Как да разбера кога започва раждането?

• 21 474
  • 42
  •   1
Отговори
# 15
Oooo, ще разбереш!Леко раждане  bouquet!

# 16
  • Разград
Няма как да не разбереш, че си започнала да раждаш.
Успех, леко раждане и прекрасно бебче ти желая!   bouquet

# 17
Oooo, ще разбереш!Леко раждане  bouquet!

Съгласна съм! Дано е леко!

# 18
леко раждане  bouquetМн бързо ще разбереш когато момента настъпи Mr. Green

# 19
Няма да пропуснеш момента Grinning
Желая ти успех и леко раждане! Скоро да се похвалиш с бебче  bouquet

# 20
  • EU
ЖЕЛАЯ ТИ УСПЕХ БЪРЗО И ЛЕКО РАЖДАНЕ И ЗДРАВО БЕБЕ  bouquet

# 21
  • Ботевград
Леко раждане и красиво бебче на финала! Да ни се похвалиш.

# 22
При мен започнаха в 4 през нощта - леки болки в кръста от време на време като започна след 1-2 часа да ме боли и корема като при разстройство. След това наистина ме хвана разстройство - ходих сигурно 10 пъти  Shocked. Болките ставаха все по силни и по начесто. Към 10-11 часа започнах и да повръщам. Много ме беше страх и за това до последно се услушвах. Добре че мъжа ми си беше в къщи да не се паникьосам. В 13:30 часа получих леко кървене и чак тогава се обадих на гинеколога си. Тя ме попита на колко са контракциите - бяха на от 4 до 10 мин. Каза ми да продълвавам да засичам докато станат на 5 мин. постоянно и пак да се обадя. След около час вече не можех да разбера на колко са защото почти постоянно ме болеше. Вече нямаше и какво да вадя нито през устата нито отзад. Мъжът ми се обади и тя каза да тръгване. Живея на 5 мин. от болницата. В 15:05 бяхме там. Оказа се че съм с 8см Shocked (да осем) разкритие. Едва успяха да ми направят рутинните запис на тонове и снимка. В 16:20 се видяхме с моята кукла.

# 23
Няма начин да не разбереш.Да се похвалиш след това.

# 24
  • София
При мен самите контракции бяха като по-силни болки при цикъл.Първо си мислех,че не са контракции,но като засякох бяха на равни интервали и чак тогава разбрах. Peace

и при мен така, само дето при мен не бяха на много равни интервали, ама пък започнаха да ми текат по малко води, та се усетих, че трябва да се подготвям за събитието  Laughing

# 25
  • София
Няма как да не се разбере... но ти сигурно вече си гушкаш сладкото бебче.. с тези контракции  Crazy

# 26
Няма начин да не разбереш  Peace
Следи си контракциите дали са на равен интервал от време, който постепенно намалява и дали се засилват  Peace
Леко раждане!
Да ама аз бях с контракции на 5 минути цели 4 дена, докато започна да раждам.
Успех! Praynig

# 27
Мами,здравейте!Да ви кажа все още няма резултат.Продължавам да си пия хапчетата и за сега ме успокояват!Задължително ще се похваля,когато момента е дошъл.Благодаря за подкрепата

# 28
  • София
Много е индивидуално. При мен започна без никакво падане на тапа, изтичане на води, със силни коремни болки, като при р / во. Sick

# 29
Не само,че ще разбереш,ами ще си сигурна какво започва!  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт