 134
  • Пловдив
лелеее  ooooh! бива ли да съм толкова зле значиии - чакам да ми се съберат 15 регистрирани от мен, за да ми даде 15к, пък не съм приела мисията  #Cussing out ако някой не е приел, да си я приеме  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт