подсъзнанието може всичко 6 (коледно- новогодишна)

• 31 224
  • 444
  •   1
Отговори
# 45
  • Добрич
di_, Велизара с коронката от гирлянда и с бялата рокличка е очарователна като малка снежинка.

Като дете около година трябваше сутрин на гладно да пия зехтин. Само като си спомня и ми се отщява / споменът ми е толкова ясен/. Като ви чета направо се чудя как го правите. Дори само пиенето ми е неприятно, а задържането на течността из устата по - дълго време си го представям отвратително. На мен тогава пиенето ми подейства добре / беше ми предписано от лекар /, дано и за вас да има полза от цялата тази неприятна процедура.

# 46
Весела Коледа и от мен   bouquet
Докато ви изчетаа  ooooh!
Нета ми е много слаб,но с интерес ви чета и дърпам книги да чета вечер преди заспиване.
  bouquet

# 47
Спритче...да , ще си го обсъждаме на лични...  Joy  Че току виж пак ни взели на мерник... JoyШегувам се Hug

darena...за теб  Hug  и  за твоя малък четириног сладур... Hug А за Ангелите, аз още  не съм стигнала до тях, но съм сигурна че помагат....все пак са ни пратени от твореца ... Hug

Мишенце
...ами принтирай си и стария на Ом Мани Падме Хум и си го залепи някъде...та да му се радваш и на него  Hug

E206...благодаря за споделянето... Hug

tonimar... Hug

Desss
...идеята да си го нарисуваш сама   е чудесна!аз съм много зле с рисуването...за сметка на това съм добра с нотите  Laughing

di_..Велизара ти е  една страхотна  кукла!  Heart Eyes Да ти е жива и здрава !   bouquet

Момичета
...чао ви!  Hug Ние тръгваме  с моята дружка за хотелчето с духчето!  Flutter Утре ако имам възможност , ще ви пиша. Да е живо и здраво лап топчето ми...моето верно другарче, което е навсякъде с мен.  Hug

Слънчев ден на всички!    bouquet

При нас  на Север е така...

# 48
  • България
 Hug липсвахте ми  Hug

# 49
  • Tам през Атлантическия океан
ОПТИМИЗЪМ
Ела Уилър Уилкокс

Говори за щастие. Светът е достатъчно тъжен и без твоите неволи.
Пътищата не са само неравни и стръмни. Вгледай се и виж къде твоят път е бил чист и гладък и говори за това! Дай отмора на изтерзания слух на Земята, наранен от човешката скръб, недоволство и болка.
Говори за вяра. На света му е къде по-леко без твоето изречено невежество и съмнение.
Ако вярваш в Бога, или в човека, или в себе си, кажи го. Ако не вярваш, скрий в мълчание своите мисли, докато дойде вярата.
Говори за здраве. Непрекъснатото приказване за неизлечими болести е ненужно. Не можеш да зарадваш никого, когато му говориш за болката.
Кажи, че си добре и че всичко ти е наред. Бог ще чуе твоите думи и ще ги превърне в истина.

Днес прекарах един чудесен ден разхождайки се сама по снежна  и студена София  Wink Обиколих книжарниците които си бях нарочила, накупих си книжки ,намерих си едно китайско магазинче с интересни сувенири (фън шуй),  успях да мина през Руската църква в параклиса на Св.Серафим . Поблагодарих му и пак си пожелаж хубави неща за семеиството и близките ми обичани хора  Grinning
Този половин ден си бе само мой  Hug Колко малко ни трябва само понякога .... чуствам се прекрасно

Топла и уютна вечер ви желая    bouquet

Последна редакция: пн, 29 дек 2008, 20:05 от Desss

# 50
Desss, страхотен ден си изкарала   Hug  По поста ти се усеща, че се чувстваш добре и в хармония със себе си  Heart Eyes
Аз също обичам такива дни, в които на пръв поглед нищо особено не се е случило, а просто съм имала среща със себе си. Дори си ги отбелязвах с червена звездичка в един календар-тефтер, беше преди години....Откога не се бях сещала за това  ooooh! Трябва пак да започна да си ги отбелязвам тези дни-съкровища  Wink

А цитатът от къде е? Много ми хареса, особено тази част - Ако не вярваш, скрий в мълчание своите мисли, докато дойде вярата.

Винце, ами да не забравиш да поздравиш духчето от нас  Laughing Между другото, Крион говори за тях - духчета, привидения, гномове и други. Нарича ги плаващи създания, били си се развивали по отделна, тяхна си и паралелна на нас хората програма и не били страшни  Wink

Момичета, само на мен ли Микушина ми се струва странна...  Embarassed Слушах диктовките й няколко пъти като MP3 и има нещо, което не ми допада, но не мога да разбера кое е то...  Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 29 дек 2008, 20:12 от mijjjka

# 51
Здравейте момичета  Hug Hug Hug

Ауу какво хубаво The flower of life ,вече и аз го имам  Joy
mijjjka  Hug и мен много ме изкуши с уолпепъра на Ом Мани Падме Хум.Това е любимата ми мантра и сега е неин ред на декстопа.Благодаря ти за линка. А знаеш ли ,цветове те дали имат някакво значение?За сега избрах синия. Микушина ще я чета тази вечер.
darena,  Hug опитай да си дадеш 2-3 дена почивка ,и през цялото време се чувствай в "прегръдката на Ангел",
ЗА много напрегнатите дни аз също ползвам : Организираност ,Спокойствие, Удоволствие-кратко ,ясно и работещо.
Desss много хубав пост  Hug
svetlina_8 кутията ти е пълна ,а исках да ти изпратя ЛС. Hug

Спокойна нощ   bouquet

# 52
mijjjka  Hug и мен много ме изкуши с уолпепъра на Ом Мани Падме Хум.Това е любимата ми мантра и сега е неин ред на декстопа.Благодаря ти за линка. А знаеш ли ,цветове те дали имат някакво значение?За сега избрах синия.

Едва ли имат някакво значение - което си харесаш. Въпреки че и аз като си сложих точно синия Ом така и не го махнах и вкъщи и в офиса. Виж какво съвпадение newsm78
А разгледа ли и другите уолпейпъри? И те са хубави  Simple Smile

# 53
да ,последните три ми харесаха  също, но най -много Ом Мани  Grinning

# 54
  • Варна
Влизам набързо и замалко, на компа ни нещо му стана и незнам кога ще успея да се включа за повече, но искам да ви пожелая на всички приятно изкарване на празниците и всичко най-хубаво през новата година  Hug Благодаря Ви, че ви има  Hug От вас научавам много неща!

# 55
dess,дай боже повече такива дни като този, който си изживяла Hug(много ми е познато ми звучи "Оптимизъм", би ли споделила от къде е

mijjjka, ти каза, че си ги слушала, може би заради това е особеното усещане. Когато си ги четеш не е ли по-различно? Rolling Eyes
Аз този сайт го бях открила още 2005 г., но тогава не му обърнах голямо внимание (или по-скоро ми се стори странен). Сега, когато чета диктовките (svetlina, благодаря ти за припомнянето Hug) ги намирам за безценен ориентир и пътеводител. Смятам да си купя книгите(преди седмица даже ги видях в книжарницата, сигурно са ми "намигали") и да си ги чета като настолни книги.

И аз да не остана назад си сложих цветното Цвете на живота на компа и му се радвам.

Последна редакция: вт, 30 дек 2008, 00:10 от mamm1129

# 56
Здравейте момичета, аз пак се изгубих от нета, но пустото време все не стига. Искам на всички ви да пожелая много здраве през новата година и през всички следващи разбира се! Весело посрещане на 2009г. и мноооооого сбъднати желания.
Благодаря на Бога, че ви има Hug

# 57
Притча за въплъщаването

Спомняйте си тази притча тогава, когато сте в сложна ситуация и ще се изпълните с мъдрост и радост.

Събрали се души на съвещание преди въплъщението си на Земята. И Бог попитал една от тях:

- Защо искаш да се въплътиш?

- Искам да се науча да прощавам.

- На кого се каниш да прощаваш? Погледни душите какви са чистички, светли, любящи. Те толкова те обичат, че не могат да направят нищо такова, заради което да се налага да им прощаваш.

Натъжила се Душата, но повторила:

- Аз така искам да се науча да прощавам!

Тогава до нея се приближила друга Душа и й казала:

- Не тъжи, аз те обичам толкова много, че ще бъда с теб на Земята и ще ти помогна да изпиташ опрощението. Ще бъда твой мъж, ще ти изневерявам и ти ще трябва да ми прощаваш.

Приближила се друга Душа и казала:

- Аз също те обичам много. Ще дойда с теб и ще бъда твоята майка, която ще те наказва, ще се меси в живота ти и ти ще се учиш да прощаваш.

Още една Душа се приближила и казала:

- Аз ще бъда твоят началник и от любов към теб ще се отнасям към теб грубо и несправедливо, така че да изпиташ какво е да се прощава.

Друга една Душа предложила да й бъде най-добрата приятелка и да я предаде, друга да й бъде злата и несправедлива свекърва и т. н. По този начин се събрала група от обичащи се души, измислили си сценария на своя живот на Земята и се въплътили.

Но се оказало, че да си спомнят за Себе си е сложно и трудно и те всички забравили своя договор. Повечето приели на сериозно живота си, започнали да се обиждат и гневят един на друг, забравяйки че сами са си съставили този сценарий и забравяйки най-важното – че те всички се обичат един друг!

# 58
mamm1129 невероятна притча Hug Много,много поучителна.

Малката Велизара е страхотна!!!! di_ да ти е жива и здрава!!!!  bouquet

Винце чакаме новини за духчето Grinning Hug

Мише,аз не съм ги слушала,макар че на няколко пъти мислех да си ги пускам,но незнам защо се отказах.Наистина като ги четеш пак ли не ти допада или само като слушаш?

Desss дамо повече такива дни да имаш,пожелавам ги и на всички момичета тук Hug

# 59
  • Добрич
mamm1129, притчата, която си написала има невероятно въздействие. Буквално усетих тръпки докато я четох.

Общи условия

Активация на акаунт