Когато излизаме само двамата с малкия, не се гримирам, не се глася и т.н. За 10мин оправям дребен и себе си. Но когато излизаме тримата се гримирам...както се казва "привеждам се във вид"
,а аз се грижеш единствено за бебето,от по малко от месец се изместихме да живеем сами и мисля,че се справям,но не ми липсва и ентусиазъм,все пак ми е нещо ново
/,но малко е от мързел
А Рая въобще не спеше - така че през деня не съм можела да си дремвам, вечер се будеше през 2 часа...По едно време вече чувствах как силите ми ме напускат но после пак се съвзех. Сега детето спи без много събуждания през нощта,аз се чувствам по-добре. Но сега пък с това АМ съм постоянно в кухнята - все мия шишета, все стирилизирам...Домакинството - най-добрата ми отмяна е, че взехме чистачка (ох, тя ме прави толкова щастлива, хич не обичам прахосмукачките), което ми спестява доста време. Сега вече ходя на работа по 3-4 часа след обяд и майка ми или понякога свекърва ми гледа детето през това време. Но се чувствам добре. Не бих казала че не ми стига времето. Препоръчани теми