На 1 вече отговорих.
2. Венета като ме види с купичка супа или просто с купичка - и бяга, крещи Не! и не иска да ме види. Иначе напоследък много тачи бебешките пюрета - взимам за разнообразие на Хип, Нестле или Семпер. Аз като по-малка не й давах, сега почнах
Иначе мръвки обича, риба също, но похапва и плодове и зеленчуци - общо взето се храни, стига да не е нещо в купа! 
3. Аз още кърмя. Но съм чувала, че е нормално дълго време да има кърма в гърдите. Щом не усещаш напрежение не е необходимо да изцеждаш. В кърмаческия съветват да се приема лецитин, за да се избегнат запушвания.
4. Венета нощем пие вода. Преди почти година спрях нощното кърмене. Но си се буди, мести се - от нашето легло в нейното и обратно - и си иска вода. Дай КОЛА! Така наричаме водата!
5. Ние очакваме само последните два кътника отгоре!
Вержи, страхотни новини!

И накрая - ще се опитаме и ние да успеем за евентуална срещичка. Но какво имате предвид под "следобяд"? Ние сме на обяд при кумовете на 11-ти, но може би ще успеем за по-късно.

Момичета, надникнах в стара темичка на Януарки-2009 и вижте какво открих:
Да ви кажа ,че на последния преглед ДОК. каза ,че сме големи и ще ни клъцне някъде след празниците е ако не решиме по-рано да излизаме,за сега ще си лежа още 2 седмици вкъщи!вече съм в пълна депресия само се шашкам-движи ли се,защо се движи така бързо,после защо не се движи-луда съм вече момичета вие усещате ли да пулсира забързано корема ви понякога,но не хълцането него го различавам-тоба дали е пулса на бебето,или да се шашкам цяла нощ не съм мигнала все си мисля,че нещо не му е добре на бебето!помагайте!!!!
Постът е на нашата мила Емски и е от 22-ри декември. Нека всички се помолим заедно за нея и бебенцето й! Дано в първите дни на Новата година изпита най-щастливия момент в живота си!

Но от 1 седмица я лишавам от него. Първите 2 дни - рев и обяснения, рев и обяснения.....после спря да иска, направо пие сок.