Отговори
# 750
Ами дано ,но това ми казаха ,че са го казали и в по-ранните новини ,а тук никой не спомена за новината.

# 751
Аз не следя новините и се информирам основно от форума.  Laughing
Сигурно звучи тъпо, но на този етап е така. А за протеста, ако се наложи трябва да има смятам. До София, обаче, не мога да се вдигна  Sad

# 752
дано да имат успех! айде лека тогава , аз не мога да заспивам рано!

# 753
Дано и аз това си мисля всеки заслужава да изпита тази радост.Те имаха подкрепата на депутат и двете предавания на Слави и ние трябва да вдигнем повече шум.В 8,30 сутринта едва ли гледат много хора.

# 754
мисля,че тук грешите.Те направиха `нещо` за майките-студентки,близнашки...а за безплодието нищо

но докато няма черно на бяло,празни приказки Wink

# 755
Ами незнам така казаха по новините никой ли не ги гледа от вас?Да не би аз да бъркам?

# 756
ами то и ние не виждаш ли, че сме сами, 2 ,3 прават нещо.

# 757
Айде лека от мен !До утре!

# 758
Ами писах и до СЛАВИ и Милен Цветков днес,ще видим дали ще ме потърсят,дано Praynig
както БТВ,като им писах писмо ,те искаха връзка с мен за което им благодаря ,поканиха ме казаха че ще поканят човек от сдружението, за" Тази Сутрин, веднага реагираха и зам. министъра ,
даже бях много изненадана от скоростната им реакция

# 759
Ами писах и до СЛАВИ и Милен Цветков днес,ще видим дали ще ме потърсят,дано Praynig
както БТВ,като им писах писмо ,те искаха връзка с мен за което им благодаря ,поканиха ме казаха че ще поканят човек от сдружението, за" Тази Сутрин, веднага реагираха и зам. министъра ,
даже бях много изненадана от скоростната им реакция
[/quo

Ако ти се обадят сподели с нас.Мисля ,че трябва повече потърпевши да участват за да е по-добра защитата.

# 760
аз утре най-късно в петък ще проуча наистина има ли дискриминация в нашия случай или няма с юрист. и така полека лека ще действаме

# 761
  • Под Сините камъни
Дано да има ефект,че  май  никой  не ни  обръща внимание.
 Peace

# 762
Ами то така или иначе ще е след нова година.Нали и Клеопатра каза ,че ще се търсят начини .Момичета наистина до утре.

# 763
така е , но не ти ли се струва странно. защо сдружението не застана зад нас ?

# 764
  • Под Сините камъни
Ами защото  сме "мошенички" newsm78

Общи условия

Активация на акаунт