Споделете хубав филм, драма, романтика - 3

• 32 920
  • 310
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Сигурно няма някой, който да не е гледал Бракувани, аз бях го гледала отдавна и вече го бях забравила, та го гледах пак.Посмях се добре. Joy

# 241
... Момичета гледах и аз "Тетрадката" много ми хареса, страхотна история. Heart Eyes

и аз го изгледах вчера... Хубав е, да... не сякаш бледнее пред A moment to Remember.
При мен пък беше обратното - "Тетрадката" повече ми хареса  Peace
И на мен ми харесва повече "The Notebook", може би защото съм свикнала повече с американското кино, плюс това не ми се налага да чета субтитри, в превода се губи част от смисъла понякога.

# 242
zdraveite,iskam otnovo da popitam za filma,,super bebeta.. s bg audio.sinat mi ne me ostavq na mira.molq ako nqkoi go ima da mi pishe

# 243
Защо не го потърсиш в тракерите с торенти-замунда,арена,мастерс и др.Ако нямаш регистрация там ,помоли някой познат ,който има и може да тегли от там.Аз го имам на диск този филм"Супер бебета',но как да ти помогна,не се сещам,живея във Варна,ти откъде си???

# 244
Защо не го потърсиш в тракерите с торенти-замунда,арена,мастерс и др.Ако нямаш регистрация там ,помоли някой познат ,който има и може да тегли от там.Аз го имам на диск този филм"Супер бебета',но как да ти помогна,не се сещам,живея във Варна,ти откъде си???
Можеш да ѝ го пратиш по скайп.

# 245
  • София
Е тя го има на диск, как да й го прати? Rolling Eyes

Иначе ето линк към филма
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=48011&hit=1

# 246
Е тя го има на диск, как да й го прати? Rolling Eyes
Явно диск означава във формат за ДВД. Не разбрах, че за това става въпрос, реших, че не би имало проблем да се свали от диска на харда.

# 247
  • София
Е да по принцип е вариант, стига да има време да го направи.Но и ако при нея е със субтитри няма смисъл, порових се и там където го намерих все беше със субтитри, никъде с БГ аудио.

# 248
Гледах Офицер и джентълмен, разкошен филм.  Hug
Благодаря, че сте тук и помагате в избора на филми, златни сте.   bouquet

# 249
Гледах Офицер и джентълмен, разкошен филм.  Hug
Намерих го в Замунда, описанието звучи интригуващо. Обаче е в някакъв кофти формат - двд ли, и аз не знам. Много бавно се тегли.  Crazy, а след малко трябва да отивам на работа.

# 250
  • с/у ОколоМръсТното
... Момичета гледах и аз "Тетрадката" много ми хареса, страхотна история. Heart Eyes
и аз го изгледах вчера... Хубав е, да... не сякаш бледнее пред A moment to Remember.
При мен пък беше обратното - "Тетрадката" повече ми хареса  Peace
И на мен ми харесва повече "The Notebook", може би защото съм свикнала повече с американското кино, плюс това не ми се налага да чета субтитри, в превода се губи част от смисъла понякога.

Ми не знам... Въпрос на вкус. Снощи гледах и "Сладък ноември". Става, но също ми бледнее спрямо А moment to Remember.
И като се замисля... Гледах 3 филма (запалих се малко по това занимание, аз мразя да гледам филми  Close) и на финала всяка жена беше обречена (или умираше). УжасТ  Rolling Eyes
За днес не знам на кой да заложа... На "зелените поля" или на "Not me love"? Или пък най-после да гледам Бенджамин-а??? Я дайте акъл, плз. Praynig

# 251
  • Стара Загора
Гледай Бенджамин-а

# 252
  • Пловдив
Peace Подкрепям с 2 ръце  Peace

# 253
  • с/у ОколоМръсТното

готово. След малко го почвам.  Grinning Мерси   bouquet  bouquet

# 254
Хора, гледа ми се нещо разтърсващо Rolling Eyes
След като гледах  A Moment To Remember, всичко друго ми се вижда боза Thinking
Що така?
Давайте идеи Whistling
Само да спомена ,че гледах Дзифт
личното ми мнение е , че филма е много гнусен и НИКОГА не бих го гледала пак, хич не ми хареса Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт