Попитай Козметичката

• 81 379
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
Пия хапчета Бирена мая,против акнето ми,на 17 години съм ии искам да попитам колко време трябва да се пият.Защото аз все си мисля че като спра да ги пия ще почнат да ми излизат пъпки.Питам козметичката  защото точно тези хапчета ми ги препоръча моята козметичка.

# 61
Май затрупахме Йори с въпроси.Йори,преди седмица си направих с лентички на Таки колка маска на триъгълника.На другия ден имах адски мноооооого пъпки с бяло връхче  ooooh! Аз ли нещо съм объркала,да не много грубо да съм отлепвала лентичките?Сега вече позавехнаха..хубаво,че не е лято,какво щях да правя Tired

# 62
Браво.Поздрави за чудесната тема.Само едно въпросче или по скоро препоръка.Суха дехидратирана проблемна кожа.Та въпроса ми е какъв крем да ползвам(дневен,нощен и околочен).Мисля си за медицинска козметика,но се чудя.ще  чакам отговор.Само да спомена  че съм на 28г.Благодаря предварително.ще следя темата Hug Peace

# 63
Аз имам въпрос относно използването на епилатор-има ли вреда за кожата при постоянно използване, и ако да каква? newsm78  bouquet

# 64
  • Sofia
чудесна тема.
бих искала да попитам през какъв период от време е добре да се прави почистване на лице, за да не се стресира кожата, специално за смесен тип кожа.

# 65
Мен ме интересува ефикасни ли са избелващите процедури и какво представляват те? По принцип, лятото се сдобивам с лунички, но обикновено есента си изчезват. От бременността явно ще стане по-бавно, защото още имам тук-там. Дразнят ме, искам да ги махна. Освен професионалните процедури, какво мога да ползвам в домашни условия? Кожата ми е смесена.

# 66
чудесна тема.
бих искала да попитам през какъв период от време е добре да се прави почистване на лице, за да не се стресира кожата, специално за смесен тип кожа.
ако няма проблеми по кожата почистването се прави ведниж в месеца.

# 67
Аз имам въпрос относно използването на епилатор-има ли вреда за кожата при постоянно използване, и ако да каква? newsm78  bouquet
ами получават се подкожни косми,които се изразяват в пъпки:(

# 68
Браво.Поздрави за чудесната тема.Само едно въпросче или по скоро препоръка.Суха дехидратирана проблемна кожа.Та въпроса ми е какъв крем да ползвам(дневен,нощен и околочен).Мисля си за медицинска козметика,но се чудя.ще  чакам отговор.Само да спомена  че съм на 28г.Благодаря предварително.ще следя темата Hug Peace
пробвай продуктите на Биодерма-продават се в аптеките.имат специална серия за проблемна кожа.но не прекалявай с почистващите гелове за измиване и пяните.за предпочитане е пяна.

# 69
Май затрупахме Йори с въпроси.Йори,преди седмица си направих с лентички на Таки колка маска на триъгълника.На другия ден имах адски мноооооого пъпки с бяло връхче  ooooh! Аз ли нещо съм объркала,да не много грубо да съм отлепвала лентичките?Сега вече позавехнаха..хубаво,че не е лято,какво щях да правя Tired
и аз имам въпрос-колко време след кола маската се намокри на обработеното място?

# 70
и аз имам въпрос-колко време след кола маската се намокри на обработеното място?
Направих си я вечерта,после на другата сутрин влезнах в банята..

# 71
Пия хапчета Бирена мая,против акнето ми,на 17 години съм ии искам да попитам колко време трябва да се пият.Защото аз все си мисля че като спра да ги пия ще почнат да ми излизат пъпки.Питам козметичката  защото точно тези хапчета ми ги препоръча моята козметичка.
бирената мая като цяло има благоприятно действие върху целия организма.акнето е сериозен както козметичен така и чисто медицински проблем.незнам колко време ги пиеш,незнам и в какъв стадий е акнето ти.кажи поне от кога се е появило.от кога се лекуваш и какви терапии са ти правени.

# 72
Направих си я вечерта,после на другата сутрин влезнах в банята..
от грубо дърпане можеш да си направиш синини,да си свалиш и кожа,но не и пъпки.или нещо не е било както трябва с кола маската която си използвала или след това нещо си сложила да не ти лепка което е предизвикало този възпалителен процес.

# 73
Записвам се и аз.
Какви са последните тендеции и методи за почистване и лечение на акнетична кожа? Препоръчва ли се пробиване на комедоните с игла и изтискване или не?
при акнеична кожа всичко зависи от моментното състояние на кожата-ако в момента няма възпалителен процес би могло да се почистят комедоните,но само тези които са узрели.все пак говорим преди всичко за лечение на основния проблем-акнето.пъпки категорично не се изстискват.за пробиване на комедони не говорим изобщо.

# 74
Страхотна тема!
Аз имам проблем с кожата-прекалено чувствителна е,винаги след почистване на лице ставам страшно червенаи то за няколко дни. Shocked За това вече от доста време не ходя ,нямам много пъпки,но имам нещо като белези от пъпки(по бузите).Кожата ми не е мазна,по-скоро суха. Cry
мдаа.ясно.имам въпросче-с какво си поддържаш лицето и с какво си го мазала преди това?
питам защото подозирам че си изсушила горният слой:(

Общи условия

Активация на акаунт