Притежатели на Зоопарк в MondoZoo, елате насам! 2

• 37 185
  • 762
  •   1
Отговори
# 495
Имам 12 гледачи.
Нещо не схващам къде се гледа колко е ефективността на служителя преди да го назначиш? newsm78
Наистина играта е бавничка. В началото си накупих много мондоси и си понапълних парка, чак сега виждам приходите, които влизат.

# 496
  • София
преди да го назначиш няма начин...после с одит гледаш....

# 497
Angel_Dust, e да, имах три зони като бях на тези нива, но не мога да кажа, че са били особено пълни с животни. Те и сега не са. Магазините ми си бяха на първо ниво. Като цяло почти нищо не ми беше ъпгрейднато.
1500 посетителя не са малко, аз днес имам 1492 и имам продадени 108 животни без да съм слагала сърца. Всяко сърце ти дава допълнителни 20% продажби. Ако сложиш 3 както направих аз това са 60% отгоре.
Сигурна съм, че като стигнеш до там ще си минеш нивото, не се притеснявай.
И още нещо, според мен тези нива се минават лесно защото преди това си стоял дълго (а някои и много дълго) на нивото с 10 новородени и за това време щеш не щеш се развиваш Laughing

# 498
  • Sofia
И още нещо, според мен тези нива се минават лесно защото преди това си стоял дълго (а някои и много дълго) на нивото с 10 новородени и за това време щеш не щеш се развиваш Laughing
Мда, аз сега ако мина 26-то като отпуша ще стигна до 44-то там на 30 новородени ще си повися малко и така до следващото отпушване. Има няколко нива, които си повисяваш на тях, но пък ако се минават бързо то пък хич тръпка няма да има.  Mr. Green

# 499
Сега си пуснах един одит, оказа се, че си уволних всички гледачи.
Да не стане, така че да ги назнача отново след малко? newsm78

# 500
Сега си пуснах един одит, оказа се, че си уволних всички гледачи.
Да не стане, така че да ги назнача отново след малко? newsm78
Аз така уволнявах, назначавах и пусках одит. Когато се появеше някой свестен го запазвах и така всеки ден. Малко платих доста за одити ама няма как, сега си имам добри служители.

# 501
А някой, който скоро е пускал одит дали може да ми каже гледачите с по две зелени линии ли са.
Аз имам с по една зелена и една синя, та се чудя кво да ги правя newsm78

# 502
  • София
Аз имам с по 2....
постепенно всички ще ги сменя да са ми с по 2...до сега са ми 1/2 с двете  на зелено и суперлатив коментар и другите са с по една зелена, но отлична, а другата по-зле....

# 503
  • София
Аз тези, които не са с две зелени чертички ги уволнявам веднага.

# 504
Ами на мен от 10 гледачи, само двама са ми с по две зелени. И аз май трябва да се заема малко с персонала, че съм им изпуснала края Mr. Green

# 505
  • София
флориан иска да се настани при мен Simple Smile)))
днес нямам още пари за клетката, че ги исхарчих, за глупави сурикати.... но утре ще бъде настанене Simple Smile

# 506
Минах нивото най после и аз newsm44
С 11 новородени - ден слънчев, 3 звезди само на една клетка с птици и останалите две са на гледачите  Blush
А ако продавача на зоо магазина се беше напънал и него ниво щях да съм минала - продал е 95 домашни любимци  Crazy а можеше да са 100  Mr. Green
Успех и на следващите които са на 17-то, скоро идва и техния ред  Wink

# 507
На мен значително ми намаля броя на болните животни, така че имам надежда скоро да го мина това 17 ниво.

Ама неще странно е станало. В Саваната, в клетката при бозайниците, незнайно от къде се е появила някаква птица. Сега нито мога да я преместя, нито да и купя другарче Outta Joint

# 508
Аз днес имам 33 болни животни! Незнам какво става!!! Писна ми с тия гледачи! Само снощи пуснах 3 одита!
Хем ми се реве, хем ме е яд! ooooh!

# 509
Минах нивото най после и аз newsm44
С 11 новородени - ден слънчев, 3 звезди само на една клетка с птици и останалите две са на гледачите  Blush
А ако продавача на зоо магазина се беше напънал и него ниво щях да съм минала - продал е 95 домашни любимци  Crazy а можеше да са 100  Mr. Green
Успех и на следващите които са на 17-то, скоро идва и техния ред  Wink
Честито Вал  Hug нали ти казах, че ще го минеш. Аз днес довърших една мисия с 4 гепарда и ми даде 250 000 лол  Mr. Green И сега си имам лъвче Simple Smile Почнах да си подготвям магазините, че едно ниво иска 5 магазина на 5 ниво, а моите са едва на 2ро  Mr. Green
Мойте гледачи също са с две пълни зелени и озеленителите и повечето ми служители са така. Яко уволнявах и пусках одите и се нормализираха. Доктора ми не е перла, но успява по 4-5 дни да задържи без болни животни, което според мен се дължи на гледачите. 
Затова оправете си гледачите момичета и всичко ще ви е ОК!

Общи условия

Активация на акаунт